رسمی: آرائوخو به لیورپول پیوست! +جزئیات
بارسلونامنچسترسیتیرئال مادریدبایرن مونیخچلسیلیورپولپاری سن ژرمنآرسنالمنچستر یونایتد
داغ تــرین هاشایعات نقل و انتقالاتپیشخوان شخصی

دلایلی که ژاوی را مجبور به خداحافظی کرد!

کد خبر : 143367  |  زمان ارسال : یکشنبه 8 بهمن 1402
*این مطلب تنها نظر نویسنده است و میتوانید با ارسال نظر خود آن را تایید یا رد کنید.

ژاوی هرناندز سرمربی بارسلونا پس از شکست 5-3 مقابل ویارئال اعلام کرد باشگاه را در پایان فصل ترک میکند.

 

ژاوی که در 2 سال اول خود کار غیرممکنی را انجام داد و تیم را در فصل دوم خود به سمت قهرمانی هدایت کرد در نهایت به بن بست رسید.

 

 

کنفرانس ژاوی و اعلام ترک بارسلونا در پایان فصل

 

دلایل زیادی برای افت تیم در این فصل وجود دارد که در نهایت به جدایی ژاوی انجامید:


تضعیف ترکیب در هر پنجره نقل و انتقالات به جای تقویت: شاهکار لاپورتا و آلمانی!

وقتی پنجره تابستانی بسته شد شاهد خروج عثمان دمبله, جوردی آلبا, فرانک کسیه و بوسکتس بودیم اما باشگاه برای هیچکدام جایگزین مناسبی جذب نکرد. عمق ترکیب و تعداد بازیکنان تیم اصلی به شدت کاهش یافت و این ادامه روندی بود که قبلا با لاپورتا و آلمانی طی شد چرا که پیش از این نیز ترکیب ژاوی با خروج اوبامیانگ و لوک دی یونگ و .... که بازیکنان مهمی بودند تضعیف شده بود.

 

اکنون اگر به وضعیت نگاه کنیم این سوال مطرح میشود که دستاورد آلمانی در بارسلونا چه بود؟ او در هر پنجره انتقال های زیادی را انجام میداد اما همزمان بهترین ها تیم را ترک میکردند که در مورد بسیاری توجیهی ندارد چرا با مبالغ بسیار کمی بفروش رفتند و در مقابل خریدهای گرانی اتفاق افتاد که بهتر از قبلی ها نبودند.

 

مصدومیت های کلیدی


اگرچه  تیم مربیگری و بدنسازی ژاوی نیز مقصر است اما بدون شک کلیدی ترین مصدومان فصل بارسلونا, مارک آندره تراشتگن و گاوی هستند که در فیفا دی دچار مصدومیت شدند. بارسلونا هیچ جایگزینی برای گاوی که ندارد و از طرفی ایناکی پنیا نیز حتی سایه ای از مارک نیست.

 

به وضوح میتوان دید پنیا به تنهایی عامل بسیاری از گل های دریافتی بارسلوناست. البته او را نمیتوان واقعا مقصر دانست زیرا سطح او از اول مشخص بود و تنها دلیل حضورش به جای تراشتگن این بود که بارسلونا مانند رئال مادرید قادر به جذب یک دروازه بان برتر با هزینه زیاد برای جایگزینی با تراشتگن نبود.

 

از طرفی مصدومان بارسلونا آنقدر زیادند که امکان هماهنگی بین بازیکنان و داشتن یک ترکیب ثابت از بین رفت.

 

فشار بی امان رسانه ها


تیم ژاوی از فصل گذشته با وجود عملکرد خوبی که داشت و بازی های زیادی را با برد به پایان رساند در معرض انتقاد بوده است. بردهای یک صفر از دلایل مهم انتقادات بود. موضوعی که در شروع فصل جدید نیز ادامه یافت اما همانطور که قبلا گفتیم نه ژاوی و نه بازیکنان ربات نیستند و این فشارها در نهایت تاثیر خود را روی تیم میگذارد.

