بارسا نیوز 15 ساله شد!
بارسلونامنچسترسیتیرئال مادریدبایرن مونیخچلسیلیورپولپاری سن ژرمنآرسنالمنچستر یونایتد
داغ تــرین هاشایعات نقل و انتقالاتپیشخوان شخصی

کنفرانس فلیک: باید فردا مقابل رئال مادرید قهرمان شویم. دعوای والورده و شوامنی؟

کد خبر : 164685  |  زمان ارسال : شنبه 19 اردیبهشت 1405

هانسی فلیک سرمربی بارسلونا در کنفرانس مطبوعاتی بازی با رئال مادرید شرکت کرد و به سوالات درباره حواشی اخیر لوس بلانکوس و درگیری بین بازیکنان این تیم نیز پاسخ داد.

 

اولین توضیح آربلوا درباره دعوای فدریکو والورده و شوامنی!

 

فیگو: این فرد نباید سرمربی رئال مادرید شود. دعوای والورده و شوامنی؟

 

رومانو سرمربی بعدی رئال مادرید را فاش کرد!

 

والورده vs شوامنی

خیلی باحال بود😂

 

فلیک از همان ابتدا بر اهمیت تاریخی این مسابقه تاکید کرد. بارسلونا برای قعطی کردن قهرمانی در لالیگا تنها به یک امتیاز در این بازی نیاز دارد:

ما می‌خواهیم این جام و دومین قهرمانی متوالی لالیگایی را بدست بیاوریم. انجام این کار در اسپانیا عادی نیست و این همان چیزی است که می‌خواهیم فردا برایش بجنگیم و به چیزی کمتر راضی نمی‌شویم.

 

او تأکید کرد که تیمش برای جشن قهرمانی در نیوکمپ به میدان می‌رود:

ما می‌خواهیم این بازی را در خانه ببریم. ما تیم فوق‌العاده‌ای داریم، بازیکنان باکیفیتی داریم و هواداران از ما حمایت می‌کنند.

 

بیشتر سوالات خبرنگاران درباره درگیری فیزیکی والورده و شوامنی بود که به بستری شدن بازیکن اروگوئه‌ای در بیمارستان انجامید. فلیک ضمن اذعان به اینکه «کمی متعجب شده» گفت:

این چیزها در سراسر جهان اتفاق می‌افتد و این اتفاق منحصر به رئال مادرید نیست. آیا متعجب شدم؟ خوب بله کمی، اما در نهایت برایم مهم نیست چون باشگاه و تیم من نیست و نباید به آن فکر کنم.

 

فلیک افزود:

چیزهایی در فوتبال و در زندگی اتفاق می‌افتد. نمی‌گویم عادی است، اما ممکن است رخ بدهد. باید آن را مدیریت کرد و بعد صحبت کرد. در نهایت نحوه برخورد مهم است. این چیزی است که ما اینجا انجام می‌دهیم.

 

 

فلیک با اشاره به جمله معروف خود که «غرور و خودبزرگ‌بینی موفقیت را از بین می‌برد»، یک تفاوت اساسی میان دو رختکن به تصویر کشید:

نمی‌خواهم درباره رئال مادرید صحبت کنم چون وظیفه من نیست. اما این جمله درست است، چون همه چیز درباره «ما» است، نه «من». هر تصمیمی که می‌گیریم باید برای تیم مثبت باشد. این دیدگاه و نظر من است.

 

او درباره فضای رختکن بارسلونا نیز گفت:

مهم‌ترین چیزی که در این باشگاه از آن قدردانی می‌کنم این است که همه در یک مسیر حرکت می‌کنیم. رابطه بین همه بازیکنان فوق‌العاده است.

 

با این حال فلیک صادقانه اعتراف کرد که در رختکن خودش نیز گاهی تنش رخ می‌دهد:

نمی‌گویم در رختکن ما هرگز چیزی پیش نیامده. ما انسان هستیم و اشتباه می‌کنیم اما مهم این است که بعد از آن چگونه واکنش نشان می‌دهی.

