ویژه: آخرین بروزرسانی از نقل و انتقالات بارسلونا از زبان رومانو
فابریتزیو رومانو خبرنگار نقل و انتقالات اقدام به بروزرسانی وضعیت پنجره بارسلونا در روز پایانی کرد. او گفت امروز روز دیوانه کنندگی است!
عبده:
تاکنون چراغ سبزی برای خروج او داده نشده اما رئال بتیس میخواهد تا پایان تلاش کند. بارسلونا هنوز موافق خروج او نیست اما بتیس امیدوار به جذب اوست.
ژائو کانسلو:
او منتظر چراغ سبز سیتی برای سفر به بارسلوناست. بند خرید از قرارداد حذف شده تا روی فیرپلی تاثیری نداشته باشد. کانسلو پس از اجازه از سیتی با قراردادی قرضی به بارسلونا ملحق میشود.
ژائو فلیکس:
باید وضعیت او را در طول روز دنبال کرد زیرا همانطور که از جولای گفتم وضعیت او تا پایان پنجره ادامه دارد. اکنون دو باشگاه بارسلونا و اتلتیکو مادرید در حال مذاکره هستند و وارد مرحله مهمی شدیم. ژائو میخواهد به بارسلونا برود و به اتلتیکو فشار می آورد و حالا همه چیز بستگی به باشگاه دارد.
بابا بس کنین دیگه گند زدین به فوتبال این بند اختیاریه به قران فقط بعضی شرایط واجبش میکنه، جون کل اعضای بارسا این تباس رو بدین بیرون گند زدن به کل تاریخ لالیگا