 

چرا گواردیولا رسانه های اسپانیایی را شیطان‌صفت خواند؟

 

ژاوی هرناندز این سوال مهم را در کنفرانس خود مطرح کرد که آیا ادامه دادن در بارسلونا تحت چنین شرایط سخت و فشارها منطقی است؟ طبیعتا هیچ تیمی در دنیا مانند بارسلونا نیست. رسانه ها حتی به پپ گواردیولا نیز رحم نمیکردند!

 

وعده های خوان لاپورتا


رئیس بارسلونا به وضوح به وعده های خود عمل نکرده است اما در مقابل از همان شروع کار خود با نصب بنرهایش مقابل استادیوم رئال مادرید و اینکه اجازه هیچ قهرمانی به تیم سفیدپوشان پایتخت نمیدهد فشار زیادی ایجاد کرد درحالی که بازگشت تیمی با شرایط بارسلونا به اوج آن هم بدون پشتوانه مالی برای تقویت مناسب و با تنها تکیه بر جوانان و جذب بازیکنان رایگان و مازاد سایر تیم ها, تنها رویاپردازی است. اگر پروژه ای بلند مدت با لاماسیا وجود دارد, آیا دادن چنین وعده هایی درست است؟

 

از طرفی لاپورتا باید توضیح دهد هدف او از فروش اهرم های مالی چه بوده است که تیم پس از 3 فصل همچنان مشکلات مالی زیادی دارد!

 

داوری مسابقات


از آنجایی هدف از این پست بررسی دلایلی است که چرا بارسلونا امروز به این نقطه رسید, بنابراین نمیتوان از اشتباهات داوری گذشت. اشتباهاتی که به وضوح فرصت را در اختیار رقیبان گذاشت تا فاصله خود را با بارسلونا بیشتر کنند.

 

از جمله بازی هایی که بارسلونا با اشتباهات داوری مواجه شد میتوان به بازی با ختافه, گرانادا, رئال مادرید, رئال سوسیداد و رایو وایکانو اشاره کرد. البته موارد بسیار بیشتر است!

 

جدول لالیگا بدون اشتباهات داوری تا پایان هفته قبل:

1. خیرونا: 48 امتیاز
2. بارسلونا: 47 امتیاز
3. رئال مادرید: 44 امتیاز
4.اتلتیک بیلبائو: 40 امتیاز
5. اتلتیکو مادرید: 39 امتیاز
6. رئال سوسیداد: 38 امتیاز

 

پرونده نگریرا


در نبود توضیح مناسب از سوی خوان لاپورتا و مدیران سابق باشگاه, این پرونده تبدیل به ابزار فشاری علیه تیم در مقاطع حساس فصل شد. مانند اتفاقی که پیش از الکلاسیکوی رفت لالیگا و الکلاسیکوی فینال سوپرکاپ رخ داد. متاسفانه رسانه های نزدیک به بارسلونا نه تنها قادر به کنترل فضا نبودند بلکه تبدیل به ابزار رسانه های رقیب برای فشار بیشتر به تیم شدند.

 

هدف از گزارش این نیست که بگوییم عملکرد ژاوی بدون مشکل بوده است. نقد خود را درباره عملکرد ژاوی و مشکلات مربیگری او بنویسید, ما منتشر میکنیم!