 

کارلوس پویول: این بازیکن رئال مادرید را برای بارسلونا می‌خواهم

 

هوش مصنوعی اعلام کرد: این بازیکن رکورد ۹۱ گل مسی را می‌شکند؛ نه هالند، نه امباپه! +عکس

 

 

فلیک به نقش فوق‌العاده آکادمی لاماسیا در موفقیت‌های تیم اشاره کرد:

لاماسیا نقش بسیار ویژه‌ای دارد. بازیکنانی هستند که از ۱۲ یا ۱۳ سالگی با هم بازی می‌کنند و این ارتباط قابل مشاهده است. باشگاه در سال‌های آینده باید همین سبک و فلسفه را ادامه دهد.

 

ارتباط بین همه بازیکنان شگفت‌انگیز است. بازیکنان لاماسیا ویژه هستند اما ارتباطی که در تیم حاکم است، چیزی بسیار خاص است. بردن دومین قهرمانی متوالی با چنین تیم جوانی باورنکردنی است.

 

جالب‌ترین بخش کنفرانس وقتی بود که خبرنگاری از فلیک درباره خوانیتو (اسطوره رئال که به کامبک‌های معجزه‌آسا معروف بود) پرسید:

نمی‌خواهم به این سوال جواب بدهم. متاسفم. نمی‌دانم. نمی‌دانم چه بگویم.

 

این واکنش نشان داد فلیک حتی حاضر نیست وارد فضای روانی و شعارهای تاریخی رقیب شود و ترجیح می‌دهد کاملا روی تیم خودش متمرکز بماند.

 

فلیک در پایان تأکید کرد که شاگردانش نباید هیچ چیز را تغییر دهند:

ما نباید چیزهای زیادی را تغییر دهیم یا کارهای متفاوت انجام دهیم چون فصل فوق‌العاده‌ای را پشت سر گذاشته‌ایم. به خصوص خیلی واضح است که در چند هفته اخیر داریم چه کار می‌کنیم.

 

هیجان بالاست و همه می‌خواهند این بازی را ببینند. اما در نهایت همه چیز به خودمان بستگی دارد. می‌خواهم ببینم تیمم خوب بازی می‌کند و به چیزهای دیگر فکر نمی‌کند.

گفته‌ تو ریال دعوا شده دمش گرم گفته شخم یعنی شخمشم حسابشون نکرده 👍
همیشه راجب تیم های دیگه از فلیک سوال میکنن همیشه هم جوابش غیر مستقیم اینه
حقیقتا تیم حریف و اخبارش به 🥚🥚
اینم داداشمه به 🥚🥚 اونم هست
شما بری تمام کنفرانس های مربی های رئال رو ببینی همیشه به بارسا تیکه انداختن
الآنم نه فلیک بلکه کلا سابقه نداشته تو یه کنفرانس مطبوعاتی مربی بارسا به رئال توهینی بکنه یا تیکه بندازه
ولی ویدیوی وویچکVS رئال اون وسط❤️‍🔥❤️‍🔥
نه تنها از لحاظ فنی بلکه از لحاظ اخلاقی نیز رو دست نداره این بشر ❤️❤️
شخصیت رو رئالیا از هانسی ما یاد بگیرن
امیدوارم فرداشب بهترین نتیجه رو بگیریم چون با حواشی ک واسه رئال پیش اومده میتونیم برنده باشیم و یکی از دلچسب ترین قهرمانیای تیم کسب بشه 💙🫶❤️
فلیک همیشه درمورد وضعیت تیمای دیگه : آره که اینطور ، خب برام مهم نیست🗿❤️‍🩹☝️🔥
مهمانکاربر مهمان@Guest
از اینکه بارسا نیوز را انتخاب کردید متشکریم. به نظر می‌رسد شما از یک مسدود کننده تبلیغات استفاده می‌کنید.
تبلیغات به ادامه فعالیت و ارائه خدمات باکیفیت و اخبار بروز کمک می‌کند.
لطفاً مسدود کننده تبلیغ را غیرفعال کنید و از اخبار بروز سایت لذت ببرید.
×برای انجام عملیات ابتدا باید وارد شوید.