رسمی: اعلام اسامی 30 نامزد توپ طلا 2026
بارسلونامنچسترسیتیرئال مادریدبایرن مونیخچلسیلیورپولپاری سن ژرمنآرسنالمنچستر یونایتد
داغ تــرین هاشایعات نقل و انتقالاتپیشخوان شخصی

جهش در رشد لامینه یامال

کد خبر : 145414  |  زمان ارسال : شنبه 11 فروردین 1403

باشگاه بارسلونا به خوبی از پیشرفت بدنی لامینه یامال و دقایق بازی او آگاه است. این موضوع جدیدی محسوب نمیشود. باشگاه برای هر بازیکن یک برنامه مشخص دارد که با توجه به ویژگی های هر بازیکن فرق میکند. مخصوصا در مورد لامینه یامال و پائو کوبارسی که در سن رشد هستند.

 

تصمیم خطرناک فدراسیون اسپانیا درباره لامینه یامال!

 

ویدیو: تشویق شدن لامینه یامال در سانتیاگو برنابئو

 

دلیل اصلی بارسلونا برای رد پیشنهاد 200 میلیون یورویی برای لامینه یامال

 

 

یامال 16 ساله در سال گذشته 10 سانتی متر رشد کرد و این واقعیت نشان میدهد این بازیکن هنوز با نقطه پایان رشد خود فاصله دارد. به همین دلیل نگرانی درباره بازی او در تیم اول بیشتر شده است و باید مراقبت بیشتری از او صورت بگیرد.

 

بارسلونا و فدراسیون فوتبال اسپانیا اهمیت این موضوع را میدانند اما اگر به خود یامال بستگی داشت همانطور که اخیرا اعتراف کرده به این حرف ها توجهی نمیکرد.

 

پرسش و پاسخ با لامینه یامال: ماجرای دختر تیک تاکی و رقابت برای ازدواج!

 

واکنش لامینه یامال به مقایسه اس با لیونل مسی

 

بنابراین نه تنها از نظر تمرین بلکه باید از نظر مدیریت استرس و مسئولیتی که به او داده میشود نیز کار کرد زیرا این موارد به همراه حضور او در رسانه ها و اخبار نیز برای یک پسر 16 ساله عادی نیست.

 

جهش رشد یامال:


در ماه های گذشته لامینه یامال روی عضله سازی کار کرده است اما رشد او باعث شده گاهی نیاز به تطیق دوباره با شرایط باشد. این مهاجم اکنون 180 سانتی متر قد دارد و 7 کیلوگرم توده عضللانی اضافه کرده است.

 

انتظار میرود وقتی رافینیا و فران تورس خوب باشند, یامال فرصت استراحت پیدا کند و علیرغم این موضوع او اکنون بازیکن اصلی در بارسلونا و تیم ملی است.

جالبه با این قد بلند توی سر زنی ها شرکت نمیکنه
بنازم امیدوارم وینگر راستمون با وجودش بیمه شه
کی رافی و فران از یامال بهتر بشن 🤣🤣
به گرد پاشم نمیرسن هیچ وقت
متاسفانه قد یامال تا ۱۸۵ یا شایدم بیشتر بلندتر میشه دیگه اون موقع تکنیک و قدرت دریبل‌شم افت میکنه چه بسا سرعتشم کمتر بشه
احتمال اینکه یامال رو هم مثل فاتی دو روز دیگه رو نیمکت برایتون ببینیم هر روز داره بیشتر میشه
یامال بدنشو نگاه بازو رو بنازم بعد بعضیا اینو با فاتی بنجل مقایسه. می کنن
فقط با خوردن موز قبل از خواب😂🗿
۱۸۰ و تازه داره میره ۱۷ سال !!
فقط از ۱۸۵ فوقش ۱۸۸ بالاتر نره چون فکر میکنم اونقدر بلند مثل زالاتان یا هالند به استایل بازیش نمیاد اصلا
یا خدا تو یه سال ده سانتی متر 😑
بازیش باید کمتر بشه امسال
مهمانکاربر مهمان@Guest
از اینکه بارسا نیوز را انتخاب کردید متشکریم. به نظر می‌رسد شما از یک مسدود کننده تبلیغات استفاده می‌کنید.
تبلیغات به ادامه فعالیت و ارائه خدمات باکیفیت و اخبار بروز کمک می‌کند.
لطفاً مسدود کننده تبلیغ را غیرفعال کنید و از اخبار بروز سایت لذت ببرید.
×برای انجام عملیات ابتدا باید وارد شوید.