سرمربی جدید ناپولی: باید از همین لحظه خودمان را رفرش کنیم. از بارسلونا نمی ترسیم
فرانچسکو کالزونا سرمربی جدید ناپولی پیش از دیدار رفت 1/8 نهایی لیگ قهرمانان درباره بارسلونا صحبت کرد.
کنفرانس فرنکی دی یونگ: ناپولی تیم بی کیفیتی نیست. من خیلی عصبانی ام
کنفرانس ژاوی: ما برای بستن دهان منتقدان بازی نمیکنیم. ناپولی رقیب سختی است. عصبانیت دی یونگ؟
او درباره مربیگری در ناپولی گفت:
من از این فرصت سپاسگزارم. ما از امروز شروع میکنیم و دکمه رفرش را فشار میدهیم و دوره جدیدی را آغاز خواهیم کرد. نیازی به کلمات زیادی نیست و تنها نیاز داریم از همین حالا و همین لحظه دست به کار شویم.
وقت زیادی نداریم و به بازیکنان گفتم نباید بهانه گیری کنیم. باید در این لحظه سطح ناپولی را بالاببریم. ناپولی همچنان تیم قدرتمندی است و آنها این را فصل گذشته ثابت کردند.
او درباره بارسلونا گفت:
برای همه مشخص است که بارسلونا تیم قدرتمندی است و حتی اگر در لحظات سختی هم باشد همچنان یکی از بهترین تیم های اروپاست. ما هم ناپولی هستیم و از چیزی نمیترسیم. البته نمیتوان پنهان کرد که بارسلونا بازیکنان بزرگ و مربی بزرگی دارد.
به عنوان کسی که طرفدار فوتبال است, بازی های بارسلونا را تماشا کرده ام زیرا البته انتظار این اتفاقاتی که از دیروز رخ داد را نداشتم.
من بازی های زیادی از بارسلونا را تماشا کردم و انتظار رقیب سختی را دارم اما ما میخواهیم برای پیروزی بازی کنیم. صرف نظر از اینکه رقیب کیست با این ذهنیت به میدان میرویم و مطمئنم برای تساوی بازی نخواهیم کرد.
الان هم تو اسلواکیه و هم ناپولی؟
مسترلیگه مگه؟🫤
امیدوارم بتونیم برسیم چون اگه نریم ابروی باشگاه میره

