ای کاش اون زمان که با بارسا چمپیونزلیگ رو فتح کردی حداقل یک بار میشد با چشمای خودم و پخش زنده ببینم ولی نشد😥 از دوران والورده به طور جدی بازی های بارسا رو دنبال کردم و هیچ وقت موفقیت بارسا در چمپیونزلیگ رو ندیدم.قبل از بازی در آنفیلد در رویا سپری میکردم ولی یک چیز رو خوب فهمیدم. روزگار بعضی وقت ها چنان تو رو محک میزنه که وقتی بعد از همه اتفاقات دردناک و ناگوار، موفقیتی مثل قهرمانی مسی در جام جهانی رو میبینی چطور از چشمان آدم اشک ظاهر میشه. معنای واقعی موفقیت در حضور روز های سخت معنا پیدا میکنه.
بارسلونا هم به تو خیلی مدیونه...به عشق بزرگترین بازیکن فوتبال که دیدم و خواهم دید ،همچنین بهترین بازیکن تاریخ فوتبال مسی افسانه ای،،دنیایی از عشق و آرزو رو نثار روح بزرگ و خجالتی میکنم و صمیمانه از ازت سپاسگزارم که بهترین لحظات فوتبالیه مارو ساختی کنار بهترین تیم جهان...امیدوارم همیشه کنار خونوادت خوش باشی و سالیان سال خنده از رو لبت پاک نشه..ویسکا بارسلونا ..ویسکا لیونل مسی
از اینکه بارسا نیوز را انتخاب کردید متشکریم. به نظر میرسد شما از یک مسدود کننده تبلیغات استفاده میکنید. تبلیغات به ادامه فعالیت و ارائه خدمات باکیفیت و اخبار بروز کمک میکند. لطفاً مسدود کننده تبلیغ را غیرفعال کنید و از اخبار بروز سایت لذت ببرید.