پیشبینی رایگان مسابقات فوتبال اروپایی
بارسلونامنچسترسیتیمنچستر یونایتدلیورپولآرسنالچلسی
داغ تــرین هاپیشخوان شخصیپیشبینی رایگان

رابرت بوش مردی فداکار و انسان دوست ( کوتاه شده)

زمان ارسال : یکشنبه 18 مهر 1400
از اونجایی که می‌دونستم نمیتونید پست های بلند بخونید سعی کردم تا حد ممکن فقط چیز های مهم بزارم

روبرت بوش، (به آلمانی: Robert Bosch) (زاده ۲۳ سپتامبر ۱۸۶۱ – ۱۲ مارس ۱۹۴۲) صنعتگر، مهندس و مخترع آلمانی بود،

که در سال ۱۸۸۶ شرکت روبرت بوش را تأسیس نمود.

بوش در روستای آلبک واقع در جنوب آلمان و شمال شرقی شهر اولم به دنیا آمد. او یازدهمین از دوازده فرزند بود.

والدینش از خانواده های مرفه کشاورز ان منطقه بودند. پدرش یک فراماسونر و درطبقه اجتماعی خودش از افراد بسیار تحصیل کرده بود و اهمیت زیادی برای تحصیل فرزندانش قائل بود.

روبرت بوش گ‌ام‌ب‌ها، یا به مختصر بوش یک شرکت بر پایه فناوری است که در سال ۱۸۸۶ توسط روبرت بوش در شهر اشتوتگارت آلمان بنیان نهاده شد.

این شرکت بزرگ‌ترین تأمین‌کننده لوازم خودکار در جهان است. دفتر مرکزی این شرکت در شهر گرلینگن در آلمان قرار دارد.

در سال 1932 اولین دریل برقی و رادیو پخش توسط شرکت لوازم خانگی بوش به بازار عرضه شد. 5 سال بعد و در سال 1937، برند آلمانی به یک شرکت مسئولیت محدود تبدیل شد. به سال 1942 بنیان گذار شرکت نیز در سن 80 سالگی در اشتوتگارت درگذشت.

پس از دوران جنگ جهانی دوم، بوش با شرکت خودروسازی ژاپنی دنسو (Denso) وارد شراکت شد. در سال 1987 شرکت سیستم های امنیتی تلنورما (Telenorma) را هم خریداری کرد.پس از آن به بوش-تلکام (Bosch Telecom) تغییر نام داد. طی سال 2001 و سال های پس از آن اختراع های بی نظیری توسط بوش اجرایی شد. مواردی همچون ترمز الکتروهیدرولیکی، رادیو پخش دیجیتالی با قابلیت پخش دیسک، باتری لیتیوم-یونی و چندین نمونه ی دیگر جزو این اختراعات ارزشمند محسوب می شوند.

در ۱۰ سال ابتدا ایجاد شرکت، رابرت بوش دچار مشکلات متعددی بود. اگر وی از پس این مشکلات در آن زمان برنمی‌آمد اکنون شرکت بوش وجود نداشت. در مقابل چنین مشکلات او هیچگاه خود را نباخت، خوشبینی و تشنگی به علم و دانش در نهایت باعث موفقیت وی شد. او خیالپرداز نبود. زمانی که در سال ۱۹۰۰ تصمیم گرفت کارخانه خود را تأسیس کند قصد داشت ۲۰۰ نفر در کارخانه اش کار کند. در ابتدا کار ۳۰ نفر را به کار گرفت. چنین کاری را بر اساس این باور شروع کرد که می‌تواند قسمتی از ساختمان جدید را اجاره دهد. به هر حال او به خوبی می‌دانست که به تنهایی نمی‌تواند کل ۱۰۰ نفر ظرفیت کارخانه خود را پر کند.

