ژاوی لیست 7 بازیکن غیر قابل فروش را اعلام کرد
طبق گزارش گابریل سانس از موندو دپورتیوو، ژاوی هرناندز، سرمربی تیم، فهرستی از هفت بازیکنی را که کاملاً «غیرقابل فروش » در نظر گرفته میشوند به مدیریت بارسلونا تحویل داده است.
مارک آندره تراشتگن از جمله بازیکنانی است که توسط سرمربی ژاوی به عنوان "غیرقابل انتقال" شناخته می شود. و با توجه به فصل فوق العاده ای که این ملی پوش آلمانی از آن لذت می برد، شگفت آور نیست.
همراه با تراشتگن، دو مدافع میانی رونالد آرائوخو و آندریاس کریستنسن نیز در اسپاتیفای نیوکمپ "غیر قابل فروش " قرار می گیرند. در واقع، حتی گزارشها حاکی از آن است که با وجود اینکه بارسا تابستان گذشته با او قرارداد امضا کرد، آنها در حال فکر کردن به تمدید قرارداد برای او هستند.
فرنکی دی یونگ که سال گذشته در پنجره تابستانی تقریباً از باشگاه بیرون رانده شد، در بارسا نیز به وضعیت غیرقابل انتقالی رسیده است. این بازیکن هلندی یکی پس از دیگری نمایش های باکیفیتی ارائه کرده است و یکی از اعضای کلیدی تیم است، اگرچه باشگاه می تواند با او درباره کاهش دستمزد مذاکره کند.
پدری، شریک خط میانی دی یونگ، فوق ستاره دیگری است که در بارسلونا غیرقابل فروش است. این بازیکن 20 ساله بدون شک یکی از مهم ترین مهره های سیستم ژاوی است و به هیچ قیمتی اجازه خروج ندارد.
بازیکنان دیگر روبرت لواندوفسکی و عثمان دمبله هستند که غیرقابل انتقال هستند. اگرچه فرم او در نیم فصل دوم کاهش یافته است، کیفیت و اهمیت لواندوفسکی برای تیم غیرقابل انکار است.
در مورد دمبله، مرد فرانسوی مورد علاقه ژاوی است و با توجه به اینکه قرارداد فعلی او سال آینده به پایان می رسد، مذاکرات بر سر قرارداد جدید او نیز آغاز خواهد شد.
بالده
گاوی
آلبا
کونده
اینا هم نباید به فروش برن
دمبله یه وینگر با ویژگیای مدرنه
شما رئالو ببینید
بخدا هافبک ما به مراتب بهتر رئاله
تنها دلیل موفقیت رئال وینگرای بی نظیریه که داره و اصن شما هر تیم موفقی ببینی وینگرای فوق العاده ای داره
نیم فصل اول که دمبله بودش خیلی ریتینگ گلزنیمون خوب بود
منتهی وقتی مصدوم شد و رافی جایگزینش شد گلزنی کمتر شد قول میدم اگه دمبله این روند خوبشو حفظ کنه و سال دیگه ی بال چپ خوب جذب کنیم خدا هم نمیگیرتمون
بالده کریس اراخو کونده
دی یونگ
پدری گاوی
لوا دمبله
بقیه همه فروشی
فاتی ۵۰+روبرتو ۵+کسیه ۴۰+آلبا ۵= ۱۰۰ میل
پس اگر لاپورتا بتونه اون شرط تراز مالی رو انجام بده؛ حتما باز هم بایدر بازیکن آزاد بگیریم؛ برا همین من پاوارد رو به کانسلو ترجیح میدم. حتی توارم رو به روکه.
برای مهاجم هم؛ هم مسی اضافه شده هم یک بنجل که فاتی کم شده باشه رفته.
ولی خرید زوبی رو به تمام گزینه های هافبک دفاعی بازار ترجیح میدم.
روبرتو-البا- فاتی که تحت هر شرایطی به نظر من باید برن...
بوسکی و کسیه فقط در صورت خرید جایگزین که احتمالا زوبیمندی و گوندوغان جانشین های خوبی میشن براشون.
تمدید دمبله و جذب جایگزین برای فاتی با یک رایگان مثل توارم یا خرید روکه کافیه.
برای راست هم یک دونه پاوارد که رایگانهیا نهایتا کانسلو کافیه.

