جام جهانی در بارسانیوز (نتایج کامل و برنامه‌ بازی‌های فردا)
بارسلونااسپانیاآرژانتینبرزیلانگلیسفرانسهآلمانهلندپرتغال
داغ تــرین هااخبار جام جهانیشایعات نقل و انتقالاتپیشخوان شخصی

جرارد پیکه : دورانم در بارسلونا تمام شده بود ; دلتنگ فوتبال نیستم !

کد خبر : 130925  |  زمان ارسال : سه شنبه 23 اسفند 1401

این بازیکن 36 ساله در نوامبر سال گذشته و پس از اینکه تحت هدایت ژاوی هرناندز به عنوان بازیکن اصلی کنار گذاشته شد، تصمیم گرفت در اسپاتیفای نیوکمپ خداحافظی کند.

 

این انتقال همچنان برای بسیاری شگفت‌انگیز بود زیرا پیکه تصمیم گرفت در میانه‌ی یک فصل کناره‌گیری کند.

 

به چند دلیل دوران خودم را  تمام کردم. من آنقدر که در زمان‌های دیگر احساس می‌کردم مهم نبودم و این احساس خوبی به من نداد. من وارد این موضوع نمی شوم که آیا احساس کردم توسط کسی فریب خورده ام یا خیر ، این اتفاق افتاد و از این بابت خوشحالم.

 

این سالم ترین چیز برای من، برای مردم و تیم بود. در نهایت، وقتی می بینید که نقش یکسان نیست، برای شما سخت تر می شود. و وقتی هر سه روز یکبار بازی نمی کنید، روند تان یکسان نیست. من تصمیم سنجیده ای گرفتم، حتی اگر به نظر می رسد که عجله ای گرفته شده است، و از آن پشیمان نیستم. این تصمیم درستی بود.

 

دوری از بارسا و فوتبال :

 

من دلم برای بازی کردن در فوتبال تنگ نشده است، اکنون متوجه شدم که چه چیزی را از دست داده ام. بارسا را می بینم، اما آن را از دست نمی دهم.

 

 

اسطوره بارسلونا همچنین در مورد رابطه خود با خوان لاپورتا، رئیس باشگاه صحبت کرد و گفت:

 

اینطور نیست که بهتر یا بدتر شده باشد، در نهایت، وقتی بالای سر شما افرادی مانند مربی یا رئیس دارید، باعث بهتر شدن شما می شود.

 

می‌دانستم که دارم یک مرحله را می‌بندم، دارم می‌روم و از آنجا همیشه رابطه خوبی با لاپورتا داشته‌ام و منطقی بود که به همین منوال ادامه دهم. امیدوارم او در فینال لیگ پادشاهان باشد، نیوکمپ خانه اوست.

 

پیکه همچنین در مورد عملکرد تیم تحت هدایت بارسلونا، افزود:

آنها بسیار خوب هستند، خیلی کم گل میخورند  و رکوردهای دپور و اتلتیکو را شکستند.

 

اگر آنها لیگ را ببرند، به این فکر نکرده ام که آیا به جشن برومیا نه . حضور در تیم در ابتدای فصل به این معنی است که بخش بزرگی از رختکن را می شناسم. یکی از روزها  شام تیمی خوردند و من تصمیم گرفتم نروم. وقتی تصمیم می گیرید کنار بروید، باید ثابت قدم باشید.

برداشتی به شکیرا خیانت کردی حالا هم این زنیکه که رفتی باهاش داره روت اثر میذاره
فوتبالم دلتنگت نیست!
بهتر خداحافظی کردی رفتی دیگه پیکه سابق نبودی
چرا با شکی اون کارو کردی..
از ۲۰۱۵ دوره ت تموم شده بود، درهر صورت همیشه تو قلب ما جا داری
همین که گفته فینال کینگز لیگ فقط تو نیوکمپ این خودش برا ما سود داره
بالا برید پایین بیاید بالاخره اسطوره بارساس و زمانی ستون اسپانیا بود 🇪🇦
همچنین شم اقتصادی خوبی داره و میتونه روزی به عنوان یکی از مدیران بارسا تو باشگاه فعالیت کنه ❤️💙
در دلها جای داری کینگ جرارد، از بهترین و بامعرفت‌ترین بازیکنان بارسای افسانه‌ای. اسطوره باشگاه خواهی ماند.
هنوز برای صحبت در باره قهرمانی زوده
اگه رعال رو ببریم ۸۰ درصد راه رو رفتیم اگه نتونستیم باید تا هفته های آخر صبر کنیم
امیدوارم تو جشن قهرمانی باشه همیشه از تیم حمايت کرده و با بخشش معوقاتش نشون داد چقدر به بارسا اهمیت میده
مهمانکاربر مهمان@Guest
از اینکه بارسا نیوز را انتخاب کردید متشکریم. به نظر می‌رسد شما از یک مسدود کننده تبلیغات استفاده می‌کنید.
تبلیغات به ادامه فعالیت و ارائه خدمات باکیفیت و اخبار بروز کمک می‌کند.
لطفاً مسدود کننده تبلیغ را غیرفعال کنید و از اخبار بروز سایت لذت ببرید.
×برای انجام عملیات ابتدا باید وارد شوید.