خواهر کریستیانو : برادر به تو افتخار میکنم و داستان تو را برای نوه هایم تعریف خواهم کرد
کاتیا آویرو خواهر کریستیانو رونالدو پس از شکست 1-0 پرتغال مقابل مراکش و حذف از جام جهانی 2022 قطر اقدام به انتشار پستی اینستاگرامی کرد .
پست جنجالی نامزد کریستیانو رونالدو علیه سرمربی پرتغال ( +عکس )
او نوشت :
وقتی نوه هایم در آینده از من درباره مبارزه , افتخار , تلاش , فداکاری , گل ها , قهرمانی ها و رکوردهای بی سابقه سوال کنند من درباره برادر کوچکم که در سال 1985 در خانه ای فقیرانه در دل اقیانوس به دور از پایتخت پرتغال بدنیا آمد حرف خواهم زد .
در خانه ای که سطل ها و کاسه هایی برای نشت آب باران از پشت بام در آن بود و کف خانه با پلاستیک پوشانده شده بود و غذاها با هیزم گرم میشد و آب گرم برای حمام بر روی اجاق میجوشید . اتاقی که رونالدو باید با چهار برادر خود روی 2 تشک میخوابید و پدری که رزمنده جنگ بود و مادری که در یک یتیم خانه بزرگ شده بود . این خانه ی ما بود .
من از امپراطوری که ساخته به آنها خواهم گفت و از قدرت او میگویم و به وعده هایی که داد و به آنها عمل کرد . از شخصیت او خواهم گفت که هرگز تسلیم نمیشد .
حتی میخواهم ویدیوهایی واقعی از زندگی اش را به آنها نشان دهم . خدا را شکر که بخشی از این فیلم هست و من بخشی از زندگی او هستم . من افتخار میکنم . بله او برادر من است . بله او کریستیانو رونالدو است .
ممنون برادر من به شما افتخار میکنم
... تا جایی که من خوندم پدر کریس الکل میخورد و بخاطر همین مرد, پدری رزمنده جنگ؟ , هولی شت, سکته کم مونده بکنم, پوووف
همه چیز نشون از خداحافظیشه...
باید دنیای فوتبال آماده رفتن یکی از ستاره هاش باشه...:)💔
واقعا پرتغال در حد قهرمانی نبود و معلوم بود حذف میشه و زودتر از این انتظار حذفش رو داشتم
در کل جو نگیرتتون ...
اخه لامصب بازیکنی که وقتی براش سانتر نمیکشی نمیتونه گل بزنه و همین طور خود کفا نیست چه انتظاری میشه رفت
مسی حداقل خودش یا گل میسازه یا میزنه
همه دنیا جز فن های رونالدو میگن مسی بهترین تاریخه
بعد یه عده هوادار افراطی وفامیل و مدیربرنامه نمی پذیرند...این مشکل خودساخته ست...دست از توهم رقیب مسی بودن برداره، اونوقت بعنوان یک بازیکن بزرگ و قهرمان گلزن،قابل احترامه
ولی جدا من شخصا تا وقتی رونالدو رئال بود ازش خوشم نمیومد ولی رفت فهمیدم نصف جذابیت های بازی ها کلکلا و الکلاسیکو ها سر مسی رونادو بوده و حسرت خوردم
جدی اگه رونالدو نبود مسی تا این حد رقابت نمیکرد و به این سطح از فوتبال نمیرسید واقعا ممنونم ازش ❤

