به بازیکنان بارسلونا مقابل استون ویلا نمره دهید!
بارسلونامنچسترسیتیرئال مادریدبایرن مونیخچلسیلیورپولپاری سن ژرمنآرسنالمنچستر یونایتد
داغ تــرین هاشایعات نقل و انتقالاتپیشخوان شخصی

کنفرانس فلیک: برای من لالیگا مهمترین جام است. من شزنی را انتخاب کرده ام چون ...

کد خبر : 155259  |  زمان ارسال : سه شنبه 9 بهمن 1403

هانسی فلیک سرمربی بارسلونا در کنفرانس مطبوعاتی بازی با آتالانتا شرکت کرد.

 

ناراحتی ستاره بارسلونا از تصمیم هانسی فلیک

 

ستاره منچسترسیتی خودش را به بارسلونا پیشنهاد کرد!

 

قوی ترین خط حمله های اروپا; بارسلونا کجاست؟

 

 

درباره بازی:

برای گاسپرینی احترام زیادی قائل هستم و او در حال انجام کار فوق العاده ای است. فکر میکنم 8 سال آنجاست و واضحه وقتی مربی چنین تداومی دارم چه اتفاقی رخ میدهد. تیم آنها به سبک منحصر به فرد و خیلی خوبی بازی میکند و گل های زیادی نیز میزنند و شجاع هستند. باید خیلی با تمرکز بالا بازی کنیم.

 

اولویت شما لیگ قهرمانان است یا لالیگا؟

لالیگا برای من مهمترین جامی است که باید برنده شویم زیرا طی یک فصل کامل مشخص میشود شما چه عملکردی داشته اید. البته جام های دیگری مثل کوپا دل ری و لیگ قهرمانان هم هستند. فکر میکنم قبلا هم گفتم لالیگا دشوارترین تورنمنت برای قهرمانی است و برنده شدن در آن اصلا آسان نیست چون تیم های فوق العاده و خوبی آنجا هستند.

 

برای ما پیروزی در بازی فردا مهم است چون میخواهیم مرحله گروهی را در رتبه دوم به پایان برسانیم و فکر میکنم این رتبه در مراحل بعدی لیگ قهرمانان نیز تاثیرگذار است و برای وضعیت ما خوب خواهد بود.

 

مارتا رامون از راک وان: درباره دی یونگ سوال دارم. او هنوز پیشنهاد تمدید بارسا را قبول نکرده است و قراردادش در تابستان 2026 تمام میشود. اهمیت دی یونگ برای آینده چیست و نقشش چه خواهد بود؟

من به وضعیت فعلی نگاه میکنم و سایر کارها مربوط به دکو است. او وظیفه رسیدگی به این موضوعات را دارد. من از عملکردش راضی هستم و در بازی های اخیر خوب کار کرده که این خواسته من است. دوست دارم نمایش قوی داشته باشد و مهم نیست در پست 6 یا 8 بازی کند. او خوب کار میکند و فوق العاده بوده است.

 

تهدید بارسلونا توسط ایجنت دی یونگ

 

لورا بروگز از تی وی 3 کاتالونیا: درباره دروازه بان ها سوال دارم. چه عاملی تعیین میکند کدام درون دروازه باشد؟

میدانم چه میشود اگر از شزنی تعریف کنم و بعد میگویند ایناکی ضعیف است. من این را دوست ندارم. من باید تصمیم بگیرم. برای من شزنی یک بازیکن باتجربه و با شخصیت قوی است. اما هر دو فوق العاده هستند. من با مشورت با تیم و کادر فنی ام شزنی را انتخاب کردم.

 

همانطور که گفتم هر دو خیلی خوب هستند و ایناکی در گذشته عملکرد خوبی داشت اما این تصمیم را گرفتم و همیشه اولویت تیم است. این شیوه کاری منه!

 

نیوکمپ؟

وقتی زمانش برسد به من خواهند گفت. هر وقت بتوانیم برگردیم باعث خوشحالی است.

 

نقل و انتقالات زمستانی؟

فکر میکنم شما بهتر از من میدانید که شاید شرایط باشگاه خوب نباشد. همیشه گفته ام که از تیم فعلی و این بازیکنانی که دارم و کیفیت آنها راضی هستم و میتوانیم به موفقیت های زیادی برسیم.

 

دیوید برنابئو از اسپورت: پیشنهادی دارم. تصور کن باید بخشی از دارایی خودت را شرط بندی کنی.. شما روی جبران اختلاف امتیاز در لالیگا شرط میبندی یا قهرمانی در لیگ قهرمانان؟

به عنوان مربی شما مجاز به شرطبندی نیستی (با خنده)

 

انتخاب شزنی:

همیشه کار سختی است و بله این یک موقعیت بسیار ویژه است و یکی از سخت ترین تصمیماتی است که باید میگرفتم.

