هانسی فلیک: چرا باید خوشحال باشم؟
هانسی فلیک، دکو و بویان کرکیچ به قرعه کشی امروز لیگ قهرمانان و برخورد این تیم با نیوکاسل واکنش نشان دادند.
شانسهای قهرمانی در چمپیونزلیگ 2026 از نگاه سایت گل: بارسای فلیک کجاست؟
دکو گفت:
ما هرگز حریفان را انتخاب نمیکنیم و هیچ نمایندهای از بارسلونا حق ندارد درباره قرعه اظهار نظری کند. ما به هر قرعه و رقیبی احترام میگذاریم. دو حریف متفاوت پیش روی ما بودند و هرکدام چالشهای خاص خودشان را داشتند.
ما برابر پاری سن ژرمن بازی فوقالعادهای انجام داده بودیم اما پیروزی را به خاطر برخی جزئیات از دست دادیم. ما توانایی شکست هر تیمی را داریم اما باید برای آن بهترین عملکردمان را ارائه دهیم.
بویان کرکیچ از دستیاران دکو نیز گفت:
راستش برای ما مهم نیست با چه حریفی مواجه میشویم زیرا میدانیم که هر بازی سخت خواهد بود. قبلا مقابل نیوکاسل بازی کردیم. مهمترین چیز تمرکز روی خودمان است و اگر در سطح خوبی باشیم و تلاش کنیم قطعا موفق میشویم. باید به شانس خودمان ایمان داشته باشیم.
هانسی فلیک نیز در کنفرانس بازی با ویارئال به قرعه نیوکاسل واکنش داد. برخی میگویند بارسلونا خوشحال است چرا که از قرعه پاری سن ژرمن گریخت.
فلیک گفت:
نه، چرا باید به خاطر نیفتادن با پاری سن ژرمن خوشحال باشیم؟ اینجا لیگ قهرمانان است و هر بازی مهم است.
نیوکاسل هم تیم فوقالعادهای است و بازی برابر آنها آسان نیست. ما همیشه به حریفان احترام میگذاریم. همه میخواهند به فینال برسند و نیوکاسل هم یکی از آنهاست.
بنابراین فلیک معتقد است آنها هیچ حریفی را دستکم نمیگیرند و در مسیر فینال از هیچ تیمی نیز نمیترسند.
آرسنال واقعا ترسناکه
نیمه نهایی احتمالی هم آرسنال اول جدول شد قطعا میزبان بازی برگشت میشن
فینال هم که هیچی
امیدوارم امسال دیگه موفق بشیم و طلسم سی ال بشکنه ❤️💙
با این تیمی که ما داریم جلو هیچ تیمی نباید خوشحال باشیم

