غیر رسمی: رودری به بارسلونا پیوست! +جزئیات
بارسلونامنچسترسیتیرئال مادریدبایرن مونیخچلسیلیورپولپاری سن ژرمنآرسنالمنچستر یونایتد
داغ تــرین هاشایعات نقل و انتقالاتپیشخوان شخصی

گزارش تحلیلی: مقایسه سبک بازی یانیک کاراسکو و آنسو فاتی بر اساس آمار

کد خبر : 128840  |  زمان ارسال : پنجشنبه 29 دی 1401
به بهانه احتمال انتقال ستاره بلژیکی به بارسلونا

وقتی در تابستان 2023، بارسلونا ولخرجی کرد و چند ستاره از باشگاه های دیگر به ترکیبش اضافه کرد، هواداران بارسا سر از پا نمیشناختند. هر چند در دل تمام آن خوشحالی ها همه میدانستند که اگر این تابستان با حضور بازیکنانی همچون لواندوفسکی و کنده قرار است رویایی شود، در زمستان، باشگاه قرار نیست چندان خوش خبر باشد. 

 

رسمی: لوکاس رومن به بارسلونا پیوست

 

 

زمان گذشت و فصل زمستان رسید، برخلاف انتظارات اما بارسلونا ستاره ای که نفروخت هیچ، بلکه به دنبال تقویت تیمش نیز میباشد. گزینه مد نظر سران باشگاه و ژاوی، یانیک کاراسکو، بازیکن تیم رقیب بارسلونا، یعنی اتلتیکو مادرید میباشد. این روز ها خبر احتمال حضور او در نیوکمپ و احتمال بالای معاوضه او با دپای همه جا پیچیده است، از رو تصمیم گرفتم مقایسه ای آماری از عملکرد او و آنسو فاتی، ستاره جوان بارسا، منتشر کنم. 

 

 

1. شوت زنی و تمام کنندگی


همه میدانیم که آنسو فاتی، از همان ابتدای دوران بازی اش برای تیم اصلی، چارچوب شناس خوبی بوده است. آمار میگوید که او میتواند حداقل یک گل در هر سه بازی به ثمر برساند. هرچند امید گل عدد بسیار بالاتری است(0.60|یعنی اینکه بر اساس آمار، از هر 100 شوت او باید حداقل 60 گل داشته باشیم!). در آن طرف اما یانیک کاراسکو چندان گلزن قهاری به نظر نمیرسد. امید گل او نشان میدهد که او تقریبا قادر بوده در هر 5 بازی، یک گل به ثمر برساند. او همچنین تقریبا در هر بازی 2 شوت به سمت دروازه حریف روانه میکند که دقیقا نصف آمار فاتی در همین زمینه میباشد(4 شوت). 

 

2. ساختن گل و موقعیت گل


آنسو در هر بازی 0.28 پاس گل میدهد که آمار خوبی برای یک جوان 20 ساله میباشد. امید پاس گل او هم نشان میدهد که پاس های فاتی با درصد موفقیت خوبی میتوانند، به گل تبدیل شوند. یانیک کاراسکو اما اصلا در این زمینه خوب عمل نکرده است. آمار ها میگویند او در هر 10 بازی میتواند یک پاس گل بدهد(0.12 در هر بازی)!! این آمار برای یک وینگر در این سطح بازی اصلا خوب نیست. او این فصل البته 21 بازی برای اتلتیکو در همه رقابت ها انجام داده که ثمرش تنها 1 پاس گل بوده است!(تفاوتی که بین آمار 0.12 و یک پاس گل در 21 بازی وجود دارد به این دلیل است که آمار ها از وبسایت FBREF استخراج میشوند و آمار های فنی بر اساس عملکرد سالانه محسوب میشوند، نه عملکرد فصلی. عملکرد سالانه کاراسکو آمار 0.12 میباشد.)

 

 

آنسو فاتی در هر بازی اما فقط 3 موقعیت شوت برای هم تیمی هایش ایجاد میکند که در زمینه یانیک کاراسکو با 5 بار ساختن موقعیت شوت وضعیت خیلی خیلی بهتر دارد. 

 

*تذکر: یکی از علل پایین تر بودن آمار های مربوط به گلزنی و گل سازی کاراسکو، حضور او در تیمی با سبک دفاعی سیمئونه میباشد. آنها در اتلتیکو مادرید علاقه ای به حمله کردند ندارند و این موضوع روی آمار های بازیکنانشان هم خودش را نشان میدهد. 

