دوست رونالدو برنده توپ طلا را مشخص کرد!
ادو آگیره دوست کریستیانو رونالدو و تحلیلگر در الچیرینگیتو درباره توپ طلای 2026 نظر داد.
لامین یامال: امسال فقط 2 نفر در جهان لایق توپ طلا هستند که یکی از آنها ..
پیکه نامزدش برای توپ طلا را معرفی کرد: نه یامال، نه امباپه و نه حتی خولیان کینیونس!
ژائو کانسلو: تنها یک نفر در جهان شایسته توپ طلای امسال است!
اخیرا لامین یامال و کیلیان امباپه رقابتی را بر سر کسب توپ طلای 2026 آغاز کردهاند. ابتدا امباپه در چند مصاحبه متوالی خودش را شانس بردن این جایزه معرفی کرد و سپس لامین نیز وارد ماجرا شد.
ژائومه مارسایس روزنامهنگار گفت که معتقد است اگرچه یامال شخصیت رک و صریحی دارد اما اصلا نمیخواست به ماجرای توپ طلا وارد شود چرا که او همواره بر موفقیتهای تیمی تمرکز دارد. با این حال اظهارات امباپه باعث شد تا او نیز اعتماد به نفس لازم برای صحبت درباره توپ طلا را پیدا کند، به خصوص که برخلاف کیلیان موفق به کسب جامهای زیادی نیز شده است.
ویژه: معیار انتخاب برنده توپ طلا تغییر کرد!
پاری سن ژرمن با این اقدامش برنده توپ طلا 2026 را فاش کرد؟
لامین یامال: این ادعا درباره کول پالمر درست نیست. خوب شد من برنده توپ طلا نشدم چون ..
همزمان ادو آگیره تحلیلگر نزدیک به رئال مادرید نیز به توپ طلا پرداخت و دو ستاره بارسلونا و رئال مادرید را مقایسه کرد. او ضمن تحسین فراوان از یامال بابت پیشرفت و تواناییهایش اما گفت که یامال یکی از بهترین بازیکنان جهان است درحالی که امباپه بهترین بازیکن دنیاست و لامین 4 سطح پایینتر از اوست.
او همچنین مدعی شد که یامال را شاید بتوان با بازیکنانی مثل رافینیا و اولیسه مقایسه کرد اما او در سطحی نیست که با امباپه مقایسه شود. او سطح امباپه را بسیار بالاتر از بقیه دانست و او را بخت اصلی توپ طلا معرفی کرد.
گولر اصن به وینی پاس نمیده
وینگ راستم که ندارید
وینی هم که بره گوشه توپو لو بده بیاد
جام باشه هم یا یامال یا کین
اگه تاثیر تو بازی ها بزرگ باشه کین و کوارتسخلیا
با هیچ معیاری امباپه حتی موزم نمیگیره مگه اینکه یه مشت رئالی قربون صدقه ش برن
یامال بگیره بده رافی بابت سال پیش که حقش خورده شد
چه ارزشی داره؟
غیر اینه که امباپه تو بازی های بزرگ فرار میکنه؟
جز اینا دزدی حساب میشه
توپ طلا یا حق هری کین یا حق کوارتسخلیا یا حق یاماله