ممنون ژاوی اسطورمون هستی زود آمدی و تجربه نداشتی ولی چند سال دیگه با تجربه و مربیگری قوی تر برگرد بارسا
ما همیشه به اسطوره هامون بد میکنیم
از سر تا پای این متن حق می باره و لزومی نداره چیزی اضافه کنم
مهندس بزرگ کارشو برای بارسا کرد با پرورش این همه جوون خوب و با شاهکار مدیریت با این تیم بی تجربه نتونست نتیجه بگیره
تو قلب همه مایی اسطوره
کاملاً موافقم 👍👍
کسایی که می خوان تمام تقصیر ها رو گردن ژاوی بندازن فقط می خوان صورت مسئله رو پاک کنن...
فصل اول و دومش عملکردش تو لالیگا عالی بود
بازی با ناپولی و سوپر کاپ جلو رعال من فکر کردم دوباره داریم میشیم اون بارسای قدرتمند که 90 دیقه حریفو دنباله خودش میدوئونه ولی از شروع این فصل افت شدیدی کرد از یه طرف رفتن بازیکنای کلیدی و جایگزین نشدنشون و از طرفی بی تجربگی ژاوی روی فشار ها روانی که بر اثر انتظارای بالا با عملکرده خوبه فصله قبلش که نتونست کنترل کنه و همه ی بازیکنا تحت استرس و فشار زیاد بازی میکنن و پر اشتباه
به لحاظ تاکتیکی به نظرم ایده های خوبی داشت ولی موارد بالا نمیذاشت اجرایی بشن
ژاوی تو خرید مدافع ها زیاده روی کرد و جانشین مناسبی است را برای بوسکتس نگرفت
در کل بارسا تو بد وضعیه و تا آخر فصل بازم شکست های بد داریم جام گرفتنمون هم امسال با وضع تیم و داوری عملا غیرممکنه
2.5 سال مربیگری کرد هنوز تاکتیک نداشت و هر بازی بی تاکتیک بازی میکرد باید مربی صاحب سبک میاوردن مثلا کلوپ برای سال بعد آزاده دقیقا خوراک بارساست.
بی ربط به پست
خدمت سربازی 3 ماه کاهش پیدا میکند
عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به توافق ستاد کل نیروهای مسلح با رئیس مجلس در لایحه برنامه هفتم توسعه، گفت: طبق این توافق میانگین خدمت سربازی با احتساب دوره آموزشی به ۱۴ ماه خواهد رسید،یعنی حداقل ۳ ماه از خدمت تمامی سربازان کاهش پیدا می‌کند.
جاااننننن ناله کن
عملا این تیم ضعیف شده رفتن بازیکنای اصلی و إوردن بچه های لاماسیا، این تیم بدست آقای لاپورتا تضعیف شد باید استفا بده
یکی اینارو باید به لاپورتا بگه این همه اهرم فعال کرد چیشد وضع خراب تر شد با فعال کردن اهرم نه اسکواد تیم تقویت شد مربی خوب هم نیاوردن
ژاوی از اول میدونست زوده بیاد بارسا با اینکه فصل قبل خوب بود ولی همون موقع هم به زور ۱ هیچ به خاطر دفاع و مخصوصا ترش می‌بردیم و توی لیگ قهرمانان هم حرفی نداشتیم
لاپورتا انقدر گیر داد که بالاخره ژاوی اومد اگر به خودش بود فعلا نمیومد بارسا اینجا کار‌خیلی سخته
یک کلام

برای ژاوی زود بود سرمربی بارسا بشه، من از همون اول مخالف بودم و توی کامنتام نوشته بودم

حیف شد ژاوی سوخت

ژاوی با السد و اون همه ستاره جلوی پرسپولیس و فولاد باخت، معلوم بود جواب نمیده

پارسالم از حق نگذریم بعد جام جهانی رئال بدجور افت کرد، وگرنه ما قهرمان نمی‌شدیم، همه تیم‌ها رو یک هیچ و با شانس می‌بردیم، ترشتگن هر بازی چندتا تک به تک رو می‌گرفت

