اختصاصی بارسانیوز – طبق گزارش اسپورت، الیکس ویدال یکی از بازیکنان پرمشتری زمستانی بود چون دو ماه قبل به نظر می رسید که کار او در بارسلونا زیر نظر والورده به پایان رسیده است اما درنهایت توانست فرصت بازی به دست آورد و اعتماد والورده را جلب نماید.
اما الیکس ویدال در زمستان به این دلیل بارسلونا را ترک نکرد چون هیچ باشگاهی حاضر به پرداخت 12 میلیون یورو مبلغ درخواستی بارسلونا نشد و تیم های سویا و ناپولی حاضر به پرداخت 10 میلیون یورو آن هم نه در زمستان بلکه در تابستان بودند و نتوانستند با بارسلونا به توافق برسند.
طبق گزارش، ایده مقامات بارسلونا فروش الیکس ویدال بود چون دو ماه قبل به او خبر خروجش را با گشتن به دنبال تیم جدید داده بودند و سویا به سرعت پیشنهادی را ارائه کرد که درخواست انتقال قرضی او را با بند خرید 8 میلیون یورویی داشت که رد شد. ناپولی نیز با پیشنهادی 10 میلیون یورویی وارد رقابت شد اما بارسلونا 12 میلیون یورو می خواست.
با این حال پرونده خروج ویدال دو روز قبل از بسته شدن پنجره زمستانی بسته شد چون باشگاه با ویدال اطلاع داد که برای ادامه همکاری با او مشکلی ندارند اما برای تابستان مجددا وضعیتش را بررسی خواهند کرد چون فیکس شدن کوتینیو و بازگشت دمبله می تواند شانس الیکس را برای بازی از بین ببرد.
الیکس ویدال نیز در حال حاضر آرام و از شرایط راضی است و هم اکنون همه نگاه ها درخصوص او به اتلتیکو مادرید است که به دنبال خرید تابستانی او در کنار والنسیا هستند.













1550078920.jpg)







بارسا باید مبلغ فروش ۲۰ میلیون بزاره تا حداقل ۱۵ میلیون بخرن یا ویدال راضی کنند به چین بفروشنش چین راحت ۳۰ میلیون براش میده
دوما ماسکرانو ۳۴ ساله بود و چین براش ۱۰ میلیون هزینه کرد در حالی که ویدال ۲۹ سالشه اگه ماسکرانو ۲۹ سالش بود چین براش ۵۰ میلیون هزینه میکرد
سوما کیفیت ویدال بد نیست بلکه مناسب سبک بارسا نیست سانتر کردن هیچ وقت سبک بارسا نبوده
چهارما بازیکنی که کیفیتش پایین باشه مطمئن باش هیچ تیمی حاظر نیست واسش پول خرج کنه ویدال مشتری های دست به نقد داره بارسا بخاطر ترس از مصدومیت و وفق نیافتن کوتی و دمبله ویدال نفروخت