"آنقدر وینیسیوس را میزنم که نابود شود"
فران مارتینز یک خبرنگار پس از الکلاسیکو و تنش هایی که وینیسیوس مقابل نیمکت بارسلونا ایجاد کرد یک جمله جالب را به کار برد. او گفت وینیسیوس بازیکنی خوب اما با شخصیت بدی است.
اتفاقی که پس از اخراج آرائوخو رخ داد و رفتاری که وینیسیوس مقابل نیمکت بارسلونا داشت گواهی بر این موضوع است.
وینیسیوس درباره رفتار زشتش مقابل نیمکت بارسلونا: چرا همیشه من را اذیت میکنید
نظر کارشناس داوری درباره پنالتی وینیسیوس مقابل بارسلونا
وینیسیوس آنچنان بازیکنان بارسلونا را با رفتار خود عصبانی کرد که طبق آنچه از طریق ویدیوهای مووی استار پلاس از این بازی فاش شده, فران تورس از شدت خشم جملاتی را درباره مهاجم برزیلی رئال به زبان می آورد.
بر اساس گزارش مووی استار پلاس, تورس میگوید:
قسم میخورم اگر به من حرفی بزند, به صورت او مشت میزنم. اگر آن احمق چیزی به من بگوید, آنقدر به او مشت میزنم که نابود شود.
متاسفانه ویدیوی مووی استار پلاس به دلیل کپی رایت در بسیاری از کشورها از جمله ایران در دسترس نیست و بنابراین امکان انتشار آن وجود ندارد.
که رئال این دلقک رو بفروشه
جفته پول پرست هستن
ولی امباپه انقدر رو مخ نیس و دلقک بازی در نمیاره اتفاقا بازیش هم بهتره
بازیکنا هم دیگه تعصبی به تیم ندارن وگرنه اگه تیم تو شرایط خوب بود این کارا میکرد دهنش سرویس میشد
این همه تحقیر به مدیریت بارسا بر نمیخوره ؟؟؟ وقتی مدیریت انقدر بی رگ و بی غیرت باشه از بازیکنا و بقیه هیچ انتظاری نیست
پیکه هم چند بار اینکارو کرد ولی ما کیف میکردیم


