اومتیتی مصدوم شد
درست زمانی که ساموئل اومتیتی به دنبال کنار گذاشتن مشکلات مصدومیت خود و بازگشت به فوتبال معمولی بود، بازیکن قرضی بارسلونا در اوایل امروز در جریان بازی لچه مقابل هلاس ورونا از ناحیه کتف آسیب دید.
این مصدومیت به دلیل برخورد با جوریک بازیکن ورونا رخ داد. برنده جام جهانی 2018 در حالی که تلاش میکرد تا به بازی ادامه دهد ، نتوانست ادامه دهد و در حالی که شانهاش را گرفته بود به زمین افتاد. در نهایت باید در دقیقه 73 از زمین خارج می شد.
زمانی که اومتیتی با چشمان اشک آلود از زمین خارج شد، منظره ناامیدکننده ای بود که ممکن است نشان دهد که مصدومیت می تواند یک آسیب جدی باشد.
بر اساس گزارش ها در ایتالیا Di Marzio ، بازیکن قرضی بارسلونا تحت آزمایشاتی قرار خواهد گرفت تا میزان مصدومیتش مشخص شود.
با احتساب بازی امروز، اومتیتی در این فصل هشت بار برای لچه بازی کرده است و نقشی کلیدی در کمک به آنها برای دور شدن از منطقه سقوط داشته است.
رایگان هم شده دیگه باید ردش کنیم بره
حیف شد مدافع مهمی میتونست بشه (هر چند خیلیم دوران تباهی نداشت. تو بارسا فیکس شد قهرمان جام جهانی و یه مهره کلیدی فرانسه بود)
۲۰۱۸ مصدوم نمیشد الان با اراخ زوج بودن و یک سی ال بیشتر داشتیم😢😢

