درخشش لوندوفسکی برنامه نقل و انتقالاتی بارسلونا را تغییر داد
روبرت لواندوفسکی، مهاجم کهنه کار بارسلونا، تردیدها در موردافزایش سنش را خاموش کرد و در این فصل تحت هدایت هانسی فلیک، عملکرد فوق العاده ای ارائه کرد.
بازیکنی که قربانی تصمیم فلیک شد!
فوری; اعلام لیست تیم ملی اسپانیا با یک شگفتی از بارسایی!
اولین پیام پائو کوبارسی بعد از مصدومیتش
احیای لواندوفسکی باعث شد تا برنامه های مهاجم بارسلونا مورد ارزیابی مجدد قرار گیرد. پیش از این، ژاوی هرناندز از شماره 9 جدید دفاع کرده بود، اما فرم لواندوفسکی این برنامه ها را متوقف کرده است.
به گزارش اسپورت، بارسلونا در پایان فصل با آرامش آینده لواندوفسکی را ارزیابی خواهد کرد. این بازیکن 36 ساله در کاتالونیا راضی است و با وجود کاهش دستمزدش در سال آینده، مایل است برای فصل پنجم دستمزدش را کاهش دهد.
رئیس خوان لاپورتا به عقد قرارداد ارلینگ هالند فکر کرده بود، اما احیای مجدد لواندوفسکی این طرح را در معرض خطر قرار داد.
با این حال، مدیر ورزشی دکو همچنان در مورد تکیه بر لواندوفسکی محتاط است. او در حال بررسی گزینه هایی برای اضافه کردن یک مهاجم برای پشتیبانی و اجازه دادن به لواندوفسکی برای استراحت است.
یکی از اهداف احتمالی، جاناتان دیوید از لیل است که در ژانویه بازیکن آزاد خواهد شد.
ولی ما یه فورواد کلاسیک زاپاس باید داشته باشیم
اگه یوقتی مصدوم شد
به مشکل نخوریم
باید گیوکرش خریده بشه و در کنارش هم یک مدافع راست که نظر خودم رو تیاگو سانتوس لیله و همینطور یک وینگ چپ تخصصی
فروش:
جرارد مارتین ۵ _ روکه ۳۰ _ فران معاوضه با آدیمی ۱۵ تا هم سر
فاتی معاوضه با گیوکرس ۵۵ تا هم سر میدیم _ لنگله ۵ _ عمو رومئو ۱۰ _گارسیا ۱۸ _ دی یونگ ۷۰ _ دومینگز ۲ _
پول بدست آورده شده : ۱۴۰ میل
خرید:
آدیمی ۱۵ تا به علاوه ی تورس _ گیوکرس ۵۵ تا به علاوه ی فاتی
کوبل ۵۰ تا _ دیویس آزاد
پول داده شده : ۱۲۰ میل
۲۰ میل هم سود
بعدشم یا مهاجم نوک مثل هالند اگر نشد برن سراغ نیکو برای وینگ چپ که اون سمتو رابندازه
ولی باید یه نوک مطمئن بخرن چون تیمی مثل بارسا نباید کل حمله شو به مهاجم ۳۷ ساله بسپره
قیمتشم خیلی از گیوکرش بهتره

