کد خبر : 105737 |
زمان ارسال : یکشنبه ۰۲ آذر ۱۳۹۹ |
نویسنده : پارسا |
جادوی فوق ستاره آرژانتینی در بعضی جاها پنهان شده است.
اختصاصی بارسا نیوز - لیونل مسی از 48 ضربه ایستگاهی اخیر خود تنها یک ضربه را به گل تبدیل کرده است.
آخرین گل مسی از روی ضربه آزاد به جولای 2020 بازمیگردد که دروازه اوساسونا را باز کرد.
با این حال به میرالم پیانیچ که از روی ضربه ایستگاهی در یوونتوس گل های زیادی به ثمر رسانده بود ، فرصتی داده نمی شود.
حتی فیلیپ کوتینیو برزیلی نیز می تواند روی ضربات ایستگاهی موثر باشد. او برای لیورپول و اسپانیول بارها از این طریق گلزنی کرده بود.
جدیدترین ها












جدیدترین ویدیوها









این حاشیه ها برای همه بازیکن ها وجود دارن به مسی تهمت میزنن به رونالدو هم میزنن به بقیه هم میزنن مهم اینه که هم تیمی هاش و باشگاه همیشه نهایت حمایت رو ازش میکنن و هوادارها هم تا حد مرگ دوستش دارن مسی چرا مصاحبه 4 تا فامیل گریز رو میبینه ولی 100 هزار نفر هوادار توی نیوکمپ که براش بنر میارن که خدا شاه رو حفظ کنه رو نمیبینه این که همتیمی هاش انقدر مصاحبه میکنن که مسی بهترین تاریخه چرا روش اثری نداره و 4 تا روزنامه زرد براش مهمتره ؟ بارسا هم از قبل مسی هم بازیکن بزرگ و خرید بزرگ داشته مارادونا کم کسی بود کرایوف روماریو رونالدو اورجینال و خیلی های دیگه تو این تیم بودن حتی خود رونالدینیو خریدهای بزرگ بارسا قبل مسی بود خریدهای بزرگ دیگه ای مثل هانری هم زمانی بودن که مسی تو تیم بود ولی همه کاره و برند نبود 2 سوم درامد بارسا از مسی نیست بیشترین درامد باشگاه از گردشگری و بلیط بود سر همین هم الان باشگاه مشکل مالی داره اگه دو سوم درامد از مسیه چرا هنوز با وجود مسی تیم داره ورشکسته میشه ؟مسی دلش هوای جام کرده ؟ چه تضمینی برای گرفتن جام توی سیتی هست خو بارسا هم انقدر نمرده که جان نیاره
اولا ک من واقن نمیدونم چرا تا بحث خروج مسی میشه
همه میگن سیتی
دیگه خوده پپ هم رسما گفت مسی اینجا نیا
مسی اگ بره فک نمیکنم تو اروپا بمونه
تمدید نکرده
از وقتی بارتی رفته فعلا بازیکنی تمدید نکرده هنوز
ن کوتی
ن فاتی
ن حاج عثمون
ن مسی
و.....
ب قول مسی تنهاست
شاید ی اتفاقایی داره میوفته ک ما ازش بی خبریم
بهتره صبر کنیم ببینیم چی میشه برا قضاوت زوده
فصل قبل هم همین ماجرا بود
مسی تو بارسا چیزی جز تحقیر و حاشیه و هم تیمی های بنجل و مربی بنجل تر داره اگه داره بگین
دیگه هیچ کس توی بارسا با جون و دل بازی نمیکنه
همون فصلی ک فاجعه آنفیلد رخ داد یادته مسی چ شور و شوقی داشت؟
یادته خوشحالیای بعد از گل مسی رو ؟
قشنگ معلوم بود عزمشو برای سی ال جزم کرده بود و همون سال یه س گانه ی دیگه حقمون بود
ولی اون کامبک باعث ایجاد همچین روحیه ای شد
الان توی باشگاه ب جرات میتونم بگم ب غیر از فاتی و پویگ و مارک کسی دیگه با جون و دل قدیم بازی نمیکنه
حتی فکر کردن بهشم غم انگیزه
آبرو واست نزاشتن می شه این
الان یکی میاد می گه دلش با تیم نیست و هزار جفنگیات دیگر
حتی خیلی تلاشم برای گل نمیکنه ایسگاهی که سهله
ولی کومان فداکار تمام وقته تمرینات رو صرف بدنسازی ریکی می کنه
ک بارتی مدیر نمیشد و باشگاه به همچین وضعی نمی افتاد
دوم درمورد افت مسی و ترک باشگاه باید صبر کنیم ببینیم چی میشه تا اخر فصل
واقعن معلوم نیست چخبره تو این باشگاه
تیم درست میشه، قول میدم که خیلی خوب میشه، ولی زمان نیاز داره، هر تیمی برای شروع و مخصوصا با مربی جدید خودش نیاز به زمان داره، دیگه این چیزیه که در فوتبال کاملا شناخته شده اس. انتظار و امید واهی و الکی از تیم نداشته باشیم، بارسا تازه داره جون میگیره، تاره با تاکتیکش داره اشنا میشه، و مهمتر از همه، این تیم به مهره های جدید نیاز داره، مخصوصا در دفاع و حمله. پیکه نه انگیزه داره نه قدرت و نه سرعت، بیخود بهش دل نبندید، سنش بالاس، دیگه حتی حوصله بازی کردن هم نداره، در حمله به 2 نفر نیاز داریم ... نوک و چپ . به یک هافبک «توپ قطع کن» عالی نیاز داریم که بتونه توپ های دوم رو جمع کنه و قطع کنه.بوسکتس سنش بالاست فاقد سرعت لازمه.
