حمله یک خبرنگار به هانسی فلیک: این کارت به شدت اشتباه بود!
جوردی مارتی خبرنگار پس از برد 3-0 مقابل ختافه به شدت از هانسی فلیک سرمربی آلمانی بارسلونا انتقاد کرد.
آنتونی گوردون: میخواهم گلهای بیشتری بزنم. یک ویژگی این بارسا را خیلی دوست دارم
در واقع انتقاد جوردی از فلیک چیزیست که خود هواداران باشگاه نیز در ساعات گذشته مطرح کردهاند.
اگرچه فلیک در بازی با ختافه به چند بازیکن اصلی استراحت داد و از جمله رافینیا را با توجه به سابقه مصدومیتش کاملا کنار گذاشت اما با این حال او ریسک بازی به یامال را پذیرفت.
شرط بارسلونا برای فروش ژول کونده به بایرن مونیخ!
هانسی فلیک عصبانی است اما تصمیم درستی گرفت!
این تصمیم فلیک درحالی بود که نتیجه بازی با ختافه از همان دقیقه اول با گل زودهنگام آنتونی گوردون مشخص شد و سپس گل دیگری از گابریل ژسوس در نیمه اول، به افزایش اختلاف کمک کرد. بنابراین فلیک با حضور کامل یامال درحالی که تیم باید در دو هفته 5 بازی بزرگ از جمله برابر پاری سن ژرمن و رئال مادرید داشته باشد، ریسک بزرگی بود که این سرمربی پذیرفت. همچنین باید توجه داشت که یامال در فیفا دی نیز در هر 4 بازی اسپانیا از ابتدا بازی کرده بود.
مارتی گفت:
به هیچ وجه نمیفهمم چرا لامین 90 دقیقه بازی کرد درحالی که خود مربی گفته باید بار فشار روی بدن بازیکنان را مدیریت کرد؟
گفتنی است فلیک در واکنش به انتقادات اما گفت که خود یامال درخواستش برای تعویض را رد کرده است. حال این سوال مطرح میشود که چرا او درباره چنین موضوع حساسی قاطعانه عمل نکرده است!
مشاهده و ارسال دیدگاه
ولی هانسی مراقبه خودش برای کنترل یامال روش خودش داره تازه خود یامال تو بازی خوب مدیریت کرد ( نیمه اول )
فلیک میدونه چطور طرفو کنترل کنه فکر کنم یه بار گفت ما ترجیح میدیم یامال روز بازی ۹۰ دقیقه بازی کنه ولی روز بعدش جای تمرین ریکاوری کنه
اگه اشتباه نکنم این حرفو زده و نشون میده خودش میدونه یامال رو چطور کنترل کنه
یامال بلده چطور خودش مدیریت کنه
میتونست آدیمی رو با یامال تعویض کنه
حالا ایشالا که اتفاق خاصی نمیوفته
بریم برای چهار تا بازی سخت
یه چیزی هم که هست بتیس داره بازیشو میبره و رئال دوباره میره چهارم
فعلا بریم سراغ گالا لوله شون کنیم
بقیه گوه زیادی میخورن
بزارید بازیشو بکنه یه سری مفت خور دارن زر میزنن
متن بالا درسته
ولی اگر میموندی فقط یک احتمال کمی از مصدومیت داشت
علیرقم تفکرات بنظرم سبک فلیک و اسپانیا تفاوت های داره و شاید فلیکمیخاس به آمادگی برسونش
مطمعنم کار درستو میکنه فلیک
زنده باد بارسا
خب تعویض کن دیگه
نکنه چیز خاصی توی قرارداده؟
چطور انتظار دارین همرو استراحت بده بعد به جوونا هم بازی بده

