قرارداد بارسلونا برای نیوکمپ جدید امضا شد
اوایل ماه جاری، بارسلونا با غول های بانکی گلدمن ساکس و جی پی مورگان برای تامین مالی پروژه نوسازی نیوکمپ به نام اسپای بارسا قراردادی امضا کرده بود.
با این حال، موارد خاصی وجود داشت، از جمله حفظ اعتماد سرمایه گذاران در پس زمینه اتهامات دخالت در رسوایی نگریرا، همراه با چشم انداز اقتصادی ضعیف باشگاه.
اما بارسلونا اکنون موافقت خود را برای پروژه تامین مالی اسپای بارسا به ارزش 1.45 میلیارد یورو تایید کرده است. این باشگاه با کمتر از 20 نهاد مالی در سراسر جهان از جمله گلدمن ساکس، جی پی مورگان، کی کپیتال پارتنر و جیالال قراردادی امضا کرده است.
اکنون باشگاه می تواند پس از انجام یک سری کار تخریب در استادیوم، پروژه را ادامه دهد. پروژه جدید ظرفیت نیوکمپ را به 105 هزار افزایش می دهد و آن را به یکی از بزرگترین زمین های فوتبال در جهان تبدیل می کند.
با این حال، بارسلونا باید فصل 2023/24 را در ورزشگاه المپیک 55000 نفری مونتجویک بازی کند.
مراقبت از دروازه تو بچگیشم موج میزنه🤩😁
قرارداد کونامی رو لغو کنین نیوکمپ برگرده فیفا
🫠
اون موقع که بیشترین میانگین دستمزد تو اروپا رو داشتیم باید فکر اینجاشم میکردین
خطاب به بارتو.........



