گتوزو , سرمربی والنسیا : با حرف ژاوی موافق نیستم . تساوی نتیجه عادلانه تری بود . اخراج نشدن آلونسو ؟
جنارو گتوزو سرمربی والنسیا پس از شکست 1-0 مقابل بارسلونا با گل دقایق پایانی لواندوفسکی درباره این بازی صحبت کرد .
ژاوی گفت که والنسیا تدافعی تر از قبل بازی کرد :
( شاید ) من بازی متفاوتی نسبت به او را دیدم . 20 دقیقه اول را با 5 مدافع بازی کردم اما همواره رو به جلو بودیم . تیم من تدافعی نبود . خیلی از بازیکنان ما خارج از موقعیتشان بودند . فکر میکنم اوایل بازی در پرس کردن مشکل داشتیم . در کل والنسیا بازی خوبی داشت .
آیا به عملکرد بازیکنان خود افتخار میکنید ؟ وضعیت مصدومیت تیری و کاوانی ؟
کاوانی از ناحیه مچ پا مصدوم شد . تیری فقط خسته بود و مصدومیتی ندارد . از هواداران به خاطر لطفشان به تیم متشکرم . فقط تاسف میخورم زیرا نتیجه 0-0 درست تر بود و برای ما اهمیت زیادی داشت . با این حال باید ادامه دهیم . تیم من نشان داد زنده است . یک تیم میتواند همیشه ضعیف کار کند اما مهم داشتن سبک است .
ژاوی گفت که بارسلونا تیم برتر بود . نظر شما چیست ؟
من برای ژاوی احترام زیادی قائل هستم و فکر میکنم مربی بزرگی است اما ما چندین بار برای آنها خطر ایجاد کردیم . آنها در نیمه دوم هیچ موقعیت واضحی نداشتند . شاید من بازی دیگری را تماشا میکردم . اگر ژاوی گفته آنها خیلی برتر از ما بودند حرفش را قبول میکنم اما بقیه چیزها موافق نیستم . در مورد حرکت مارکوس آلونسو که سوال کردید بستگی به نظر داور دارد و اگر داور فکر میکرد کارت قرمز نداشت پس همینطور است .
ولی نتیجه ماله ما بود
تمام!
انتظار نداشتم
بازی نزدیکی بود، اما همیشه فوتبال عادلانه نی

