رئال مادرید از بارسلونا پول خواست!
خوزه فلیکس دیاز روزنامهنگار مارکا ادعای عجیبی را درباره دلایل پیگیری پرونده نگریرا از سوی رئال مادرید مطرح کرد.
فوری | اعتراف متئو لاهوز: مانع قهرمانی بارسلونا شدم
خاوی میگل: فینال سوپرکاپ اسپانیا بین این 2 تیم است!
فوری: رئال مادرید شمشیر را برای بارسلونا از رو بست؛ درخواست رسمی رئال مادرید از دادگاه نگریرا
بر این اساس او مدعی شد که رابطه دو باشگاه پس از تنش در پرونده نگریرا به مرحله قطع کامل رسیده و رئال مادرید علاوه بر پیگیری پرداختهای انجام شده به نگریرا بدنبال درخواست غرامت چندین میلیون یورویی از بارسلونا بابت خسارتهای ناشی از این پرداختها است.
*پرونده نگریرا درباره پرداخت مبلغ 8.4 میلیون یورو به معاون سابق کمیته داوران بابت دریافت مشاوره و گزارشهایی است که پیش از هر بازی به بارسلونا تحویل داده میشد. با این حال اگرچه مبلغ بالا به نظر میرسد اما اگر در تعداد بازیهایی که بین سالهای 2001 تا 2018 انجام شده و تعداد داوران تقسیم شود مبلغ کمی خواهد بود. بارسلونا استدلال میکند که با این مبلغ امکان خرید هیچ داوری وجود ندارد و از طرفی تیم پرستاره بارسلونا در آن دوران نیازی به اینکار نیز نداشته است!
با این حال رئال مادرید بر احتمال وقوع فساد داوری متمرکز است و معتقد است که آنها بابت این موضوع دچار خسارت شدهاند.
رئال مادرید اخیرا دامنه تحقیقات خود را گسترش داده و از دادگاه برای 625 سند مالی مربوط به حسابرسیهای انجام شده در بارسلونا بین سالهای 2010 تا 2018 درخواست کرده است.
شهادت لاپورتا در دادگاه نیز به اعتقاد رئال مادرید نقطه عطفی در پرونده است چرا که آنها معتقدند اظهارات خوان لاپورتا نسبت به میزان اطلاعاش از ماهیت قراردادها، نقش هیئت مدیره و خدمات دریافت شده متناقض بوده است.
به گفته منابع نزدیک به رئال مادرید این درخواست جدید برای حسابرسی مالی بارسلونا، آخرین قدم آنها نیست و انتظار میرود این باشگاه درآینده قدمهای بیشتری بردارد.
عجیبه برام ک چرا وقتی رئال این همه پیگیر زیر سوال بردن بارساست ک ب امید حق و حقیقت ضایع میشه اصل رئال و پرز و دوستداراش
چرا بارسا اقدام مشابه نمیکنه با اینکه تابلو رئال داورا رو نخریده باشه هم ک خریده و کاری ب این موضوع ندارم من ولی داورا رو وقتتی عقب بیفته و یا بازی های الکلاسیکو باشه و مهم تحت فشار قرار میده این اولی
دوم اینکه باید بارسا یه بیانیه بده ک ب دنبال جدا شدن از اسپانیا باشه
بخدا همین بارسا از اسپانیا جدا بشه
اسپانیا ب لجن کشیده میشه
قدم های رئال مادرید رو ....
قدم های پرزم هم رو ....
زر مفت نزن کشکم بهت نمی دیم
این مادر اجاره ای هر روز بیشتر میاد جلو و چیزای بیشتری میخواد
یه هفته دیگه میگن باشگاه رو منحل کنید کل بازیکنات رو هم بده رئال.
رئال خودش افتضاحش درومده نزدیک ورشکستگی
داره به بارسا حمله میکنه که حواس هارو پرت کنه
واقعا پرز یه سیاست مدار کثیف
رعال میگه این 8 میل باعث برد بارسا شده
بعد که رئال رید شکایت کنن و کلی پول بگیرن
بعدش علیه داوری به سود رئال شکایت کنن
راسل هم میگف کدوم داوری رو میشه با ۲۰۰ یورو خریدش
خوبه حالا دیدیم کدوم تیمه که حتی بازیکناشم یه زمانی مصاحبه علیهش میکردن که داوری باهاشونه
مصاحبه انچلوتی و سبایوس خودش سندیه که کی داور میخره
سر اون سوپر لیگ خیلی سوخته😂
آخه قرمساق خودتون باید به کل اروپا غرامت این همه جام یو سی ال با داوری رو بدید، الان برای ما شاخ شدید


