جام جهانی در بارسانیوز (نتایج کامل و برنامه‌ بازی‌های فردا)
بارسلونااسپانیاآرژانتینبرزیلانگلیسفرانسهآلمانهلندپرتغال
داغ تــرین هااخبار جام جهانیشایعات نقل و انتقالاتپیشخوان شخصی

بررسی ضعف های ترکیب بارسلونا و گزینه های موجود

کد خبر : 129624  |  زمان ارسال : یکشنبه 23 بهمن 1401
اگر اجازه بدهی آقای تباس!

با وجود خرید های پر شمار تابستانی مطمئنا ترکیب همچنان ضعف هایی دارد که باشگاه نتوانسته در پنجره زمستانی این برطرف کند. مدیران بارسلونا و در راس آنها خوان لاپورتا امیدوارند با بهبود وضعیت فیرپلی بتوانند در تابستان اوضاع را بهبود بخشند و سپس به سراغ گزینه هایی برای رفع این ضعف ها خواهند رفت.

 

بهبود وضعیت اقتصادی در تابستان اما کار بشدت سخت و حتی شاید غیر ممکن بنظر برسد اما باید به این نکته توجه داشت که  امید آخرین چیزی است که در دفتر خوان لاپورتا میمیرد! 

 

به هر حال با وجود مشکلات زیاد, بارسلونا همچنان شانس نسبتا خوبی برای جذب برخی از بازیکنان دارد که در ادامه به بررسی  آنها می پردازیم 

 

دروازه بان : آخرین سنگر 


با توجه به درخشش کم نظیر مارک آندره ترشتگن در این مقطع, باشگاه فعلا به سراغ گزینه ای برای جانشینی او نرفته و اعتماد باشگاه و ژاوی به مارک بشدت بالاست,  از طرفی دیگر اغلب گزینه های موجود برچسب قیمتی بالایی خورده اند.

 

 

 

 

قلب خط دفاع : کم اشتباه اما نیازمند پشتیبان


در این فصل خط دفاع بارسا در سطح بسیار بالایی قرار دارد و با حضور بالده, رونالد آرائوخو, ژول کونده و کریستنسن دیواری بتونی جلوی دروازه بارسا ایجاد شده که در سال ۲۰۲۳  تا اینجا در رقابت های لالیگا تنها یک گل دریافت کرده است  که آن هم گل بخودی ژول کونده بوده اما با اینهمه باتوجه به عملکرد سینوسی مارکوس آلونسو و اریک گارسیا وجود یک پشتیبان قابل اعتماد در قلب خط دفاع بد بنظر نمیرسد و گزینه ای که بارسلونا بشدت روی آن نظر مثبتی داشت اما به دلایلی جذب او در تابستان و زمستان ممکن نشد مارتینز دفاع ۳۳ ساله اتلتیکو بیلبائو است که مطمئنا میتواند یک جایگزین مناسب برای جای خالی جرارد پیکه مدافع اسبق بارسا باشد, حال باید دید بالاخره راه حضور او در اسپاتیفای نیوکمپ هموار خواهد شد یا خیر!

 

 

 

 

جناحین خط دفاع: چپ امیدوار کننده و راست نگران کننده!


پس از پیوستن دنی آلوز به یوونتوس در سال ۲۰۱۷, بارسلونا مشکلات زیادی در سمت راست دفاعی داشته است که نه سرجی روبرتو, نه نلسون سمدو و نه هکتور بیرین در این پست امیدوار کننده ظاهر نشدند که باعث ایجاد نقطه ضعف در سمت راست ترکیب شد.

 

با این وجود حضور بالده در چپ بسیار امیدوار کننده است و او در حال دیکته کردن خود به ترکیب است. حضور ژول کونده در پست دفاع راست امیدوار کننده بنظر میرسد اما او حضور در وسط را الویت می دهد همین نکته باعث شده گزینه هایی مانند جولیان آرائوخو و مخصوصا بجنامین پاوارد مورد توجه بارسا قرار بگیرند.

 

 

 

 

جولیان آرائوخو با بدشناسی مطلق به نیوکمپ نرسید و پاوارد نیز نتوانست رضایت مدیران بایرن را برای حضور در اسپانیا کسب کند. مدیران و ژاوی امیدوارند که کونده با حضور طولانی تر در سمت راست خط دفاعی مشکلی نداشته باشد و به نوعی نیاز بارسلونا به دفاع راست را بر طرف کند.

 

هافبک :بدون نقص اما نه از نظر ژاوی!


​​​​​​خط هافبک بارسا با حضور استعداد های جوان بی نقص بنظر میرسد.  عملا نمی توان با وجود دیونگ, پدری و گاوی ایرادی به هافبک ها وارد کرد اما ژاوی بشدت نگران جانشین بوسکتس است که در حال گذراندن اواخر دوران حرفه ای خود می باشد. او به طرز عجیبی نمی تواند به دیونگ در  پست هافبک دفاعی اعتماد کند که همین تعجب برانگیز است. همین ژاوی را بر آن داشته که برای این پست بدنبال جانشین باشد.

