جام جهانی در بارسانیوز (نتایج کامل و برنامه‌ بازی‌های فردا)
بارسلونااسپانیاآرژانتینبرزیلانگلیسفرانسهآلمانهلندپرتغال
داغ تــرین هااخبار جام جهانیشایعات نقل و انتقالاتپیشخوان شخصی

فلیک رازدار!

کد خبر : 156389  |  زمان ارسال : جمعه 17 اسفند 1403

روزنامه اسپورت در مقاله‌ای علیرغم تمجید از هانسی فلیک، در یک موضوع خاص از او انتقاد کرد.

 

"این تصمیم فلیک در پیروزی مقابل بنفیکا خیلی مهم بود"

 

یامال فاش کرد که فلیک با او درباره کدام مشکلش صحبت می‌کند!

 

قربانی جدید هانسی فلیک پس از آنسو فاتی!

 

 

یادداشت توماس اندرو را به صورت خلاصه مرور می‌کنیم:


هانسی فلیک همچنان در حال اثبات این موضوع است که مربی ایده‌آلی برای بارسلونا می‌باشد و این نه تنها به خاطر سبک و تاکتیک‌هایش، بلکه به خاطر وفاداری‌اش به باشگاه و حمایت از تصمیمات مدیریتی است! او مثل یک مدیر ورزشی وفادار است و میتوان به او برچسب "مرد باشگاه" زد چرا که هربار که از او درباره نقل و انتقالات سوال میشود به کار خوب دکو اشاره می‌کند. 

 

او با قاطعیت از قرارداد با شزنی دفاع کرد که علیرغم تردیدهایی که برخی هواداران داشتند، ثابت شد که تصمیمش برای اعتماد به این دروازه‌بان لهستانی درست بوده است. نگرانی‌ها درباره کاسادو نیز اکنون به کلی برطرف شده است. در واقع هر گونه اختلافی به لطف عملکرد درخشان و نگرش مثبت کل تیم به سرعت حل و فصل می‌شود.

 

با این حال فلیک هنوز درباره نیازهای تیم در فصل آینده و پست‌هایی که نیاز به تقویت دارند، چیزی نگفته است. از او بارها درباره کیمیچ و جاناتان تاه سوال شده اما پاسخ‌های او همواره مبهم بوده و این باعث شده تا فضایی برای گمانه‌زنی‌ها باقی بماند.

 

قطعا هیچ‌کس انتظار ندارد که مربی آلمانی لیست خریدهایش را فاش کند. نه او و نه هیچ مربی عاقلی چنین کاری نمی‌کند اما بد نیست که بیاید پست‌هایی که نیاز به تقویت دارند را واضح بگوید زیرا این می‌تواند مفید باشد. سپس او می‌تواند بقیه کار را به لاپورتا و دکو بسپارد!

 

#بارسلونا و رکورد شکست ناپذیری در 16 بازی در سال 2025

 

واقعا بیاد بگ روحیه همه داغون میشه بعدشم راز موفقیت فیلیک اینه ک با همین پولی ک باشگاه داره و همین بازیکن ها تونسته تیم رو بسازه
آقا اگه فلیک بیاد بگه کدوم پست ضعیف عمل می کنه که کلا روحیه اون بازیکنی که تو اون پست بازی می کنه نابود میشه . از نظر من ایراد ژاوی هم این بود که اصلا به صحبت هاش در مورد بازیکنا توجه نمی کرد .
در کل راز موفقیت فلیک همینه که زیاد نمی یاد از بازیکناش خرده بگیره و با همونا کار می کنه و بهترشون می کنه . ولی در عین حال که اینقدر با بازیکنا خوبه به وقتش تنبیه شون هم می کنه .
بنظر من باید به فلیک آقای خاص گفت البته هیچ کس مورینیو نمیشه با پورتو یو سی ال برد ولی تیم داغون فصل قبل را تحویل بگیری با چند تا بچه تیم را درست کنی فقط چند تا خرید کنی دیگه باید براش ایستاده دست زد مطمئنم پپ هم نمی‌توانست بدون خرید بارسلونا را اوکی کنه نه غول کنه اگه میخواست غول کنه که 4 سال طول میکشید
اگه مثلا بگه دفاع راست ضعف داره::کونده پیشش خودش نمیگه یعنی من ضعیف بودم؟؟؟یا کاسادو نمیگه چرا گفت هافبک دفاعی ضعیفه،،،،،روزنامه ها چقدر چرت و پرتن،،،مثلا لوا با این سابقه و عملکرد،فلیک بیاد بگه مهاجم ضعف داریم،،بعد انتظار داری لوا باز مثل بازی با بنفیکا جونش رو بذاره و مثل یه جوون بیست ساله بدوهه واسه تیم؟؟؟
مگه دیوانه‌س؟ پارسال ژاوی گفت نتیجه‌ش چی شد؟ این ک هیچ چیز رو گردن نمیگیره خیلی خوبه و چون از وضع مالی باشگاه خبر داره الان بگه من فلان وینگر چپ رو میخام بعد باشگاه نتونه بخره پشت‌بندش کلی حاشیه بوجود میاد. همون بهتر ک موزماری بره جلو تا ببینیم چی میشه.
مشخصه کاملا کدوم پست ها باید تقویت بشن.وینگر چپ و مهاجم نوک و مدافع راست و در صورت توانایی مالی دروازه بان .برای پست هافبک تدافعی هم اگه دی یونگ تمدید کنه و با در نظر گرفتن بازگشت برنال ضرورتی نداره.بهترین گزینه ها هم فربوخن و وندرسون و ایساک و دیاز(با قیمت معقول چهل تایی)هستن
خدایی فلیک تیمو متحول کرد وگرنه بارسارو خیلیا ازش نا امید شده بودن
من خدم زمان ژاوی کلن چن بار بازی تیمو نگا نکردم اونم منی ک هزار ساله طرفدار این تیمم ولی الان لول تیم بالا اومده و شرایط رقابتو داره
رسانه اگر خفه میشد خیلی خوب بود، بعدم نقاط ضعف و قوت کاملا قابل تشخيصه، اگرم دنبال کسی هستن که فقط بناله کار هم نکنه اون دیگه بحثش جداست. 🤔
چرا از کیشمیش نمی‌کشین بیرون خداییش
مهمانکاربر مهمان@Guest
از اینکه بارسا نیوز را انتخاب کردید متشکریم. به نظر می‌رسد شما از یک مسدود کننده تبلیغات استفاده می‌کنید.
تبلیغات به ادامه فعالیت و ارائه خدمات باکیفیت و اخبار بروز کمک می‌کند.
لطفاً مسدود کننده تبلیغ را غیرفعال کنید و از اخبار بروز سایت لذت ببرید.
×برای انجام عملیات ابتدا باید وارد شوید.