ژاوی رو دوسش داریم ولی باید چندسال کمک مربی باشه و کسب تجربه کنه
متن فوق حق بود👌
ژاوی که خودش داره میره به کنار
داور رو هم نمیشه کاری کرد ولی واقعا توی نقل و انتقالات ریدیم درسته کسایی مثل کانسلو اومدن ولی اوبا نباید میرفت رومئو نباید جذب میشد دمبله رو باید نگه میداشتن اما ریدن
فشار رسانه ها رو هم که نمیتونن کنترل کنن تیم داره له میشه
ژاوی هم به اندازه خودش مقصره ولی اگر بره با این وضعیت نمیدونم واقعا مربی های بزرگ اصلا میپذیرن بیان بارسا؟
اینکه از پول درست استفاده بشه اونم چیزیه که تو این سالها ندیدیم . انتظار زیاد داشتن از تیم و بازیکن مخصوصا اکر جوون باشه شاید باعث نابودیش بشه نمونش میشه روکه که ما انتظار جانشین شدنش با لواندوفسکی که مدتها جزو بهترین مهاجمها بوده رو داریم در حالی که حتی یک بازی در اروپا انجام نداده بود. از دست دادن بازیکنایی مثل اوبامیانگ. لوک دی یانگ که خدا میدونه چقدر الان به کارمون میامدن اشتباه بود . پرورش ندادن بازیکنی در کنار بوسکتس اشتباه بود و خیلی کارهای دیگه که گذشته و نمیشه کاریش کرد
ایشالا با تاکتیک های منحصر به فرد و شگفت انگیز ژاوی چمپ رو میگیریم این ناکامی ها هم تموم میشه،اینا همه از پلن های ژاویه،اولویتش چمپه،اولین تیمه تاریخ ک قهرمان چمپ شده و به لیگ پایین تر سقوط کرده.ایشالا با همت بازیکنا و پلن های ژاوی صد در صد چمپ رو میگیریم،تیم در حال پیشرفته و بازی ب بازی بهتر میشیم چمپ رو هم بگیریم مشکلات مالی برطرف میشه،یکم ب ژاوی اعتماد داشته باشید
اونایی که دارن میگن ژاوی نباید مستقیما نیومد بارسا اون موقع که ژاوی سرمربی شد رو یادشون نیست که چقد گفت که من الان آماده نیستم ولی لاپورتا آنقدر رفت پیشش که مجبور شد
مجموعه بارسا مثل نیوکمپ نیاز به بازسازی درست داره . پافشاری روی یک سبک میتونه عالی باشه ولی اگر در بالاترین سطحش ( مثل زمان گواردیولا ) انجام بشه . تیم باید منعطف بازی کنه یعنی در مواقع لزوم تغییر سبک بده .باید به بدن سازی اهمیت زیادی داده بشه که ما در این چند سال ندیدیم . باید مدیر تیم فشار رو از روی تیم برداره نه اینکه با کل کل بیجا آرامش تیم رو به هم بزنه . مربی باید با کاریزمایی که داره فشار رسانه ها رو کنترل کنه . بارسا نیاز به مربی باتجربه و کاریزماتیک داره تا بتونه از این مقطع جدا بشه .
به علاوه همیشه تیم روی ۴-۳-۳ تیکیتاکای تک ضرب سیستمش چیده شده که خب نمیتونی تو از فران و لوا و یامال و پدری و گوندوقان بخوای مثل مسی نیمار سوارز ژاوی انیستا تک ضرب مثلث درست کنند پشت هم
با این ترکیب نهایت توی بازیای مهم لانگ بال ضد حمله ۴۲۳۱ جواب بده که ژائو یا فران رو بزاری پشت روکه یا لوا
آنجلوتی همیشه سیستمش از عقب لانگ بال بازی کردنه دقت کنید همیشه فرار از آفساید تاکتیکشه با وینی
ژاوی قبل بازی اینو میدونست هممون میدونستیم ولی باز...
مهمانکاربر مهمان@Guest
از اینکه بارسا نیوز را انتخاب کردید متشکریم. به نظر می‌رسد شما از یک مسدود کننده تبلیغات استفاده می‌کنید.
تبلیغات به ادامه فعالیت و ارائه خدمات باکیفیت و اخبار بروز کمک می‌کند.
لطفاً مسدود کننده تبلیغ را غیرفعال کنید و از اخبار بروز سایت لذت ببرید.
×برای انجام عملیات ابتدا باید وارد شوید.