 

 

 

 

انتخاب او مارتین زوبیمندی مستعد ولی  کم نام و نشان است. او گمان میکند زوبیمندی میتواند جلنشین مناسبی برای بوسکتس باشد اما باشگاه و در راس آن خوان لاپورتا آنچنان اعتقادی به زوبیمندی ندارد.

 

البته نباید فرانک کسیه را هم فراموش کرد که زمانی در میلان بازیکنی فوق العاده بشمار میرفت اما اکنون نیمکت نشین دیونگ و بوستکس است. در یه خط جلو تر اعتماد ژاوی به پدری و گاوی کامل به نظر میرسد با اینحال گزینه هایی مانند امرابط در نظر بارسا بود که موفق به جذب او نشدند و به نوعی برنامه جذب او به تابستان انتقال پیدا کرد.

 

وینگر: قابل اعتماد اما نیازمند تحول 


در وینگر, ژاوی انتخاب های زیادی دارد اما برخلاف  رافینیا و دمبله سایر گزینه ها مانند آنسوفاتی و فران تورس سینوسی و غیر قابل اعتماد هستند.

 

 

 

 

وینگرهای بارسلونا سرعت بالا, تکنیک نسبی و جایگیری خوبی دارند اما فاقد خلاقیت بالا هستند, حضور یانیک کاراسکو میتوانست باعث تحول کوچکی در  شود اما قطعا بهترین گزینه برای تزریق خلاقیت به وینگر ها بازگشت لئو مسی آماده این روز هاست. با این حال گزارشات درباره او خوشبینانه نیست و احتمال تمدید لئو با پاری سن ژرمن زیاد است, هرچند شایعاتی نیز از عدم علاقه مسی به تمدید خبر میدهند.

 

سرانجام نوک خط حمله: لوای بدون جانشین و درخشان این روز ها 


نوک خط حمله بارسا بی شک دارای یک بازیکن بی نقص و بدون جانشین مانند لوادوفسکی است اما مشکل بزرگ در این بخش کمیاب بودن جانشین برای لواندوفسکی و سن بالای اوست.

 

 

 

پس از جدایی اوبامیانگ بازیکنی که حداقل بتواند بطور نسبی جای او را هنگام  غیبتش  در ترکیب پر کند وجود ندارد و راه حل بارسلونا جذب یوسف موکوکو استعداد درخشان دورتموند بود که جذب او با توجه به تمدید قراردادش دیگر ممکن نیست.

 

دیگر گزینه ها :شانس پایین اما جذاب 


از دیگر گزینه هایی که میتوان شانس حداقلی برای جذب آنها قائل بود می توان به ژائو کانسلو, ارلینگ هالند و ژائو فلیکس و ایلکای گوندوغان اشاره کرد.

 

در نهایت خرید این گزینه ها در تابستان آینده منوط به بهبود قابل توجه وضع اقتصادی بارسلونا است.

 

 

 

 