با آنکه دید خوبی نسبت به آینده داشت و برنامه مناسبی چیده بود اما وی دربارهٔ این موضوع کاملاً اشتباه کرده بود. تا پایان سال ۱۹۰۸ میلادی رابرت بوش موفق شد ۵ ساختمان به همان اندازه را پر کند و کارکنان شرکتش به هزار نفر رسید.


دلیل موفقیت‌های پی در پی رابرت بوش برنامه‌ریزی‌های دقیق و حساب شده وی بود. پس از برگشت رابرت از سفرش به ایالات متحده آمریکا و بریتانیا کبیر در سال ۱۸۸۶ او می‌دانست که باید به سرعت شرکتش را تأسیس کند تا پیش از ازدواج با نامزدش، آنا کایسر، بتواند کارش را آغاز کند. با چنین تصمیم وی سریع به دنبال کارگاه، مکان مناسب، کارگر، مکانیک گشت تا بتواند کار خود را آغاز کند. در همین حال او مجبور شد کارش را ۴ روز به تعویق بیاندازد. با وجود آنکه او آماده بود کار خود را در ۱۱ نوامبر، ۱۸۸۶ آغاز کند، تا ۱۵ نوامبر مسئولین، اجازه تأسیس را به وی ندادند.

پیش از گشودن کارگاهش، رابرت بوش، با در دست داشتن یک نامه پیشنهاد، در سن ۲۳ سالگی به ایالات متحده سفر کرد که چنین امری برای یک اروپایی در آن سن و سال بسیار شگفت‌آور بود. در ایالات متحده وی به عنوان مکانیک نزد ادیسون و برگمن کار کرد که باعث شد ایده‌های بسیاری به او بدهد که با این ایده‌ها به کشور خود بازگشت. در آن زمان مهندسی برق در ایالات متحده نسبت به اروپا پیشرفت بیشتری داشت؛ فناوری‌های برقی از جمله نورافکنی، سیستم زنگ، نصب تلفن، در ایالات متحده بیشتر رواج داشت. با چنین ایده‌هایی رابرت تصمیم گرفت چنین فناوری‌ها را به اروپا نیز وارد کند و آینده خود را با چنین فناوری‌های ایجاد کند. با آنکه او یک مکانیک دقیق بود، آینده خود را در مهندسی برق می‌دید.

در آن دوره برق‌رسانی به اشتوتگارت، که بوش قرار داشت، سرعت آهسته‌ای داشت. با مذاکرات بین مسئولین مربوط اولین خطوط برق‌رسانی در سال ۱۸۹۵ ایجاد شد. پیش از آن تمام ابزار و وسائل برقی به یک سیستم داخلی تولید برق وابسته بودند. به همین علت شروع مهندسی برق بوش با تأخیر مواجه شد. رابرت مجبور بود تا ورود برق به شهر، یکی یکی کارهای کوچک را بر عهده بگیرد و هرآنچه را که مشتری‌هایش درخواست کند برآورد کند. زمانی که برق وارد شرکت او شد، رشد شدید شرکتش آغاز شد. با ورود برق هر خانمان و شرکتی که نیاز به برق داشت باید قرارداد دائمی با تأمین‌کننده برق می‌بستند که در نهایت نیاز به نگهداری لوازم برقی نیز مورد نیاز شد.

در ضمن شما میتونید کتاب رابرت بوش را تهیه کنید خیلی زیبا هست به عنوان یک الگو خیلی خوب است خودم کتابش دارم بسیار آموزنده
البته خیلی‌ تو سایت کتاب خون هم داریم/:
امیدوارم لذت برده باشید⁦❤️⁩
مهمانکاربر مهمان@Guest
از اینکه بارسا نیوز را انتخاب کردید متشکریم. به نظر می‌رسد شما از یک مسدود کننده تبلیغات استفاده می‌کنید.
تبلیغات به ادامه فعالیت و ارائه خدمات باکیفیت و اخبار بروز کمک می‌کند.
لطفاً مسدود کننده تبلیغ را غیرفعال کنید و از اخبار بروز سایت لذت ببرید.