داستان گریزمان برای سرجینیو دست تکرار میشود؟
به نظر می رسد بارسلونا مشکلات دفاع راست خود را در این فصل پس از یک انتظار طولانی مدت حل کرده است. کاتالانها برای یافتن مدافع راست بزرگ بعدی خود پس از دنی آلوز سنگ تمام گذاشتند، اما بار ها شکست خوردند .
سرجینو دست یکی از این نامزدها بود که نتوانست در کاتالونیا موفق شود. زمانی که ستاره آمریکایی به عنوان اتفاق بزرگ بعدی از آکادمی آژاکس در هلند شناخته شد، پس از خرید بارسلونا او را به مبلغ 21 میلیون یورو، از همه جنبه ها ضعیف بود.
آبی و اناری ها در تابستان گذشته ناامید بودند که دستمزد او را حذف کنند، و با توجه به وضعیت مالی آنها قابل درک است.
درآمد بارسلونا از فروش سرجینیو دست مشخص شد!
در نهایت، آنها جدایی او را به صورت قرضی به PSV آیندهوون به مدت یک سال امضا کردند و به تیم هلندی این امکان را دادند که قرارداد او را با مبلغ 10 میلیون یورو دائمی کنند. با گذشت چهار ماه از فصل جدید، PSV تصمیم خود را گرفته و ظاهراً تصمیم گرفته است او را برای همیشه به خدمت بگیرد.
همانطور که توسط اسپورت فاش شده است، با این حال، یک گرفتاری وجود دارد. تیم Eredivisie امیدوار است در مورد بند خرید با بارسلونا دوباره مذاکره کند و قیمت 10 میلیون یورویی را کاهش دهد.
بلوگرانا به نوبه خود قصد قبول چنین پیشنهادی را ندارند. آنها درک می کنند که مدافع به طور منظم و در سطح بالایی بازی می کند و بنابراین قیمت 10 میلیون یورویی را بسیار منطقی می بینند.
خداروشکر دست رو بفروشیم
۱۰ میلیون خیلی خوبه. گریزمن هم بارسا میموند هیچ فایده ای نداشت و ۲۰ میلیونی هم که براش دادن مناسب بود چون گریزمن بارسا بازیکن بدرد نخوری بود

