پایان قرعه‌کشی لیگ قهرمان؛ رقیبان بارسلونا مشخص شدند!
بارسلونامنچسترسیتیرئال مادریدبایرن مونیخچلسیلیورپولپاری سن ژرمنآرسنالمنچستر یونایتد
داغ تــرین هاشایعات نقل و انتقالاتپیشخوان شخصی

کنفرانس فلیک: به پاری سن ژرمن توجه نمی‌کنم. کاملا به شزنی اعتماد دارم. در مورد یامال کاری از من ساخته نیست!

کد خبر : 161645  |  زمان ارسال : شنبه 5 مهر 1404

هانسی فلیک سرمربی بارسلونا پیش از بازی با رئال سوسیداد در یک کنفرانس مطبوعاتی حاضر شد و به سؤالات خبرنگاران پاسخ داد.

 

اولین عکس از خوان گارسیا دروازه‌بان بارسلونا بعد از عمل جراحی +تاریخ دقیق بازگشت!

 

ستاره جوان بارسلونا مصدوم شد!

 

آخرین وضعیت جدول لالیگا پس از باخت سنگین 5-2 رئال مادرید به اتلتیکو مادرید +عکس

 

 

پل مارتینز خبرنگار بارسلونا: شما با رئال سوسیدادی بازی خواهید کرد که با سرمربی جدیدشان تنها ۱ بازی را در این فصل برده است. شما چه انتظاری از آن‌ها دارید؟

فکر می‌کنم آن‌ها با همان سبک قبلی بازی می‌کنند و ایده‌های روشنی برای بازی دارند و به‌خوبی نیز سازماندهی شده‌اند. مهاجمان آن‌ها نیز خیلی خوب و سریع هستند و در  یک‌به‌یک‌ها خوب کار می‌کنند. این بازی فرصت خوبی برای ما است تا توانایی‌هایمان را نشان دهیم.

 

فرانسسک ریپول از رادیو کاتالونیا: با توجه به مصدومیت خوان گارسیا، چه انتظاری از شزنی دارید؟

مصدومیت بازیکنی مثل خوان خوب نیست چون عملکرد خیلی خوبی داشت. این اتفاق در آخرین صحنه بازی با رئال اویدو افتاد. شزنی برمی‌گردد و با توجه به آنچه در فصل گذشته نشان داد که ما با او تقریباً تمام بازی‌ها را بردیم و ۳ جام گرفتیم، می‌توان به او اعتماد کرد. او دروازه‌بان فوق‌العاده‌ای است و به همین دلیل نگرانی ندارم.

 

لایا کول از راک وان: آیا تأیید می‌کنید که یامال در لیست بازی فردا قرار خواهد گرفت و آیا ممکن است برای آمادگی بیشتر مقابل پاری سن ژرمن، دقایقی بازی کند؟

بله، بله، ممکن است و خواهیم دید. او روی نیمکت خواهد نشست و فردا قطعاً دقایقی بازی خواهد کرد.

 

آدریا آلبتس از کادنا سر: حالا که لامین برگشته، فکر می‌کنید سرمربی اسپانیا او را برای فیفا دی بعدی دعوت می‌کند یا بهتر است در باشگاه بماند و استراحت کند؟

 خب این وظیفه من نیست و سرمربی اسپانیا مسئول است. این شغل و مسئولیت اوست؛ کاری نمی‌توان کرد.

 

رادیو ناسیونال: آیا فردا با توجه به دیدار پاری سن ژرمن کار خواهید کرد؟

ما همیشه فقط روی بازی بعدی تمرکز می‌کنیم و بازی فردا با رئال سوسیداد است. بعداً خواهیم دید که چه کاری انجام خواهد گرفت و می‌خواهیم چه چیزی را مقابل پاری سن ژرمن نشان دهیم. اکنون رئال سوسیداد مهم‌ترین بازی برای ماست. ما پس از فیفا دی ۴ برد متوالی داشتیم و می‌خواهیم به این روند ادامه دهیم و هوادارانمان را خوشحال کنیم و می‌خواهیم به سبک خودمان پایبند باشیم. مهم نیست که چند مصدوم داریم یا چه کسانی در دسترس هستند. به نظرم آن‌ها می‌توانند عملکردی به همان خوبی داشته باشند.

 

لائورا بروگس از تی وی ۳ کاتالونیا: فردا دوباره به کمپ لوئیس برمی‌گردید. به شما گفته‌اند که پس از تعویض اخیر چمن، وضعیت خوب است یا نه؟

امیدوارم که خوب باشد (با لبخند). من عکس‌هایی از آنجا را دیدم و به نظرم کارکنان کار بزرگی کردند و خیلی سریع آماده شد. فردا مشخص می‌شود.

