مشخص شد: چرا ویتور روکه تمرین بارسلونا را ترک کرد؟
کد خبر : 146482 | زمان ارسال : شنبه 15 اردیبهشت 1403
کارلوس مونفورت یک خبرنگار اخیرا در گزارشی مدعی شد ویتور روکه در تمرین جمعه بارسلونا تنها 10 دقیقه حضور داشت و سپس شهرک ورزشی را ترک کرد. این خبرنگار علت این موضوع را مصدومیت عنوان کرد.
اعتراف ویتور روکه به بهترین دوستش در رختکن بارسلونا
مشکل عجیب ویتور روکه برای حضور در ترکیب بارسلونا
منچستریونایتد و 5 باشگاه دیگر بدنبال ویتور روکه
با این حال گزارش جدیدی از تونی خوان مارتی نشان میدهد ویتور مصدوم نیست و مبتلا به آنفولانزا شده است و بنابراین انتظار میرود دیدار شنبه شب مقابل خیرونا را از دست بدهد.
روکه 19 ساله در این فصل 13 بازی برای بارسلونا انجام داده است که حاصل آن 2 گل نیز می باشد. روکه تنها در 2 بازی در ترکیب شروع قرار داشته و سایر بازی ها را به عنوان تعویضی به میدان رفته است.
ویدئـوهای مرتبط
این بچه چقدر بد شانسه
ژاوی بازیش بده دیگه دومی قطعی شد حتما بازیش بده دلسرد نشه
این بدبخت مادر مرده رو بدون فکر و برنامه از قبل جذب کردن
حالا از اون ور رونده از این ور مونده
خدا لعنتت کنه دکور
حالا از اون ور رونده از این ور مونده
خدا لعنتت کنه دکور
دوستان شاید بگن چرا ژاوی به روکه و گویو بازی نمیده. اگه دقت کنیم تو اکثر تیم ها خرید های زمستانی اغلب همون فصل جواب نمیدن. چون اولا تاکتیک تیم چیده شده و نمیشه وسط فصل تغییر تاکتیک داد. الان ژاوی تیم رو حول لوا چیده و بعد نمیشه به دو تا بازیکن با سبک های کاملا متفاوت از لوا تو اون پست بازی داد و انتظار درخشش اون هارو داشت. البته نمیشه انتظار تغییر تاکتیک و جواب دادن اون رو هم داشت. پس حدس میزنم روکه و گویو از فصل بعد بیشتر بازی میکنن چون تو برنامه ریزی تاکتیکی اونها هم هستن.
خداروشکر بخور بخواب از ویژگی های باشگاه شده..!!😒

