خداحافظ خدای فوتبال؛ مسی از آرژانتین رفت!
بارسلونامنچسترسیتیرئال مادریدبایرن مونیخچلسیلیورپولپاری سن ژرمنآرسنالمنچستر یونایتد
داغ تــرین هاشایعات نقل و انتقالاتپیشخوان شخصی

گوندوغان : در فوتبال امروز به هماهنگی تیمی و اراده تیمی خیلی کم توجه میشود

کد خبر : 157451  |  زمان ارسال : شنبه 23 فروردین 1404

در گفتگو با ESPN، ایلکای گوندوگان،به موضوعات مختلفی پرداخته است

 

داوید سیلوا : لامینه یامال میتواند یکی از بهترین های تاریخ باشد !

 

الکای گوندوغان: لاماسیا هویت بارسلونا است. دستیار ژاوی من را شوکه کرد. آن الکلاسیکو را الکی باختیم

 

دروازه بان لگانس : شکست دادن بارسلونا خیلی سخت نیست

 

 

ایلکای گوندوگان - که کاپیتان منچسترسیتی در فصل تاریخی 2022-2023 سه گانه بود - تابستان گذشته پس از یک سال حضور در بارسلونا به باشگاه بازگشت و این بازیکن 34 ساله در مصاحبه ای با ESPN به مشکلات تیمش در این فصل پرداخت.

گوندوگان گفت: 

من در بسیاری از بازی‌ها احساس می‌کنم، شاید ما به تاکتیک‌ها اهمیت زیادی دادیم و واقعاً به رفتار خودمان توجه نکردیم. داشتن آن عزم، میل و پرخاشگری. چیزهای ساده‌ای که بخشی از بازی هستند، اما شاید گاهی اوقات بیش از حد به موقعیت‌یابی یا هر چیز دیگری فکر کنید. ممکن است چیزهای دیگری را که باید طبیعی باشند فراموش کنید.

گوندوگان نتوانست قهرمانی‌های خود را در رقابت‌های سه‌گانه در طول این فصل تکرار کند و این بازیکن آلمانی - که اولین خرید گواردیولا پس از انتصاب گواردیولا به عنوان سرمربی منچسترسیتی در سال 2016 بود

او افزود: 

در چند بازی اخیر تغییر خاصی را می بینم، به خصوص آن بازی بسیار ناراحت کننده مقابل بورنموث در جام حذفی. نحوه بازی آنها - تهاجمی، از نظر بدنی قوی - و نحوه رفتار ما، به خصوص پس از گل خوردن، باور نکردنی بود. شاید مردم اعتبار زیادی برای این [با هم بودن] قائل نباشند، زیرا مردم، به خصوص در جامعه ما و همچنین جامعه فوتبال، تمایل بیشتری به یک گل زیبا، پاس گل، و اقدامات زیبا دارند.

وی ادامه داد :

آنها دیگر به کار کردن برای تیم، داشتن ذهنیت مناسب، جنگیدن برای یکدیگر، نزدیک ماندن به یکدیگر، انجام همه کارها با هم اعتبار زیادی نمی دهند. "گاهی اوقات ممکن است کمی از این چیزها دور شوید. اما صادقانه باید بگویم که از زمان تعطیلات بین المللی در ماه مارس، از زمانی که ما بازگشتیم، من شاهد پیشرفت در این زمینه هستم.

اتحاد تیمی خیلی بعد مهمیه
گاهی یه تیم داغون با اتحاد یه تیم قوی رو به چالش میکشن
واقعا عالی بود .
خیلی کار بزرگی کرد واسه تیم ارزشش واسه بارسا خیلی خیلی بالاست
فصل پیش که مصدوم کم نداشتیم و بعضی از بازیکنا افت کرده بودن گوندوغان بهترین و با ثبات ترین بازیکن تیم بود و یکی از بهترین فصلای کریر فوتبالیش داخل بارسا رقم خورد. رایگان اومد یه فصل بازیشو کرد بعد دید حالا به هر دلیلی نمیخوانش این وسط بدون حاشیه جدا شد و حرفه ای رفتار کرد.
گوندوغانم مثل امثال اوبامیانگ و خیلیای دیگه همیشه خاطر هوادارا میمونه.
بازیکن خوبی بود ولی تیم به حاشیه برد به حرفش و روتیم غیرت داشت ولی بعضی مصاحبه وتندخوی هاش تیم به حاشیه برد و......امارش بهترین امارای کریرش بود بازیکن خوب درزمان بدی بودش میموند سیتی خیلی براش بهتر بود ممنون زحماتش هستیم
تو دورانی که همه بازیارو یک هیچ میبردیم خیلی حرفه ۱۴ تا پاس گل
این نشون میده خیلی از بازیارو بخاطر وجود گندو بردیم
فلیک اگه گوندوغان و کانسلو و فلیکس و داشت الان لیگ و قطعی کرده بود
مهمانکاربر مهمان@Guest
از اینکه بارسا نیوز را انتخاب کردید متشکریم. به نظر می‌رسد شما از یک مسدود کننده تبلیغات استفاده می‌کنید.
تبلیغات به ادامه فعالیت و ارائه خدمات باکیفیت و اخبار بروز کمک می‌کند.
لطفاً مسدود کننده تبلیغ را غیرفعال کنید و از اخبار بروز سایت لذت ببرید.
×برای انجام عملیات ابتدا باید وارد شوید.