اختصاصی بارسا نیوز -بارسلونا در خانه هرکولس در چارچوب مرحله رفت جام حذفی اسپانیا موسوم به کوپا دل ری متوقف شد و لوئیس انریکه پس از مسابقه در گفتگو با بارسا تی وی از این نتیجه اعلام نارضایتی کرد.
انریکه بعد از بازی گفت:
این نتیجه ای نبود که ما می خواستیم صعود ما به بازی برگشت موکول شده و این برای ما مناسب نیست بازی در چنین مسابقاتی سخت است ما تغییرات زیادی داشتیم در کل نگرش خوبی در تیم دیدم نمی توانیم وانمود کنیم با دو جلسه تمرین بازیکنان جوانمان هماهنگ می شوند اما از این ایده راضی هستم.
نیمه دوم خوب کار کردیم اما وقتی حریف با تمام بازیکنانش دفاع می کند خلق موقعیت گل سخت است و زمانی مهاجمان اصلی در زمین حضور ندارند خلق موقعیت سخت تر هم می شود.
از گلی که آلنا به ثمر رساند راضی ام اما در نیمه اول خوب کار نکرد او باید پیشرفت کند باید در فضای خالی زمین حرکت کند من با 46 سال سن این کار را انجام می دهم انتظارات زیادی از او دارم و کمک می کنم پیشرفت بیشتری داشته باشد.





