 

3. پاس و همکاری تیمی


آنسو فاتی در زمینه اصلا نتوانسته آمار خوبی ثبت کند. او در هر بازی تنها 1 پاس رو به جلو میدهد!!! هر چند به نظر میرسد علاقه زیادی به فرار از پشت خط دفاعی حریف دارد زیرا در هر بازی 8 پاس رو به جلو از سوی هم تیمی هایش به سمت او روانه میشوند. این آمار واقعا جای تحسین دارد. یانیک کاراسکو هم در مورد عملکرد مربوط به پاس های رو به جلو آنچنان موفقیت خاصی نداشته است هر چند از آنسو فاتی آمار بهتری دارد. او در هر بازی 3 پاس رو به جلو میدهد و 5 پاس رو به جلو دریافت میکند. نه خیلی خوب و نه خیلی ضعیف! 

آنسو فاتی در تیمی بازی میکند که به گونه ای ادامه سبک قدیمی بارسا را زنده کرده است و در تلاش است با پاس های فراوان قفل دروازه حریف را باز کند و در نتیجه از بازیکنانش انتظار آمار پاس و دقت پاس بالایی داریم. آنسو فاتی اما فقط توانسته به آمار 40 پاس در هر بازی برسد که در حد انتظارات نیست. البته خبر خوش این است که دقت پاس او بسیار خوب است و 85% پاس های وی صحیح هستند. در آن سمت، یانیک در تیمی بازی میکند که نه پاس های زیادی دارد و نه مالکیت توپ، با این حال اما او توانست آمار 45 پاس در هر بازی را ثبت کند. هرچند دقت پاس او کمی پایین است و تقریبا 76% پاس های او به مقصد میرسند. 

 

 

4. دریبل زنی و حرکت با توپ 


آنسو فاتی به طرز غیر قابل انکاری در زمینه دریبل زنی فاجعه است! او در هر بازی تنها 1.49 دریبل موفق دارد. آماری غیر قابل پذیرش. در سمت یانیک اوضاع کمی بهتر است. او توانسته با مهارت هایش، به آمار 2.64 دریبل صحیح در هر بازی برسد. تقریبا دو برابر انسو فاتی! 

در زمینه کار های تدافعی، آمار یانیک کاراسکو بهار و آمار فاتی، زمستان است. 

 

 نتیجه گیری: 


بارسلونا به تازگی بعد از مدت ها دوباره جام گرفته است و میخواهد دوباره برای اعتبار از دست رفته اش بجنگد، آنها پس از خروج لیونل مسی همواره در خط حمله دچار مشکلات زیادی بودند البته پس ورود لواندوفسکی تقریبا مشکلات حل شد، مگر در بازی هایی که او غایب بود. بارسلونا برای تقویت خط آتش خود دارد ممفیس دپای را در ازای یانیک کاراسکو معاوضه میکند. ممکن است این معامله نتایج مرگبار یا در مقابل، نتایج خیلی خوبی داشته باشد اما در هر صورت، بارسا باید مراقب باشد که خرید اشتباهی نکند که اگر این اتفاق بیافتد، یانیک کاراسکو هم به جمع کلکسیون افتخارات بارسا در زمینه افتضاحات نقل و انتقالاتی اضافه میشود و شاید عکسش کنار عکس گریزمان، هم تیمی فعلی اش آویزان شود. 

 

*تمامی آمار های مقاله از وبسایت FBREF استخراج شده اند.

واقعا ژاوی قدر دپای رو نمیدونه با دیانگ هماهنگه حتی امتحانم نکرد واقعا حیف
کولینا رو میشد گرفت عالی بود
فاتی بازیکن جوون با استعدادی اما نمیدونم چرا تلاش نمیکنه برای بهترین شدن
بدرد نمیخوره دپای بنظرم خیلی بهتره . بجای این خرجای بیخود برید دنبال دفاع راست و لیائو که داره از تیمش جدا میشه.
نتیجه:هر دو بنجلن بریم یکی از لاماسیا بیاریم
والا ب نظر من که فاتی الان از رافینیا هم رو فرم تره

