رسمی; آیتانا بونماتی و وینیسیوس برنده جایزه د بست فیفا 2024 شدند +جزئیات کامل
فیفا برندگان جوایز بهترین بازیکن سال 2024 را اعلام کرد که بر این اساس جایزه اصلی در بخش مردان به بازیکنی از رئال مادرید و در بخش زنان به بارسلونا رسید.
رسمی; رودری برنده توپ طلا 2024 شد!
رسمی; لامین یامال برنده جایزه کوپا شد
بر این اساس آیتانا بونماتی ستاره زنان بارسلونا برای دومین سال متوالی بهترین بازیکن زن سال جهان انتخاب شد. او با بارسلونا در این سال قهرمانی در سوپرکاپ اسپانیا, لیگ, جام ملکه و لیگ قهرمانان را تجربه کرد و با اسپانیا نیز جام گرفت.
در همین حال وینیسیوس جونیور مهاجم رئال مادرید نیز جایزه بهترین بازیکن مرد سال فیفا را دریافت کرد. او در قهرمانی های رئال مادرید در لیگ قهرمانان, لالیگا و سوپرکاپ های اسپانیا و اروپا نقش ایفا کرد.
لامین یامال وینگر 17 ساله بارسلونا نیز در تیم منتخب مردان سال فیفا قرار گرفت و تنها نماینده بارسلونا بود.
در بخش زنان اما 6 ستاره بارسلونا در تیم منتخب سال قرار گرفتند که عبارتند از:
آیتانا بونماتی
ایرنه پاردس
اونا باتله
پارتی گویجارو
کارولین گراهام هانسن
سلما
رتبه بندی جوایز فیفا:
وینیسیوس با 48 امتیاز نسبت به رودی با 43 امتیاز اول شد. لامین یامال با 30 امتیاز در رتبه پنجم قرار گرفت.
رای های لیونل مسی:
مسی به لامین یامال به عنوان بهترین بازیکن سال رای داد و امباپه و وینیسیوس را در رتبه های دوم و سوم قرار داد.
رای های لواندوفسکی:
او به رودری, لامین یامال و دنی کارواخال رای داد.
🔹آیتانا بونماتی (هافبک 26 ساله و #اسپانیایی #بارسلونا) در مراسم برترینهای سال 2024 فیفا به عنوان بهترین بازیکن زن سال انتخاب شد.
🔹 بونماتی در مراسم توپ طلای 2024 نیز این عنوان را کسب کرده بود.
کون لقت وینیسیوس😄
به امید بردن دوباره همه جام ها 🔥


