امانوئل پتی : هوادارانی که مسی را هو میکنند یک دسته سگ هستند !
دنیای فوتبال در آخر هفته گذشته شاهد لحظه عجیبی بود که لیونل مسی در آستانه بازی پاری سن ژرمن مقابل المپیک لیون هو شد.
با توجه به این اتفاق، امانوئل پتی، هافبک سابق چلسی و بارسلونا، پاری سن ژرمن و هوادارانش را به دلیل بدرفتاری با مسی سر زنش کرد . او حتی از بازیکن خواست تا پاری سن ژرمن را ترک کند.
وقتی سوت ها را می بینم توهین به فوتبال است. من می دانم که امروز فقط یک دسته سگ هستند که فقط به فکر لخت کردن نیمار و مسی هستند. اگر یک نصیحت به مسی داشته باشم این است که : از این باشگاه برو بیرون!
پتی در ادامه به تمجید از مسی پرداخت و در عین حال از PSG به دلیل سوءمدیریت آنها در این سالها انتقاد کرد
این باشگاه یک باشگاه فوتبال نیست. این یک باشگاه پیش از بازنشستگی است، حتی برای بازیکنان 20 ساله. هیچ بازیکنی از زمانی که در PSG بوده پیشرفت نکرده است، آیا این تقصیر مسی است؟ او یک استاد با چوب دستی است، او باید بازیکنانی در اطرافش داشته باشد که تلاش کنند.
سوپر حق
یه دسته سگ نه بابا سگ بهترین حیونه و باوفاترین حیون اینا یه دسته گرگن
این جمله بهترین توصیف برای وضعیت پاریس تیمی که با این همه ستاره دستاوردی جز لیگ فرانسه نداره تازه همونم برخلاف گذشته دیگه مقتدرانه و راحت لیگو نمیبرن