 

شما گفتید شزنی بازی میکنه. فکر میکنم او تنها بازیکن تیم است که مقابل آتالانتا به میدان رفته است. آیا میتوانید بگویید که او به شما چه گفته است؟

نه نمیتوانم. قطعا درباره برخی مسائل حرف زده ایم اما فکر میکنم درست نیست که چیزی بگویم و این یک راز است.

 

#فلیک در حال پخت و پز است!

#بارسلونا تحت هدایت هانسی فلیک 101 گل در 32 بازی به ثمر رساند!
بارسلونا آتالانتا
انشالله همه جام هارو بگیری❤️
به عنوان مربی شما مجاز به شرطبندی نیستی (با خنده)

حاضر جوابی 10 از 10
😂😂😂
خیلی خوبی لعنتی
به نظرم همون ترشتگن را بیاریم با یه دونه پا هم از این دوتا بهتره
بابا شزنی دیگه تموم شده باید دو سه تا بازی میکرد تا میفهمیدیم همچین ‌گلری نیس.حالا قبلا بود ولی الان هیچی نیست پنیا ازش بهتره
برای سلیقه هاش احترام قائلم
و نمیگم پنیا خیلی خیلی خوبه
ولی مطمئن باشید یه روزی شزنی دستش رو میگذاره تو پوست گردو
خداکنه مارک زودتر خوب بشه
چون با شزنی میبریم اونو انتخاب میکنه ولی سوتی های بدی میده شزنی
شما فکزش رو کنید برید به فینال لیگ قهرمانان همین شزنی یه سوتی تو خروجش بده
تمام کار فلیک رو به گند میکشه
تمام صحبت های ژنرال خیلی خیلی سیاستمدارانه است
به عنوان مربی شما مجاز به شرطبندی نیستی (با خنده)
حالا من که فکر میکردم رگ خنده فلیک خرابه
بعد گل پنجم جلوی بنفیکا با اخم داشت زمینو نگاه میکرد
اگه ریال الان تو جدول بالاتر از ماست بدون تعصب فقط مربوط به داوریه مگه یه تیم با چند امتیاز اختلاف نسبت به تیم دوم قهرمان میشه ...تا اینجای فصل حداقل نه امتیاز واسشون درآوردن امسال حریف اصلی ما تو لالیگا اول داوریه بعد اتلتیکو
عاشق مصاحبه‌هاتم رئیس
ولی اولویت من cl هست
تو کوپا هم از رعال رد شیم
لیگ هم سال بعد
الان بارسا به لیگ قهرمانان نیاز داره بیشتر نسبت به لالیگا. بارسا یه آبروی از دست رفته ای از دوران دکتر ارنست و بعدش تو اروپا داره که الان وقتشه اونو دوباره برگردونیم. بردن کاپ چمپ خیلی بیشتر از هر جام دیگه ای برای تیما آورد مالی و اسپانسری داره. لالیگا هم که بردنش جایزه ای نصیب تیم نمی کنه. نمونش رعال تو این سه سال که دوتا چمپ گرفته کلی پول گیرش اومده و تونسته قراردادهای خیلی بزرگی ببنده.
گفت اولویت ما لالیگاست تا زغال فشارشو اونجا خالی کنه و اروپا هم واگذار کنه به خدا🗿🧠❤️‍🩹
فکرکن دوتا بازی رئال امتیاز از دست بده که صددرصد میده بارسا هم بزنه میرینن به خودشون،،هم روحیشون میاد پایین ترس واسترسشون میره بالا وانتقادها وفشار میاد روشون رختکنشون هم که مستعد جنگ و حاشیست،،همین نیم فصل اول کار بازیکناشون داشت به بزن بزن کشیده میشد که بارسا نجاتشون داد
فلیک جان ما چمپ میخواییم حاضرم دو فصل دیگه رنگ لالیگا نبینم ولی چمپ رو هرجور شده بگیریم فقط چمپ🥸📿🤲🏻🔥
لاليگا همین الانم قهرمان شدن ونشدنش دست خود بارساست، اصلا رئال امسال تیم نیست دوتا بازی امتیاز از دست بدن کارشون تمومه،رئال رو باور کنید خود بارسا شاخش کرد،،اگه این همه بازی مفت امتیاز نمیداد رئال هم نمیتونست با این تیم سوراخش راحت ببره وامتیاز بگیره،،،بارسا امتیاز ازدست میداد ایناهم شیر میشدن ازموقعیت استفاده میکردن و روحیه میگرفتن میرفتن هرجوری شده بود میبردن
السد قطر
پائو پریم
رو میخواد
خدا کنه نفروشن
مهمانکاربر مهمان@Guest
از اینکه بارسا نیوز را انتخاب کردید متشکریم. به نظر می‌رسد شما از یک مسدود کننده تبلیغات استفاده می‌کنید.
تبلیغات به ادامه فعالیت و ارائه خدمات باکیفیت و اخبار بروز کمک می‌کند.
لطفاً مسدود کننده تبلیغ را غیرفعال کنید و از اخبار بروز سایت لذت ببرید.
×برای انجام عملیات ابتدا باید وارد شوید.