 

 

موندو دپورتیوو: تونی فرناندز با تیم اصلی تمرین می‌کند. فکر می‌کنید او شانسی برای بازی پیدا خواهد کرد یا نه؟ آیا تمرین برای تیم اصلی و بازی نکردن برای بارسا اتلتیک، شرایط خوبی برای اوست؟

خب من فکر می‌کنم او خوب عمل می‌کند و می‌تواند با بهترین‌ها بازی کند. همه می‌توانند در کنار تیم اصلی تمرین کنند و چیزهای زیادی یاد بگیرند و تونی همیشه یک گزینه برای ماست. می‌دانم که او اخیراً بازی نکرده اما همیشه در دسترس است و گزینه خوبی برای من محسوب می‌شود.

 

اسپورت: بوسکتس دیروز خداحافظی کرد. آیا شما بازی بوسکتس-اینیستا-ژاوی را در خط هافبک دیده بودید و دوست داشتید؟

همه مجذوب آن بارسا با آن خط هافبک بودند. آن‌ها فوق‌العاده و استثنایی بودند. بازی آن‌ها را خیلی دوست داشتم اما اینکه گفتید یکی را انتخاب کنم، خیلی دوست ندارم به گذشته برگردم.


 

اسپورت: نظر شما درباره یامال پس از انجام تمرینات چیست؟ چقدر احتمال بازگشت مصدومیت وجود دارد؟

احساس نمی‌کنم که مصدومیتش برگردد اما خب شما هیچ‌وقت نمی‌دانید. الان همه ما متقاعد شده‌ایم که زمان خوبی برای بازگشت اوست و خوشحالیم که او را فردا در اختیار خواهیم داشت.

 

کارلس رویپرز: آیا در ابتدای فصل انتظار این همه مصدومیت را داشتید؟ آیا این روی کار شما تأثیر می‌گذارد؟

فکر می‌کنم عادی نیست اما گاهی پیش می‌آید. ما در حال تحلیل وضعیت و کارهایی که انجام داده‌ایم هستیم. در تلاشیم تا دلایلی پیدا کنیم و باید این کار را انجام دهیم. ما تیم بزرگی داریم و تمام تمرینات و موقعیت‌ها را تحلیل خواهیم کرد. باید بفهمیم چه اتفاقی افتاده است.

 

*می‌دانیم کمی دیر شد اما کنفرانس فلیک بالاخره آماده است. ممنون که منتظر ماندید!

بارسلونا رئال‌ سوسیداد
مرسی از مدیر گروه خوب بارسا فن.
آقام شزنی فرداشب قراره نعشه و پاره بیاد و اولیین کلین شیت فصلشو ثبت کنه 🚬🧤
در حال حاظر دشمن شماره یک بارسا مصدومیت های پشت هم که داره خطرناک میشه امیدوارم هر چه زودتر ترکیب کامل تیم رو ببینیم
تو فقط حرف بزن ، عشقی عشق 😍
حیف ترش مصدومه وگرنه بین کصخلی شزنی و جاکشی ترش من ترش رو انتخاب می‌کنم
کوارتسخلیا هم مصدوم شد ب اضافه ویتینیا
حاجی ریدممممممم😂😂😂😂😂😂
ویتینیا مصدوم شده و به بازی با ما نمیرسه
کوارا هم مصدوم شده ظاهرا ولی دقیق نمیدونم میرسه یا نه
وای😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
خدا برامون نگهت داره که غم کینگ رو فقط اومدن تو تونست تسکین بده با فران کوسه چسپا حریفاتو نابود میکنی اگه مهاجم نوکت امباپه و هالند بود چیکار میکردی
@admin
ویتنیا مصدوم شد
درسته خبرش
اگه بله کار کنید روش ممنون میشیم
مهمانکاربر مهمان@Guest
از اینکه بارسا نیوز را انتخاب کردید متشکریم. به نظر می‌رسد شما از یک مسدود کننده تبلیغات استفاده می‌کنید.
تبلیغات به ادامه فعالیت و ارائه خدمات باکیفیت و اخبار بروز کمک می‌کند.
لطفاً مسدود کننده تبلیغ را غیرفعال کنید و از اخبار بروز سایت لذت ببرید.
×برای انجام عملیات ابتدا باید وارد شوید.