سریع ترین و کُندترین بازیکنان بارسلونا در لیگ قهرمانان اروپا
بارسلونا برای اولین بار در 3 سال گذشته به مرحله حذفی لیگ قهرمانان اروپا رسید. تیم در مرحله گروهی عملکرد بهتری نیز نسبت به سال های گذشته داشت و به خصوص در بازی برابر پورتو این را نشان داد.
یکی از آمارهای جالب بازیکنان بارسلونا در مرحله گروهی به سرعت آنها برمیگردد.
بر اساس گزارش موندو دپورتیوو, رافینیا و رونالد آرائوخو سریع ترین بازیکنان بارسلونا در مرحله گروهی لیگ قهرمانان بودند.
بر این اساس, رافینیا سرعت 34.6 کیلومتر بر ساعت را ثبت کرد و آرائوخو نیز به سرعت 34.5 کیلومتر بر ساعت رسید.
ویدیو: شوخی خنده دار بالده با اوریول رومئو در مراسم ستارگان فوتبال کاتالونیا
رتبه سوم در اختیار آلخاندرو بالده است که سرعت 33.7 کیلومتر بر ساعت داشت و ژول کونده با سرعت 33.6 کیلومتر بر ساعت رتبه چهارم را به خود اختصاص داد.
اگر دروازه بانان را نادیده بگیریم, الکای گوندوغان و اینیگو مارتینز به ترتیب با سرعت های 29.8 و 29.9 کیلومتر بر ساعت به ترتیب کُند ترین بازیکنان بارسلونا در این مرحله بودند.
البته اگر بخواهیم مقایسه ای بین بازیکنان بارسلونا و سایر تیم ها انجام دهیم اوضاع چندان خوب نیست زیرا رافینیا و آرائوخو در رتبه ای حدودا 37م در این تورنمنت قرار میگیرند و سرعت آنها با آدیمی که 36.3 و امباپه که 36.1 کیلومتر بر ساعت بوده فاصله زیادی دارد.
این چطوری بعد نمیتونه یه بازیکن کند رو رد کته با این سرعت ؟
ینی منفی چیزی هست ک از کندم کمتره
سریع ترین بازیکن ما دیونگه ک دمبله رو با اون سرعتش تو تمرینا چندین بارم جا گذاشته ولی خب چون هافبکه تو بازی فرصت دوییدن نداره
تو این ویدئو مشخصه دمبله فقط شتاب خوبی داره ولی سرعتش زیاد نیست