گزینه های فروش :آلبا لنگله اومتیتی شاید گارسیا شاید بوسکتز چون حقوقش بالاست تورس رافینیا
خرید:اندیکا و مدافع جوان هلندی یونتوس و گریمینالدو ومارتینز و ارائخوو یک مدافع جوان تیم برزیل یا وسلی وتیلمانس و شاید رابیوت و مونتیر اگر قیمت مناسب بود و ژاوی سیمونز و ویلیان پالمیراس و روکو و آنجلو سانتوزو و رومئو لاتزیو و پاستیاس آرژانتینی جوان و تورامو زاها و عشق مسی .
تمدید:باربارا اخماچ اراندا کروز چادی و جوانان آینده دار
قرضی:تناس چادی کولادو اخماچ رومئو و آنجلو و الارکون و باربارا اگر تیم اول نیار
از نظر من
خرید:جولیان آرائوخو اینیگو مارتینز امراباط کاراسکو روکه
فروش:لنگلت اومتیتی دست فران فاتی
تابستون خرید جولیان ارائوخو ، پاوارد ، موانی یا تورام و تمام
تباس: مگه اینکه من مرده باشم بارسا از این غلطا بکنه...
دفاع راست: از بین خولیان و مارتینز، هافبک دفاعی: هیچی چون کسیه و فرنکی و نیکو رو داریم، وینگر چپ: رشفورد یا گارناچو، نوک هم که روکه و اوبا هستن
وینگر چپ: تورام (رایگان)
نوک جانشین لوا: روکه ( قسطی )
هافبک تیمانس(رایگان). خودم به شخصه بازیشو خیلی میپسندم هم بازیسازی خوبی داره و هم فوق‌العاده شوت زده چیزی که هافبک های ما ندارن
دفاع راست پاوارد ( نهایتاً ۲۰ میل )
دفاع راست هجومی وسلی وینیسیوس ( قیمتش نمیدونم)
دفاع وسط پشتیبان : اندیکا ( رایگان )
آره بابا تباس حرومی می‌ذاره ما از این کارا بکنیم😅😅
بعضیا یه جوری حرف میزنن انگار سهام دار بارسلونا هستن و از جیب خودشون خرج میکنن بوسکی اسطوره و خیلی عالیه ولی باید بره این تیم خوبه ترکیب اصلی تیم منظورمه فرانک کسیه واقعا خوبه بهترین جایگزینه همین
تیم آینده داره نقطه ضعف نبود بوستکس من نقطه انقلابی تیم میدونم و به وجود کیسیه باور دارم چراکه جز معدود تیم های هستیم که نقش هافبک وسط خیلی حیاتی و این نباید وابستگی ایجاد کنه کیسیه با این روند تو کار هجومی تیم موثمر ثمر و تغیر تاکتیک در ادامه حضور کیسیه جای خالی بوستکس در ادامه فصل و همچنین آینده پوشش میده و این کامنت به یاد داشته باشید که در بازی های لیگ اروپا مخصوصا کیسیه میدرخشه و تیم به مراتب در هجوم قوی تره و بازیسازی تیم در نبود بوستکس ترمیم میشه.
وینگر فقط باید در صورتی بگیریم که کسی از وینگر هامون بروند و پاوارد برای دفاع راست خوبه . ما فقط باید توی تابستان پیش روی بدنسازی مناسبی داشته باشیم و با همینا اگر فصل بدنسازی خوب باشه یو سی ال را می بریم توی دوران والورده ما با اختلاف بهترین تیم تروپا و جهان بودیم ولی پول های مست کننده روحیه جنگندگی بازیکن ها را. خراب کرد و بی اهمیت دانستن مسایل پیش فصل و بدن سازی ، باعث کامبک های فاجعه رم و لیورپول شد . همین فصل جلوی بایرن ما کم آورید توی آلیانز آرنا و اینتر دستکم گرفتیم و داور پنالتی هاموننگر
در دفاع وسط بهتره یک گزینه بهتر بیاد مارتینز از آلونسو و گارسیا هم بدتره
در دفاع راست یک بازیکن جوون و مستعد و تهاجمی نیاز داریم مثل مارتینز
برا هافبک یک حالت رؤیایی داریم که مسی جای بوسکی بیاد(فرانکی بره هافبک دفاعی و مسی هافبک هجومی)و یک حالت منطقی که بوسکی تمدید کنه یا کانته بیاد(بستگی به دستمزد داره)برا وینگر یه وینگر چپ گلزن می خوایم لیائو گزینه خوبی هست
برای نوک هم یک بازیکن جوون و با استعداد اگه شایعات در باره سیتی درست باشه میشه روی آلوارز حساب کرد
ادامه در پاسخ به همین کامنت
بزرگترین نقطه ضعفمون وینگ چپه که عملا فاطی و تورس یه بمب خنثا هستن باید تابستون این دو بنجل به فروش برن (فاتی بالا ۶۰ و تورس هم ۳۰ خوبه)
بعد خرید کاراسکو (۱۵ میل)
زاها (رایگان)
موانی (۶۰ میل)
میتونه وضعیت حمله رو دگرگون کنه
دفاع راست کونده باشه و کونده نیاد وسط بازی کنه بهتره چون قد کونده خودش یه مشکله ( البته که کونده دفاع وسط خیلی عالی ای هم هست ) و جذب دفاع راست خیلی سخت تره از جذب دفاع وسط ، و اونایی که موافق جذب کولیبالی بودن بجای کونده کجان الان ؟؟ دقیقا کجایین؟؟
بنظر من برا دفاع وسط ، اندیکا ( رایگان ) ، دفاع چپ گریمالدو ( رایگان) ، دفاع راست پاوارد ( نهایت سی تا ) ، هافبک تیلمانس ( رایگان) نوس یا زوبیمندی ، مهاجم هم تورام و زاها ( رایگان) و مخالف جذب لیائو و کاراسکو و فلیکس هستم. رشفورد بنظرم ارزش هزینه کردن داره ولی بعیده بیاد
نمیدونم چی تو این مارتینز دیدن خدایی طرف 31 سالشه این فصل هم که مصدوم بوده عملکرد انچنان خوبی هم نداشته ب نظرم میتونیم یه دفاع راست بخریم و ژول برگرده وسط و یه فصلو با همین مدافعا و اگه همینطوری ادامه بده فصل بعد امتیتی میتونه ذخیره باشه تا یکم دستمون باز شه بتونیم خرید خوبی داشته باشیم
اووووف هالنــــددددد!!!!
برخلاف اکثر فصل ها امسال خط حمله رئال بهتر و خطرناک تر از ماست ولی دفاع ما خیلی بهتره
رئال توی گلسازی خطرناکه و نصفش هم بخاطر وینیسیوس و بعدش شوتای والوردس
مهمانکاربر مهمان@Guest
از اینکه بارسا نیوز را انتخاب کردید متشکریم. به نظر می‌رسد شما از یک مسدود کننده تبلیغات استفاده می‌کنید.
تبلیغات به ادامه فعالیت و ارائه خدمات باکیفیت و اخبار بروز کمک می‌کند.
لطفاً مسدود کننده تبلیغ را غیرفعال کنید و از اخبار بروز سایت لذت ببرید.
×برای انجام عملیات ابتدا باید وارد شوید.