آرائوخو بعد از سه ماه به ترکیب بارسا برمیگردد
بارسلونا فردا در رقابت های دور سی و دوم کوپا دل ری در تلاش برای کسب جام، با لباس دسته اول RFEF، CF Intercity، رقابت خواهد کرد
قبل از این بازی، موندو دپورتیوو گزارش می دهد که رونالد آرائوخو، مدافع بارسلونا در برابر اینترسیتی به میدان خواهد رفت و این اولین باری است که پس از سه ماه پس از مصدومیتش، در زمین بازی می کند.
آرائوخو که سخت برای بهبودی خود تلاش کرده بود، هفته گذشته چراغ سبز خود را از کادر پزشکی باشگاه دریافت کرد و در لیست برای دربی مقابل اسپانیول حضور داشت، اگرچه در این بازی حضور نداشت.
اما احتمالاً این وضعیت در روز چهارشنبه تغییر می کند زیرا انتظار می رود آرائوخو در بازی جام حذفی در مقابل اینترسیتی چه به عنوان شروع کننده یا یک تعویض بازی کند.
بازگشت ملی پوش اروگوئه ای به عنوان یک تقویت بزرگ برای بارسلونا است. این مدافع میانی قبل از مصدومیت در فرم بالایی قرار داشت و خود را به عنوان رهبر واحد دفاعی باشگاه تثبیت کرده بود.
و ازش ممنونیم
و ازش ممنونیم
بر طبل شادانه بکوب

