به بازیکنان بارسلونا مقابل استون ویلا نمره دهید!
بارسلونامنچسترسیتیرئال مادریدبایرن مونیخچلسیلیورپولپاری سن ژرمنآرسنالمنچستر یونایتد
داغ تــرین هاشایعات نقل و انتقالاتپیشخوان شخصی

مکالمات لو رفته مسی با ژاوی. پاری سن ژرمن ترسید!

کد خبر : 132195  |  زمان ارسال : پنجشنبه 24 فروردین 1402

شایعات زیادی درباره آینده مسی وجود دارد. قرارداد این فوق ستاره آرژانتینی در تابستان امسال به پایان میرسد و لئو مسی میتواند پایتخت فرانسه را به مقصد کاتالونیا ترک کند و به خانه خود بارسلونا بازگردد.

 

در حالی که اسپورت اخیرا مدعی شده کیلیان امباپه خواستار تمدید قرارداد مسی است و به ناصر الخلیفی فشار آورده, اما صحبت های مسی با ژاوی موجب نگرانی شدید سران این باشگاه شده است.

 

برای سران پاری سن ژرمن با توجه به فشاری که از سوی امیر قطر به آنها وارد میشود, تمدید با مسی یک اولویت است.

 

با این حال بر اساس شایعات جدیدی, مسی دیگر خودش را بازیکن پاری سن ژرمن نمیداند. گفته میشود لئو مکررا با ژاوی صحبت میکند و همچنین او در این مکالمات درباره نتایج بارسلونا از جملاتی مثل "ما بردیم" یا " ما خوب بازی کردیم" استفاده میکند.

 

گفتنی است طبق گزارشی از جرارد رومرو, مسی حاضر است شرایط مالی خودش را با وضعیت مالی بارسلونا تطبیق دهد - هرچند این کاملا وابسته به او نیست و لالیگا باید چراغ سبز دهد.

 

همچنین لازم به ذکر است بر اساس گزارش های متعدد در اسپانیا, بخش زیادی از دستمزد مسی توسط اسپانسرها تامین خواهد شد.

از تابستون پیش موندم ژاوی تو مکالمات تلفنی چه شکلی مخ بازیکنا ر. میزنه بیان بارسا
یعنی چیزی که هنوز نمیتونم باور کنم انتقال مسی به پاغیس بوده
همش حرفای رسانس لابد تو گوشی مسی و ژاوی شنود گذاشتن مسی حرفه ای تر از این حرفاس که تا بازیکن پاریسه درباره بارسا صحبت کنه بچه ۱۸ ساله نیستش خودشم میدونه چیزی ۱۰۰ درصد نیست چیز خاصیم نگفته حتی اگه این حرفا رو زده باشه طرف کل زندگیش هنوز تو بارساست و عشقش اینجاست دیگه یه ما هم نگه
خب الان اینا که حضوری همدیگه رو نمیبینن
پس با تلفن صحبت میکنن
مکالمات تلفنی چجوری لو میره ؟ مثلا هردو طرف تو خونشوگ نشستن ، شنود گذاشتن تو خونه هاشون ؟
اگه مسی برگرده یه جورایی باید تو هافبک هجوم بازی کنه
ببخشیدا مسی خونش بارسا است اگه از ما استفاده نکنه چی بگه
شما هممون برید منتظر باشید سلطان لگو تون رو ببوسید
برگشت مسی = هلو برو تو گلو .

تباس : هلو نخوردم ، ندیدم ، نخوندم .
مهمانکاربر مهمان@Guest
از اینکه بارسا نیوز را انتخاب کردید متشکریم. به نظر می‌رسد شما از یک مسدود کننده تبلیغات استفاده می‌کنید.
تبلیغات به ادامه فعالیت و ارائه خدمات باکیفیت و اخبار بروز کمک می‌کند.
لطفاً مسدود کننده تبلیغ را غیرفعال کنید و از اخبار بروز سایت لذت ببرید.
×برای انجام عملیات ابتدا باید وارد شوید.