ژاوی جدای اش از بارسلونا را سخت خواهد کرد !
با ادامه ابهامات پیرامون وضعیت ژاوی به عنوان سرمربی بارسلونا، نام هانسی فلیک به عنوان مناسب ترین گزینه جایگزین مطرح شده است.
با این حال، وضعیت به همان اندازه که توسط ARA به نظر می رسد ساده نیست. به هر حال، بارسلونا به خوبی می داند که روند جدایی از یک سرمربی ساده نیست
اعتماد به رافا مارکز هم از بین رفت !
ژاوی هفته گذشته در صحبت با رسانه ها حتی تکرار کرد که مشتاقانه منتظر فصل پیش رو و چالش هایی است که به همراه خواهد داشت.
او با آگاهی از شرایط مالی مایل بود در باشگاه بماند و رفتنش را ناعادلانه میدانست.
رئیس اسبق بارسلونا : صحبت های ژاوی من را نا امید کرد
از آنجایی که مدیر حاضر به کناره گیری نیست، مسئله غرامت مالی مطرح می شود و این روند را پیچیده می کند.
با وجود اینکه او و کادرش تا سال 2025 قرارداد دارند، ژاوی حاضر نیست غرامتی را که همراه با آن خواهد بود، حداقل غرامت کارکنانش را بدهد.
این روزنامه کاتالانی همچنین اضافه کرد که جدایی ژاوی و غرامت مورد بحث بر وضعیت فیرپلی مالی بارسلونا تأثیر منفی خواهد گذاشت. بالاخره یک مدیر جدید هم باید به جای او ثبت شود.
بسته به شرایط فسخ قرارداد توافق شده بین دو طرف، این تحولات می تواند بر بسته شدن حساب های باشگاه در این فصل نیز تأثیر منفی بگذارد.
الحق که بی غیرتی بیش نیست کسی که به اسطوره ی باشگاه توهین کنه شرم آورده واقعا
ولی حقوق کادرش رو باید بدن
حاشیه های خروج ژاوی به تیم برای فصل بعد ضربه میزنه
و جو بدی در تیم ایجاد میکنه که تیم تمرکزش رو از دست میده.
وقتی دید نمیتونه سوپراستار بخره ، میخواد ی مربی با رزومه رو بیاره که ی جورایی با رئال رقابت کرده باشه
ولی خو حقوق کارکنانشو از جیبش ک نمیتونه بده بعدشم همشون مثل ژاوی از وضعیت مالی خوبی برخوردار نیستن ک ببخشن مطمئنن اونم ب این پول برای زندگی نیاز دارن
بعدشم صفر تا صد ک عوض نمیشن ژاپی و برادرش مربی بدنسازی هم ک تازه یکی اوردن
بارسلونا باشگاهی بزرگی نیاز نداره مربی باناز ومنت کاری بکنند هر کسی هم به بارسلونا میاد اعتبار پیدا میکنه بعد ازاین ژاوی هم تمام اعتبارش از خیر سری بارسلونا واگر بعد از این هم جایی مربی بشه میگن طرف تو بارسلونا بوده پس اسطوره بودن ژاوی را به خیلی چیز ها ریط ندیم که از بارسلونا ومسی بزرگتر نبود ونیست اینم مثل خیلیها یک دوره ای داشت که متاسفانه موفقیت نداشت.
ژاوی فصل بعد اینجاست و هیچ جا هم نمیره شک نکنید
فلیک میره چلسی
به خاطر عشقش به بارسلونا همه انتقادات نادرست رو تحمل کرد
به خاطر عشقش به بارسلونا استعفا داد
و به خاطر بارسلونا حاضر به موندن شد
و مطمئن باشید به خاطر عشقش به بارسلونا حتی با وجود این ظلم اشکار پولی از بارسا نخواهد گرفت برای خودش
این رفتار ظالمانه مدیریت تو تاریخ یه لکه ننگ خواهد بود
درست مثل نونیز که کرویف بزرگ رو اخراج کرد

