جام جهانی در بارسانیوز (نتایج کامل و برنامه‌ بازی‌های فردا)
بارسلونااسپانیاآرژانتینبرزیلانگلیسفرانسهآلمانهلندپرتغال
داغ تــرین هااخبار جام جهانیشایعات نقل و انتقالاتپیشخوان شخصی

یادداشت: این قهرمانی لالیگا متعلق به ژاوی هم هست

کد خبر : 158590  |  زمان ارسال : دوشنبه 29 اردیبهشت 1404

یادداشتی از ارنست فولش روزنامه نگار اسپورت

 

یامال : از ژاوی سپاسگزارم

 

ژاوی گفتگویش با هانسی فلیک را فاش کرد!

 

رسمی: بهترین فوتبالیست تاریخ انتخاب شد!

 

 

این دوگانه بی‌نظیر قهرمانی لالیگا و جام حذفی متعلق به کیست؟ یا بهتر بپرسم، این امیدی که پس از سفری دشوار در بیابانی از شکست‌ها ایجاد شده تا لبخندی نو و رویایی بزرگ را به هواداران هدیه کند، از آن چه کسی است؟ پیروزی‌ها برخلاف شکست‌ها همیشه پدران زیادی دارند و این بار هم به حق چنین است!

 

این قهرمانی بزرگ در لالیگا پیش از هر چیزی دستاورد خوان لاپورتاست که در نهایت به غریزه‌اش گوش کرد و هانسی فلیک را که مدت‌ها زیر نظرش داشت، به خدمت گرفت. رئیس باشگاه که نه به کومان اعتقاد داشت و نه به ژاوی (حتی با وجود تمدید)، در سومین سال ریاست خود یک گزینه غیرمنتظره را انتخاب کرد و دوباره تبدیل به همان لاپورتای قدیمی شد؛ یعنی لاپورتای دوره اول ریاست!

 

این قهرمانی لالیگا همچنین تا حد زیادی مدیون فلیک است که برخی از ما در ابتدا با تردید به او نگاه می‌کردیم، چون او هیچ ارتباطی با میراث یوهان کرایف نداشت. اما به همین دلیل و دور از حاشیه‌ها، توانست استعدادش را با آزادی کامل به نمایش بگذارد. فلیک برخلاف ژاوی، برنامه‌هایش را بدون نگرانی از آنچه در اخبار گفته می‌شود، اجرا کرد؛ موضوعی که می‌تواند درسی برای او در آینده نیز باشد.

 

این قهرمانی قطعا از آن لاماسیا و برترین نماد آن، یعنی لامین یامال نیز هست. نوجوانی که تبدیل به بهترین بازیکن جهان شد و دقیقا به همین دلیل باید گفت این قهرمانی متعلق به ژاوی هم هست که لامین، کوبارسی و فرمین را در سنین خنده‌داری وارد زمین کرد و به هانسی فلیک مواد درجه یکی داد تا موفقیتش را با آنها بسازد. همچنین متعلق به کومان است که گوهرهایی مثل پدری و گاوی را برای ژاوی تراشید!

 

 

ژاوی مجبور بود در شرایط بسیار سخت و پیچیده‌ای کار کند و نه او و نه باشگاه هیچ ثبات واقعی نداشتند. با این وجود، او یک قهرمانی لیگ آورد. با این حال استعفای او در واقع آخرین حلقه از زنجیره تصمیمات نادرستی بود که او را محکوم به شکست کرد. شاید ژاوی خیلی زودتر از موعد آمد، همان‌طور که کومان هم قبل از شرایط مناسب به بارسا پیوست. اما آنچه غیرقابل انکار است این است که فلیک در زمان مناسبی آمد و توانست تأثیر خود را بهتر نمایش دهد؛ همان‌طور که این اتفاق روزی برای گواردیولا هم افتاد.

 

با این حال، در زمانی که هواداران دیدگاهی کاملاً سیاه یا سفید به ماجرا دارند، خوب است که ژاوی را که پایه‌های این اتوبان جدید به سوی افتخار را بنا نهاد، نیز به یاد بیاوریم.

 

پارادوکس ماجرا اینجاست که آنچه برای ژاوی کافی نبود، شاید برای جانشینش باشد. این به ما یادآوری می‌کند که در بارسا نیازی نیست علیه کسی باشیم و فقط باید روی موفقیت خودمان تمرکز کنیم!

بارسلونا ویارئال
قطعا ژاوی دل ها هم نقش داشته ، فراموشش نمیکنیم❤️💙
اسطوره مرام و معرفت ،بهترین مهندس تاریخ سلطان ژاوی
بهترین لفظ برا ژاوی شجاع دوست داشتنی بدون تاکیکه
پشمام چقدر یامال توی همون بازی اولش هم خوب بوده
آی خاک عالم تو اون سر پوکت لاپورتا و دکو؛دستی دستی ،جرمی فریمپوینگ رو با قیمت وااااقعا مفت ۳۵تا ،دو دستی تقدیم لیورپول کردن.
امسالم از این مدیرا هیچ چیزی در نمیاد ،دوباره باید ی فصل دیگه از دفاع باید فشار بخوریم.
اصلا فروختن هم بلد نیستن.فرران تو ترانسفر ۵۰تاس،ی تیم میاد همین قیمتو پیشنهاد میده،مدیرا قش و ضعف میرن و کلمه پیشنهاد شگفت انگیز مینویسن.

همین الان بریم فریمپوینگ رو از لیورپول بخریما ،زیر ۶۰تا نمیده.
خو لامصبا ی حرکتی برای ضعف تیم بکنید دیگه آخه ویارئال تیم بود که باختیم بهش؟؟؟
فقط اون پاسی که به دمبله سس پا داد یعنی 😂😂
با وضعیت مالی تیم هر خرید و فروشی برای تیم سرنوشت سازه و باید حسابی از روی فکر انجام بشه و در واقع باید بانظر سرمربی باشه. چون جای ریسک نداریم و برای اینکه تیم مسه امسال رقابتی بمونه وتقویت هم بشه بنظرم حتما باید یه نوک خفن به تیم اضافه بشه چون روی لوا نمیشه حساب کرد کوسه یه تعویضیه خوب میتونه باشه. شیوه بازیمون رو همه تیما فهمیدن و فصل بعد کار دفاعمون خیلی سخت تره. یه دروازه بان شش دونگ هم چندین ساله که نداریم.
ایکاش ژاوی برمی‌گشت و مربی لاماسیا میشد
تو رو خدا این حرف ها رو دیگه ول کنید. آقا ما ممنون ژاوی هم هستیم. اسطوره ی ماست. بابا دیگه ول کنید خب. بهترین مربی ممکن رو نیمکت داریم که نه فقط بازیکن ها بلکه هوادار ها هم مثل پدر خودشون دوستش دارن. دوران ژاوی تموم شد دیگه ساید توی آینده یه مربی کلاس جهانی شد و برگشت به تیم ولی الان هانسی فیلیک مربی تیم هستش ، باید قدرش رو هم بدونیم
مهمانکاربر مهمان@Guest
از اینکه بارسا نیوز را انتخاب کردید متشکریم. به نظر می‌رسد شما از یک مسدود کننده تبلیغات استفاده می‌کنید.
تبلیغات به ادامه فعالیت و ارائه خدمات باکیفیت و اخبار بروز کمک می‌کند.
لطفاً مسدود کننده تبلیغ را غیرفعال کنید و از اخبار بروز سایت لذت ببرید.
×برای انجام عملیات ابتدا باید وارد شوید.