اکنون، به گفته یوردی کاردرو، روزنامه نگار، پنا با امضای قرارداد با AC ، تنها شش هفته قبل از باز شدن بازار نقل و انتقالات، در تابستانی تعیین کننده در دوران حرفه ای او، در حال نهایی کردن تغییر در نمایندگی است.
پنا در حال پیوستن به آژانس تحت رهبری آرتورو کانالس است که نماینده چندین بازیکن فعلی بارسا مانند پابلو توره و هکتور فورت به همراه بازیکنان سابق بلوگرانا، ریکی پویگ و جرارد پیکه هستند.
این دروازه بان در Wakai Sports حضور داشت، اما پس از جدایی جاوی گاریدو و تغییرات داخلی در شرکت، پنا نماینده جدیدی را انتخاب کرد.
تابستان امسال برای دروازه بان لاماسیا بسیار مهم خواهد بود. قبل از شروع فصل جاری، او چندین پیشنهاد دریافت کرده بود اما ترجیح داد به عنوان پشتیبان مارک آندره تراشتگن در بارسلونا بماند.
اگرچه فلیک در ابتدا در کنار پنا ایستاد و او را به عنوان استارتر حفظ کرد، اما از سوپرکاپ اسپانیا به بعد، شزنی به عنوان شماره یک بی چون و چرای بازی برگزیده شد و انتظار می رود به زودی قرارداد جدیدی را امضا کند.
علاوه بر این، قرارداد او تا سال 2026 اعتبار دارد و سیاست باشگاه این است که بازیکنانی که وارد سال آخر خود میشوند یا باید تمدید کنند یافروش بروند . به این ترتیب، خروج احتمالی به نظر می رسد.