به بازیکنان بارسلونا مقابل استون ویلا نمره دهید!
بارسلونامنچسترسیتیرئال مادریدبایرن مونیخچلسیلیورپولپاری سن ژرمنآرسنالمنچستر یونایتد
داغ تــرین هاشایعات نقل و انتقالاتپیشخوان شخصی

رسمی : سقف دستمزد بارسلونا در نقل و انتقالات زمستانی اعلام شد

کد خبر : 144170  |  زمان ارسال : سه شنبه 1 اسفند 1402

امروز لالیگا محدودیت دستمزد باشگاه ها را پس از اوج گیری نقل و انتقالات زمستانی اعلام کرد و این همه خبر خوبی برای بارسلونا نیست.

 

طبق آمار رسمی منتشر شده، سقف دستمزد غول های کاتالانی از 270 میلیون یورو در سپتامبر سال گذشته به 204 میلیون یورو کاهش یافته است.

 

سقف دستمزد بارسلونا در چند سال گذشته به طور مداوم کاهش یافته است. این محدودیت در سپتامبر 2022، 656 میلیون یورو و در فوریه 2023، 648 میلیون یورو بود، قبل از اینکه پس از پنجره تابستانی شاهد کاهش شدید به 270 میلیون یورو باشیم.

 

سقف حقوق حداکثر مبلغی است که باشگاه می تواند در طول فصل پس از تمام عملیات انجام شده در زمستان خرج کند و برنامه های عملکرد باشگاه را برای پنجره بعدی دیکته می کند.

 

این شامل هزینه برای بازیکنان، مربی، کمک مربی، سایر مربیان و مربیان آمادگی جسمانی تیم اول (ترکیب واجد شرایط) و هزینه‌های مربوط به تیم ذخیره، آکادمی جوانان و سایر بخش‌های ورزشی است.

 

 

بارسلونا ویتور روکه را در پنجره نقل و انتقالات زمستانی وارد تیم کرد، که تنها عملیات بزرگی بود که انجام شد، آن هم با استفاده از فضای ایجاد شده توسط گاوی، که به دلیل مصدومیت برای فصل غایب بود.

 

بلوگرانا همچنین فرمین لوپز را به عنوان یکی از اعضای تیم اصلی ثبت کرد و پیراهن شماره 16 را به او تحویل داد.

 

لازم به ذکر است که همانطور که اوضاع پیش می رود، دستمزد واقعی بارسا در این مرحله حدود 400 میلیون یورو است که بسیار بالاتر از حد تعیین شده توسط لالیگا است. به این ترتیب، اگر نمی خواهند در تابستان آینده محدودیتی در توانایی خود برای جذب بازیکنان نداشته باشند، باید مبلغ را کاهش دهند.

 

خاویر تباس، رئیس لالیگا اخیراً در مورد وضعیت مالی کاتالان ها گفت:

خیلی بهبود یافته است. در صورتحساب حقوق خود تلاش کرده اند. فکر می‌کنم آن‌ها هنوز باید برای فصل آینده تلاش کنند، اما توانسته‌اند بازیکنان خوبی را به کار بگیرند.

به تنهایی با حقوق دیونگ میشه همزمان به کیمیچ ویرتز و دیویس حقوق داد بنظرم دیونگ هرچقدرم خوب باشه به اندازه این سه نفر نمیتونه کارایی داشته باشه
خب این سقف برای رئال چقدره که میخواد ۱۳۰ تا به امباپه پاداش بده
لاپورتا قشنگ بیاد ۴۰ درصد باشگاه رو بفروشه به یه عربی تاجری چیزی از شر این تباس مادر بخطا راحت بشه باشگاه
قشنگ برای فشاری شدن تباس هم همزمان فریمپونگ دیویس ویرتز هالند رو بیاره واقعا دیگه تحمل نمیشه کرد این وضعیت رو
دیگه فروش دیونگ ضروری شد
برا چی کاهش 😐💔
با این وضعیت بازم بگید دیونگ بمونه با حقوق ۳۷ میلیونیش
مهمانکاربر مهمان@Guest
از اینکه بارسا نیوز را انتخاب کردید متشکریم. به نظر می‌رسد شما از یک مسدود کننده تبلیغات استفاده می‌کنید.
تبلیغات به ادامه فعالیت و ارائه خدمات باکیفیت و اخبار بروز کمک می‌کند.
لطفاً مسدود کننده تبلیغ را غیرفعال کنید و از اخبار بروز سایت لذت ببرید.
×برای انجام عملیات ابتدا باید وارد شوید.