به امید خدا بارسا اوج میگیره، قول بهتون میدم.
انتظار یه با برنامه باری کردن چیز زیادیه؟
دمت گرم واقعا درست میگی، ولی اینجا نگو شاید بعضی از دوستان ناراحت بشن....
سال 2006 ، جام جهانی در المان، بازی یک چهارم نهایی، المان در ضربات پنالتی ارژانتین رو برد و به نیمه نهایی رفت ولی چیزی که هنوز تو دلم مونده اینه که چرا مسی بازی نکرد؟ اون ارژانتین اگه المان رو میبرد شانس قهرمانیش بالای 80 درصد بود. من همیشه یه گوشه ذهنم درگیر اون بازی هست و بابت بازی نکردن مسی هنوز ناراحت هستم. اون موقع مسی جوون بود و اینده بارسا رو در اون میدیدیم و به همین خاطر دوست داشتیم شرایطی فراهم بشه که خودشو نشون بده و تا اومدن گواردیولا صبر کردیم و شد همانی که میخواستیم. ولی چجوری؟ با بیرون انداختن رونالدینهوی بزرگ و دکو و بعدش هم اتوئو و حتی زلاتان.
همون روزا گواردیولا رو به توپ بستن. نمیدونم کسی یادش هست یا نه ولی طول کشید و بارسا زجر کشید تا اون تیم طلایی تشکیل شد. و جوری شد که الان هوادارای بارسا نه تنها از پپ بابت بیرون کردن شاعر، دکو و اتوئو ناراحت نیستن بلکه اونو شاهکار دوره مربیگریش میدونن و همیشه این حرکت رو تو سر بقیه مربیا میکوبن.
مشکل اون بارسا نداشتن بازیکن نبود بلکه تیم نشدن این بازیکنان و عدم رسیدن انها به بهترین پتانسیل بازیشون بود. اون بازیکنان خودشون رو بهترین دنیا میدونستن و بازیکنای جدید نمیتونستن عرض اندام کنن و به همین خاطر اعتماد به نفسشون پایین میومد و اون تیم از هم پاشیده بود. بازیکنان فوقالعاده بودند اما ترکیبشون یه تیم متوسط بود که شانسی برای قهرمانی نداشت.
الان هم تقریبا یه نسخه جدید از اون تیم رو داریم. تمام بازیکنای قدیدی افت کردن. مسی- البا- پیکه- بوسکتس- و روبرتو. ولی با همین افتشون هم هنوز ستونهای تیم هستن و هر بازی با لغزش یکی از اونها تیم بازی رو از دست میده. و این بزرگترین مشکل بارسا هست که نه کسی مثل پپ هست که درستش کنه و نه هواداران صبر دارن تا زمان این مشکل را حل کند. درسته بعد از مسی کسی رو نداریم که برند تیم باشه ولی تیم فوقالعاده با استعدادی داریم و شانس زیادی برای تبدیل شدن به بایرن الان رو داریم که به معنای واقعی یه تیم هست و به هیچ بازیکنی وابسته نیست.
با بودن مسی در زمین، بازی دمبله و گریزمان و پدری و دیانگ و کوتی و ... محدود میشه و اونا مجبورن هر توپی رو به مسی بدن و مسی الان توانایی به دوش کشیدن این مسئولیت رو نداره و فشار رو نمیتونه تحمل کنه و میشه همین تیم الان. همه بازیکنا از سطح خودشون فاصله گرفتن چون نمیتونن با وجود مسی چیزی بیشتر از یه هم بازی و بازیکن معمولی در کنار مسی باشن و این اعتماد به نفس و کارایی کل تیم را پایین اورده و متاسفانه یا خوشبختانه جایگاه مسی اونقدرا بالاست که حتی پپ هم بود نمیتونست کاری کنه.
مسی هنوز هم فوق العاده هست ولی دیگه تو این ترکیب و این تیم نمیتونه خودش و تیمشو به افتخاری برسونه مگر با اتفاقی مثل 2008-2009
بابت طولانی شدن متن غذرخواهی منو بپذیرید.
من با رد کردن بوسکتس و پیکه و البا موافقم ولی مسی نه اون زمان گواردیولا وقتی رونالدینیو رو رد کرد مطمعن بود که بازیکنی ده برابر تاثیرگذارتر رو در اختیار داره (تازه من فکر میکنم اینیستا و ژاوی هم سطح بالاتری از رونالدینیو داشتند) و گواردیولا ابزار رو هم داشت اگه هم بخوایم مثل بایرن بشیم باید تا ده سال قید چمپیونز لیگ رو بزنیم باید دست بجنبیم تا مسی هست بتونیم قهرمان چمپیونز شیم چون بعد مسی این تیم به طرز عظیمی به فنا میره
البته یه چیزی هم هست اینه که هنوز تیم کامل نشده امسال. و باید صبر کنیم ببینیم تیم کی کامل میشه و کومان چکار میکنه.
خود مسی بزنه منتها با این تاکتیک قرار نیست هیچی بشیم