آماری: از زمان روی کار آمدن ژاوی در بارسلونا آنها از این لحاظ بهترین تیم 5 لیگ معتبر هستند!
باشگاه بارسلونا با انتشار گزارشی به تمجید از عملکرد دفاعی تیم ژاوی هرناندز در لالیگا پرداخت. خلاصه ای از این گزارش را مرور میکنیم.
مربیان بارسلونا با بیشترین برد 1-0 در تاریخ: ژاوی دوم شد!
از زمانی که ژاوی هرناندز سرمربی بارسلونا شده این تیم در 48 بازی از 94 بازی لالیگایی خود موفق به ثبت کلین شیت شده است که این به معنای عدم دریافت حتی 1 گل در 51.06 درصد بازی هاست.
هیچ تیمی در 5 لیگ معتبر در مدت مشابه آمار بهتری از بارسای ژاوی ثبت نکرده است.
تیم اینترمیلان با ثبت 44 کلین شیت در 94 بازی در رده دوم و یوونتوس به همراه رئال مادرید با 41 کلین شیت به صورت مشترک سوم هستند.
در این فصل خط دفاعی بارسلونا نتوانست عملکرد چشمگیر فصل گذشته را تکرار کند اما اکنون چیزهای زیادی تغییر کرده است. بازگشت تراشتگن از مصدومیت, ظهور پائو کوبارسی و نقش جدید برای آندریاس کریستنسن باعث شده تیم به استحکام دفاعی فصل گذشته بازگردد و شاهد پیشرفت زیادی باشیم تا جایی که تیم ژاوی در 5 بازی آخر لالیگایی خود موفق به ثبت 5 کلین شده و همچنین دروازه تراشتگن به مدت 493 دقیقه بسته مانده است.
گفتنی است در فصل گذشته تنها 20 گل وارد دروازه کاتالان ها شد و آنها در 26 بازی خود کلین شیت کردند اما در این فصل آنها تاکنون 34 گل دریافت کرده اند.
همچنین لازم به ذکر است تراشتگن اگرچه هنوز نامزد دریافت جایزه زامورا نیست زیرا به 28 بازی که معیار اصلی است نرسیده اما او در 20 بازی خود تنها 17 گل دریافت کرده که میانگین آن 0.85 گل در هر بازی است. در حال حاضر اونای سیمون با دریافت 26 گل در 29 بازی با میانگین 0.9 گل نامزد اصلی زامورا محسوب میشود.
عملکرد ضعیف دفاعی وسط فصل بیشتر بخاطر اندرریتد بودن بوسکتس و گاوی بود که موقعی که بودن حضورشون اونقدر احساس نمیشد
جدی میگم ی ماه دیگه بارسا از پاریس حذف شه همتون ژاوی اوت میزنین ولی حتی فلیک هم با مثلت کریستنسن روبرتو گوندو قرار نیست به نیمه نهایی چمپ برسه
درک نمیکنم انتقاد ها رو
جدا از مصدوما و اشتباهات داوری،تیم خیلی راحت گل میخورد و بدون شکدلیل اصلیش هم نبود بوسکتس بود اما الان کریس با بازی به عنوان هافبک دفاعی تقريبا این مشکل رو حل کرده
این اقا اسمش ایوان تورس هست بدنساز باشگاه مقصر بیشتر مصدومیت ها اینه همین نخاله
البته مصدومیت ترش هم بی تاثیر نبوده
نیم فصل اول هافبک نداشتیم کانسلو و بالده هم نفوذ میکردن دفاع حالی میموند هافبک ها هم که همه خط شکن خداروشکر
بیشترش به لطف BACK پارسال بود


