پپ گواردیولا به دنبال آتش بازی در منچستر سیتی
کد خبر : 127679 | زمان ارسال : یکشنبه 27 آذر 1401
گواردیولا استعداد های فوتبال را میخواهد
پپ گواردیولا سرمربی منچستر سیتی در سال های اخیر هزینه های زیادی انجام داده اما موفق نشده اند اروپا را فتح کنند. به نظر میرسد که این مسیر همچنان ادامه دارد زیرا گواردیولا خواهان تقویت تیمش شده است.
تلگراف انگلیس مدعی شده که گواردیولا شخصا از مدیریت خواسته برای جذب انزو فرناندز ، جود بلینگام و رافائل لیائو اقدام کنند. به نظر میرسد که سیتی اگر علاقه اش جدی باشد شانس خوبی برای جذب این بازیکنان دارد.
در صورتی که سیتی بخواهد برای جذب بازیکنان جدید تلاشی انجام دهد باید منتظر خروج برخی از بازیکنان از جمله لاپورته ، گوندوغان و برناردو سیلوا باشیم. بارسلونا در تابستان گذشته علاقه زیادی برای سیلوا نشان داد.
ویدئـوهای مرتبط
گواردیولا هم هرچی جمع میکنه هیچی باز یه جا وا میده
اگه اینا رو بگیره مگه میشه دیگه سیتی رو گرفت
این گواردیولا با این همه بازیکن یه چمپیونزلیگ نگرفته
راستی چرا پپ درباره فینال و مسی حرفی نمیزنه؟؟
انزو فرناندز که شایعست چون خودش ۲تا هافبک دفاعی داره و اون ۲تای دیگه خریدشون محتمل چون خط هافبکش. که رو ب پیری بیلمنگامو که جای گوندوغان میگیره
ببینید گواردیولا به دنبال استعداد و بیمه کردن تیمشه ماهم به دنبال پیر و پاتال و تمدید کردن با بناجیل.
بارسا کلا به تفاله های تیم های دیگه علاقه منده
اوه اوه بد شد که

