بارسا نیوز 15 ساله شد!
بارسلونااسپانیاآرژانتینبرزیلانگلیسفرانسهآلمانهلندپرتغال
داغ تــرین هاشایعات نقل و انتقالاتپیشخوان شخصی

کمپین مردم کاتالونیا علیه لیونل مسی راه اندازی شد !

کد خبر : 53859  |  زمان ارسال : سه شنبه 22 تیر 1395

اختصاصی/ لیونل مسی فوق ستاره باشگاه بارسلونا چندی پیش به علت پرونده تخلف مالیاتی خود به 21 ماه زندان محکوم شد و با این وصف باید حکم محکومیتش را با پرداخت جریمه سنگینی جبران کند .

 

باشگاه بارسلونا با تاخیر از مسی حمایت کرد و کمپینی به نام "همه ما لیونل مسی هستیم"، به راه انداخت و بارتومئو مدیرعامل باشگاه بارسلونا بر این نکته تاکید کرد که هرگز اجازه نخواهد داد مشکلی برای مسی ایجاد شود.

 

نها یک روز بعد از تشکیل این کمپین، مردم اسپانیا و به خصوص مردم کاتالونیا و شهر بارسلونا در کمپینی به نام "من لیونل مسی نیستم" شرکت کردند. در متن اولیه این کمپین آمده است:

 

"مدیرعامل بارسلونا اگر معنای حقوق شهروندی را نمی‌داند، این مشکل مردم نیست اما ما که معنای آن را می‌فهمیم باید بدانیم که مسی کار بدی کرده و کسی که مالیات نمی‌دهد از جامعه مدنی به دور است."

 

یک شهروند بارسلونا نوشته است:

من لیونل مسی را خیلی دوست دارم اما او با این کارش به همه ما توهین کرده است، اگر باشگاه بارسلونا نبود، لیونل مسی هم نبود، اگر مالیات ما هم نبود، باشگاه بارسلونا هم وجود خارجی نداشت. او باید یاد بگیرد مالیاتش را بدهد، او الگوی مردم است و با این کارش همه ما را ناامید کرده است.

 

کمپین مسی

مهمانکاربر مهمان@Guest
از اینکه بارسا نیوز را انتخاب کردید متشکریم. به نظر می‌رسد شما از یک مسدود کننده تبلیغات استفاده می‌کنید.
تبلیغات به ادامه فعالیت و ارائه خدمات باکیفیت و اخبار بروز کمک می‌کند.
لطفاً مسدود کننده تبلیغ را غیرفعال کنید و از اخبار بروز سایت لذت ببرید.
×برای انجام عملیات ابتدا باید وارد شوید.