بارسلونا طرحی اقتصادی به لالیگا تحویل خواهد داد
گزارش اخیر مارکا به روز رسانی جامعی را در مورد پیگیری بارسلونا برای جذب لیونل مسی ارائه کرده است و عوامل مختلفی را که ممکن است در تلاش باشگاه برای بازگرداندن این بازیکن به نیوکمپ نقش داشته باشد را برجسته کرده است.
پیگیری بارسلونا برای مسی نه تنها از منظر ورزشی بلکه از منظر مالی نیز مهم است.
اگرچه باشگاه با دو غول بانکی بر سر تامین مالی پروژه اسپای بارسا به توافق رسیده است، اما به دلیل ادامه پرونده نگریرا، بی اعتمادی زیادی در میان شرکا وجود دارد.
با این حال، آمدن مسی می تواند این اعتماد را بازسازی کند و اعتماد سرمایه گذاران را به باشگاه افزایش دهد، زیرا آنها به دنبال شروع کار ساخت و ساز در پروژه اسپای بارسا از سپتامبر هستند.
لازم به ذکر است که رافا یوسته، معاون رئیس باشگاه ، درست قبل از بسته شدن بودجه پروژه اسپای بارسا، علناً در مورد تماس با مسی صحبت کرد.
در همین حال، این گزارش حاکی از آن است که بارسلونا به زودی طرحی برای توسعه اقتصادی به لالیگا ارائه خواهد کرد تا ارزیابی کند که آیا قرارداد مجدد مسی امکان پذیر است یا خیر. با توجه به مشکلات فرپلی مالی ، برای کاتالان ها بسیار مهم است که موضوع را با لیگ حل کنند.
اگر لالیگا چراغ سبز نشان دهد، این یک تقویت بزرگ برای باشگاه در تلاش آنها برای تکمیل این انتقال خواهد بود.
میدونید چرا پاریس میخواد با مسی تمدید کنه
فقط بخاطر اسپانسر و سود تبلیغاتیه که براشون داره
البته فارغ از اینکه مسی بار بازیسازی تیمشونم به عهده داره
نمونش گوندوغان برا تقویت هافبک
تورام (با توجه به اوضاع اقتصادی لیائو رو بعیده بتونیم بگیریم )
کانسلو اگه نشد پاوارد
میتونیم الونسو و البا رو بفروشیم جاشون گریلمادو رو بگیریم اینطوری یکم از دستمزدهامون کم میشن چون نه البا دیگه بازیکن قبلی هست و این الونسو هم شاید مثل روبرتو بازیکن چند پستی باشه ولی خیلی کند هست.
مسی هم که بگیریم عالی میشهه.
ترشتگن
بالده آلبا کونده (اینگو) آرئخو (کریستنسن) کانسلو (روبرتو)
دیونگ
گاوی (گوندوغان ) پدری (ژاوی )
لیایو (تورام لوا (روکه مسی (دمبله
اینجا چ خبره چطور نمیشه یه بازیکن رایگان رو جذب کرد؟ خب اصلا شاید مسی حقوقشو بیاره پایین دیگ چی باعث میشه ک جذب نشه؟
مطمئن باشید اگه یک درصد اومدنش به ضررمون باشه هم برش نمیگردونن
همونطور که تمدید قراردادش تو ۲۰۲۱ (یعنی پذیرفتن cvc) به نفعمون نبود و متاسفانه مجبور شد بره
چه از لحاظ فنی چه تبلیغاتی برای باشگاه خوبه

