ملاقات مسی با کاپیتان های بارسلونا در پاریس!
طبق گزارش موندو دپورتیوو, کاپیتان های بارسلونا هفته گذشته دوباره با هم شام خوردند اما اینبار این اتفاق در پاریس رخ داد.
در این دورهمی خانوادگی, جوردی آلبا, بوسکتس و سرجی روبرتو حضور داشتند و مسی میخواست به آنها بگوید هیچ پیشنهادی از بارسلونا دریافت نکرده است.
این ملاقات پس از آن انجام شد که ژاوی به بازیکنان پس از قهرمانی در لالیگا چند روزی استراحت داد.
کاپیتان ها در ملاقات با مسی درباره موضوعات مختلفی بحث کردند اما وقتی موضوع بارسلونا و مسی مطرح شد, آنتونلا گفت هیچ پیشنهادی وجود ندارد.
البته بارسلونا قبل از ارائه پیشنهاد در حال مذاکره با لالیگا برای گرفتن تایید مالی است و البته مسی با الهلال که پیشنهاد 500 میلیون یورویی روی میز گذاشته نیز در ارتباط است.
مسی تاکنون با هیچ طرفی قرارداد امضا نکرده و مشخص نیست خروج بوسکتس و جوردی آلبا چه تاثیری بر نظر او خواهد داشت. برخی رسانه ها میگویند مسی بدون توجه به خروج این 2 کاپیتان تصمیم میگیرد اما برخی گزارش ها مدعی هستند هر 3 آنها قرار است در عربستان بهم بپیوندد.
منحرف نباشید فامیلی و اسمم اینطوری هست
محمدرضا میر هادی
اون از خروجش(مسی)که هی دورغ گفت و اسم تمدید کردن رو میاورد
الان هم به هوادار ها دورغ میگه و میخواد فقط فشار رو از خودش دور کنه
نه قرار است مسی برگرده بارسا ونه لاپورتا همچین تصميمي داره که مسی برگردونه مسی چرا باید بیاد جای که خاطرات خوبی که برای هواداران ساخته خراب کنه اگر رفیق های قبلیش نمی رفتن باز میشد یک خیال بافی کرد لاپورتا قبلا یک ملت را با زبان بازی دروغ سرکار گذاشت بازم میگذاره چون هنوز آدم های خیال باف زیادن.
مثل الهلال
میتونن هم یو سی ال داشته باشن هم ای سی ال

