پایان قرعه‌کشی لیگ قهرمان؛ رقیبان بارسلونا مشخص شدند!
بارسلونامنچسترسیتیرئال مادریدبایرن مونیخچلسیلیورپولپاری سن ژرمنآرسنالمنچستر یونایتد
داغ تــرین هاشایعات نقل و انتقالاتپیشخوان شخصیبارسلونابارسلونا-اتلتیک بیلبائواتلتیک بیلبائو

تصمیم جدید بارسلونا درباره آنسو فاتی

کد خبر : 157423  |  زمان ارسال : جمعه 22 فروردین 1404

تصمیمات جدید درباره آینده آنسو فاتی گرفته شده است

 

دورهمی دوستانه یامال، گاوی، فاتی، بالده و هکتور فورت در پشت‌بام +تصاویر

 

مدیر سابق لاماسیا: من یامال و برنال را برای بارسا جذب کردم. بازیکن فعلی رئال مادرید در لاماسیا بود. با فاتی صبور باشید!

 

"این تیم جای دورتموند بود به بارسلونا 3 گل می‌زد"

 

 

بارسلونا تصمیم گرفته است که آنسو فاتی دیگر بخشی از برنامه های بلند مدت آنها نیست. 

 

به گزارش اسپورت، باشگاه با ایجنت او، خورخه مندس، برای یافتن راه حلی از جمله قرضی، انتقال دائم یا فسخ قرارداد کار می کند.

 

بارسلونا امیدوار است که قرارداد او را تمدید کند و دستمزد او را افزایش دهد تا او را برای سایر باشگاه ها مقرون به صرفه تر کند، انتقال قرضی به احتمال زیاد به نظر می رسد. آنها همچنین در حال بررسی گزینه هایی در لیگ های عربی هستند که در آن مطالبات حقوقی او می تواند برآورده شود.

 

او که در ابتدا نمی خواست ترک کند، اکنون می فهمد که برای راه اندازی مجدد حرفه اش یک حرکت ضروری است. بارسلونا آماده است تا او را کنار بگذارد، حتی اگر این به معنای انتقال رایگان یا فسخ قرارداد باشد.

منبع خبر نامشخص
خبرنگار نامعلوم
اینا همه شایعاته مثل شایعاتی که روزنامه‌های دروغگوی کاتالونیا پشت سر دیونگ انداخته بودن
فاتی احتمال زیاد با حقوق کمتر تمدید می‌کنه و شاید یه فصل قرضی بره ولی فروخته نمیشه چون پروژه بلندمدت بارسا هست و خیلی با استعداده و توی تمریناتم همیشه جز بهترین بازیکناست.
همین بازی با دورتموند یه جوری با غرور و چسی داشت میومد تو وپوس خندای ریز میزد که انگار من پوخیم و مارادونا داره میاد تو،این تا از توهم نیاد بیرون همین آشه و همین کاسه.
بنده خدا به دست وپای یامال افتاده وگفته جون مادرت به فیلیک بگو منم بازی بده،،این آقا هنوز تو توهمه وغرورکاذب کار دستش داده،،فیلیک به نظرم اصلا باید بازی هایی که بردش قطعی شده رو یه ربع بیست دیقه نیم ساعت یا اصلا یه نیمه بازیش بده که خودشم بفهمه الان درحد بارسا نیست و نگن بهش فرصت نداد،الان بهترین تصمیم وکاری که میتونه بکنه اینه که قرضیم شده بره یه تیم معمولی و متوسط که بازیکن اصلی باشه و بازی کنه و خودشو پیداکنه،از همه مهمتر یه فکری به حال مصدومیت هاش بکنه.
این اگه شعوور داشت و به فکر خودش بود ، قرضی میرفت اسپانیولی جایی که نه از خونه دور باشه ، هم بتونه مرتبط بازی کنه
تا بدرد یه تیمی بخوره
هم ادامه ی زندگی فوتبالیش به مخاطره نمی افتاد
اگه میخواد احیا بشه باید حقوقش روم کم کنه قرضی بره به تیم دیگه ای اگه نمیخواد از بارسا جدا بشه اونم نه تیم های خوب لیگ هایی مثل هلند یا پرتغال اونم توی تیم های سطح متوسط رو به بالاش تا بهش دقیقه برسه
یکم بهش بازی برسه بد نیست ( البته در بازی های تشریفاتی )
فلیک فران را که قبل از او هیچی نبود را آدم کرد باز فاتی یکم استعداد داشت قبل از مصدومیت شاید سرش به دیوار بخورد و مثل قبل شود
مهمانکاربر مهمان@Guest
از اینکه بارسا نیوز را انتخاب کردید متشکریم. به نظر می‌رسد شما از یک مسدود کننده تبلیغات استفاده می‌کنید.
تبلیغات به ادامه فعالیت و ارائه خدمات باکیفیت و اخبار بروز کمک می‌کند.
لطفاً مسدود کننده تبلیغ را غیرفعال کنید و از اخبار بروز سایت لذت ببرید.
×برای انجام عملیات ابتدا باید وارد شوید.