این کاراسکو هم ب هیچ دردی نمیخوره تجربه ثابت کرده همیشه درصد ثبات بازیکن لاماسیا بیشتر از خرید بوده بنظرم باید یسری ژاوی ب لاماسیا بزنه دو سه تا بازیکن خوب میشه پیدا کرد
اول از همه که ممنون از پست فوق العاده 👌🏻
دوم منم با نظر دوستان موافقم
بازیکنی که از تیم سیمئونه بیاد به درد ما نمیخوره چون سبک بازی زمین تا آسمون فرق داره
اگه قرار به رفتن یه لاماسیایی هست (گرچه واقعا درحد بقیه لاماسیایی ها نیست) باید یه بازیکن عالی در ازاش بیاد
فاتی از کاراسکو جوون تره و آینده دارتر....اگه کارسکو اومد فاتی هم باید بمونه....
۱ گریزمن از کاراسکو خیلی بهتره
۲ فاتی بازدهی بیشتری نسبت به کاراسکو داره چون جوون
۳ رافینیا هست نیاز اجباری به خریدش نیست
۴ کاراسکو سنش بالا رفته اون کاراسکو قبل نیست
۵ کلا بازیکنای اتلتیکو سبکشون به بارسا نمیخوره
نتیجه : خرید کاراسکو فقط پول هدر دادنه و هیچ فایده ای برای بارسا نداره
من یکم نظرم برگشته
فاتی به اوج برگرده صددرصد بهتر از اینه
کاراسکو برای دفاع چپ بیشتر تا وینگر چپ
همچین اش دهن سوزی نیست
یکزره سخته با سبک بازی بارسا هماهنگ بشه چون این همه سال با اتلتیکو بوده که کلن خیلی با بارسا فرق داره بعد تو اتلتیکو من خیلی جاها دیدم جای وینگر هافبک هجومی بازی کنه امید وارم ژاوی این رو با بارسا تطبیق بده
امیدوارم مثل گریزمان نشه بدرخشه
سوای اینکه اصلا کاراسکو بیاد یا نه ، این تحلیل اصلا جالب نبود این فاکتور هایی که بررسی کردید به خاطر تفاوت تیم این دو نفر بوده
طبیعیه تو بارسا پاس و شوت بیشتری میزنی ، همچنین کاراسکو تو تیم دفاعی اتلتیکو هافبک بازی می کنه اما فاتی تو تیم هجومی ما مهاجم ! خب انتظار معجزه که ندارید ؟!

راجبه کاراسکو میشه گفت تا فصل پیش خیلی خوب بوده ! مثل دمبله دو پا هست اگه بیاد تو کارهای دفاعی هم خیلی خوب کمک می کنه ، الان ۲۹ سالشه و اوج فوتبالشه ولی خب ما هم وینگر زیاد داریم و ...
بازی کاراسکو رو تو تیم ملی ارزیابی کنیم بهتره تا اتلتیکو !
اخه چرا امار این فصلشو مقایسه میکنید😑
این فصل از فران نورسم بخوای حساب کنی ضعیف تر بوده چه برسه فاتی
آنسو با اینکه افت کرده ولی به شکل عجیبی هنوز آمار خوبی داره نسبت به سنش
خیلی جالب بود آمار ها
و منی که فردا کنکور دارم و نخوابیدم هنوز😂
من خودم دوست دارم کسی برای جانشینشی ممفیس جذب نشه ، همین تعداد بازیکن برای قهرمانی لالیگا و رقابت تو جام هایی که هستیم بسه ، بجاش بازیکن های دو یا سه تا بازیکن لاماسیا رو تو چندبازی تست کنه (دقایق آخر البته ، اونم در صورت جلو بودن ، نمیشه اولش ریسک کرد😐😂) اونی که بهتر بود وارد لیست بشه ، سال پیش که تجربه زیادی داشتیم😂🤦‍♂️ نصف لیست اوایل کار ژاوی از تیم های پایه بود😂🤦‍♂️
مهمانکاربر مهمان@Guest
از اینکه بارسا نیوز را انتخاب کردید متشکریم. به نظر می‌رسد شما از یک مسدود کننده تبلیغات استفاده می‌کنید.
تبلیغات به ادامه فعالیت و ارائه خدمات باکیفیت و اخبار بروز کمک می‌کند.
لطفاً مسدود کننده تبلیغ را غیرفعال کنید و از اخبار بروز سایت لذت ببرید.
×برای انجام عملیات ابتدا باید وارد شوید.