فوری: اسامی کاپیتانهای بارسلونا با چند شگفتی اعلام شد!
با شروع فصل و نزدیک شدن به لیگ قهرمانان حالا در بارسلونا اسامی کاپیتانها نیز مشخص شده است و هانسی فلیک نقش اصلی را در انتخابها داشت.
لوئیس انریکه: فوتبال بارسلونا تمام شده است چون ...
حضور رعدآسای تراشتگن در روز انتخاب کاپیتان!
فلیک در جام خوان گمپر اقدام به انتخاب 3 بازیکن به عنوان کاپیتانهای موقت کرده بود و آنها رافینیا، پدری و اریک گارسیا بودند. حالا انتخابهای نهایی نیز مشخص شده است.
بر این اساس روزنامه موندو دپورتیوو گزارش داد که فلیک تصمیم گرفته تا رافینیا و پدری به ترتیب کاپیتانهای اول و دوم بارسلونا باقی بمانند و سپس برای انتخاب 3 کاپیتان دیگر یک رای گیری برگزار کرد.
"در بارسلونا به رافینیا ظلم میشود"
به این ترتیب اریک گارسیا، فرنکی دی یونگ و لامین یامال انتخاب شدند - حضور یامال با وجود 19 سال سن اما غیرقابل پیشبینی بود!
انتخاب اریک گارسیا به دلیل نظم و تعدش بود که باعث شده مورد احترام رختکن باشد. حضور دی یونگ نیز قابل پیشبینی بود اما جایگاه او تنزل زیادی نسبت به گذشته کرده است چون او قبلا کاپیتان اصلی و باتجربهترین بازیکن تیم پس از خروج تراشتگن بود. یامال نیز اگرچه انتخاب غافلگیرکنندهای بود اما او یکی از رهبران تیم در زمین است!
![]()
یامال ب درد کاپیتانی نمیخوره دیونگ هم همچنین
مث این میمونه ک شماره ۱۰ تیم رو بدی ب ی بازیکن ذخیره
بنظرم باید بعد از رافی و پدری، رودری رو کاپیتان سوم معرفیش میکردن
و کم کم کوبارسی جان کاپیتان پویول رو میگیره
رافی که جاش خوبه پدری هم همونطور


