دو سناریو بارسلونا برای آینده فرنکی دی یونگ: دستمزد پیشنهادی جدید مشخص شد!
با فاصله گرفتن از پنجره نقل و انتقالات تابستانی، شایعات پیرامون آینده فرنکی دی یونگ در بارسلونا شروع شده است.
با این حال، با نزدیک شدن به پنجره تابستانی 2024، به نظر می رسد احتمال جدایی از دی یونگ روی میز بازگشته است.
طبق گزارشی از مارتا رامون از RAC1، برای بارسلونا در مجموع حدود 77 میلیون یورو هزینه دارد تا او را در این باشگاه در قرارداد فعلی خود نگه دارد.
پیشنهاد 60 میلیونی تاتنهام برای خرید فرنکی دی یونگ!
ادعا می شود که هنوز 30 میلیون یورو از مبلغ انتقال او تسویه نشده است و اضافه می شود که به دستمزد او که به دلیل پرداخت های معوق از دوران جوزپ ماریا بارتومئو افزایش یافته است، مبلغ به حدود 77 میلیون یورو برای این دو می رسد.
به عبارت دیگر دی یونگ از تابستان امسال به طور میانگین برای بارسا 39 میلیون یورو در هر فصل هزینه خواهد داشت.
و به همین دلیل است که دپارتمان ورزشی دو سناریو را برای آینده دی یونگ در نظر می گیرد:
سناریو 1: تمدید با حقوق "منطقی".
همانطور که قبلاً گزارش شده بود، بارسلونا قبلاً پیشنهاد تمدید را به دی یونگ ارسال کرده است، اما هنوز پاسخی از هافبک دریافت نکرده است.
به گفته منابعی که با RAC1 صحبت کردند، پیشنهاد تمدید روی میز دی یونگ شامل کاهش حقوق نمی شود، اما او پول کمتری نسبت به الان دریافت می کند زیرا از فصل های 2020/21 و 2021/22 به تعویق افتاده است. .
برچسب قیمت بارسلونا روی فرنکی دی یونگ
اگر او تمدید کند، به حقوق منطقی خود باز می گردد که حدود 15 میلیون یورو خواهد بود. دستمزد دی یونگ در حال حاضر 26 میلیون یورو میباشد که 9.8 میلیون یوروی آن پاداش وفاداری است.
سناریو 2: با مبلغ زیادی باشگاه را ترک کند
اگر دی یونگ تمدید نکند، بارسلونا درها را برای فروش او باز خواهد کرد، آن هم با مبلغی هنگفت، با گزارشهایی که اوایل امروز ادعا میکردند حداقل 100 میلیون یورو طلب خواهند کرد.
بارسا برای موفقیت آمیز بودن عملیات از نظر حسابداری به هزینه بالایی نیاز دارد، اما از نظر فرپلی مالی ، از همان ابتدا به دلیل فاصله ای که جدایی او بین هزینه های حقوق و استهلاک ایجاد می کند، به دست می آورد.
با این حال، حتی اگر دی یونگ با رقم فوق فروخته شود، بارسلونا ممکن است برای رسیدن به قانون 1:1 در تابستان به درآمد بیشتری نیاز داشته باشد.
۱. اخراج دکو
۲. مربی عالی، بهترین گزینه در دسترس فیلیک
۳. فروش همه قرضی ها حتی فاتی و عدم تمدید با بنجل ها روبرتو و آلونسو
۴. فروش نخاله ها: رافینیا، تورس، اینیگو
۵. تمدید با فرنگی با کاهش دستمزد حتی به زور کتک
۶. فروش کونده و لوا با قیمت خوب
۷. انتقال رایگان سه چهار تا از این ها: رابیو، اندیدی، گیدو رودریگز، گابریل باربوسا، نیکولاس پپه، وسام بن یدر
۸. بازگشت پابلو توره و جولیان آرائوخو
۹. تنها خرید: کانسلو با قیمت منطقی نهایتا ۲۰ تا
۱۰. تکیه بر لاماسیا
چیزی که اتفاق میفته = سناریو ۲
انزو ۱۲۰
کایسدو ۱۱۶
دی یونگ ۱۰۰؟
واقعا مغزشونو با پهن پر کردن
به هیچ وج هم کوتاه نمیاد
مدیریت هم نمیخواد کم بیاره جلوش و اصرار به نگه داشتنش نداره
این دعوا دو سر باخته چرا ؟
چون هم بارسا بازیکن مهم خودش رو داره از دست میده
هم خود دیونگ که پیشنهاد تیمی بزرگتر از بارسا رو نداره
دیونگ از اون دسته بازیکن هایی هست که فقط بدرد تیمی مثل بارسا میخوره نه تیم دیگه ای
ولی این وسط هوادار بیچاره بارسا باید بشینه استرس بکشه که ته این مشاجره و دعوا چی میشه
قرارداد ترکمنچای بسته بود بارتومئو با دیونگ
حتی اگه طرف رو بفروشن هم باز باید بهش حقوق معوقه بدن
چه خبره پول !!!

