جدی ترین گزینه جانشینی ژاوی : بازهم عربستان !
چند روز گذشته ناآرامی های زیادی را در اطراف باشگاه بارسلونا به راه انداخته است و موقعیت سرمربی ژاوی هرناندز بار دیگر زیر سوال رفته است.
لاپورتا که از برخی اظهارات ژاوی در اوایل هفته ناراضی است، ظاهرا تصمیم گرفته است که راه خود را در پایان فصل از او جدا کند.
نکاتی درباره کنفرانس امروز ژاوی
در واقع، طبق این گزارش، بارسلونا طرفداران آرژانتینی مارسلو گالاردو است که به زودی باشگاه الاتحاد عربستان را ترک خواهد کرد.
پاسخ ژاوی به آینده اش در کنفرانس امروز
گالاردو، 48 ساله، در ریورپلاته در آرژانتین موفقیت زیادی کسب کرد و حتی در گذشته برای مدت کوتاهی با بارسلونا در ارتباط بود.
گالاردو که در دسامبر 2022 باشگاه آمریکای جنوبی را ترک کرد، در نوامبر 2023 به الاتحاد عربستان سعودی پیوست، اما همه چیز طبق برنامه برای او در این باشگاه خاورمیانه پیش نرفته است.
پیام لاپورتا به ژاوی از طریق مرموزترین فرد بارسلونا
گالاردو که در باشگاه دچار اختلاف شد، به زودی راه خود را از الاتحاد جدا خواهد کرد و به نظر می رسد دوباره در رادار بارسلونا باشد.
همون مارکز یا دی زربی بهتره
اصلا دوست ندارم دوباره کادر فنی یه تیم عربی بیان
گایاردو مربی قابلیه که به خاطر پول رفته عربستان
قبلش هم تو ریور پلاته بود و بوکا رو حامله کرده بود رسما
حتی بعد از رفتن والورده هم از گزینه های اصلی جانشینی بود
مربی خوبیه ولی بعید میدونم بیارنش
بابا بنازم
اون از تشاف
اینم از این
همه ۳۵ ان و ما ۴۰😂
این چ سمی بود 😅
مگه ژاوی چشه اخه از این گزینه ها فقط فلیک ازش بهتره که اون اصلا به چشم نمیاد بقیه پشم ژاوی هم نیستن
کی شده مربی

