علاقه بارسلونا به یردی اشخاتن هافبک دفاعی هلندی!
طبق گزارش مارکا, یردی اشخاتن هافبک دفاعی باشگاه پی اس وی آیندهوون یکی از اهداف نقل و انتقالات بارسلونا در پنجره زمستانی است.
دیدن مشخصات و پروفایل یردی اشخاتن
"نمی توانستم با اسلحه نیکو ویلیامز را برای رفتن به بارسلونا تهدید کنم"
کاتالان ها پس از خروج بوسکتس نتوانستند جایگزین مطمئنی برای او پیدا کنند و پروژه اوریول رومئو خیلی زود شکست خورد و در این فصل نیز آنها تصمیم گرفتند روی لاماسیا سرمایه گذاری کنند اما مارک برنال با مصدومیتی طولانی مواجه شد. البته آنها هنوز مارک کاسادو را برای حل مشکل دارند.
با این حال فصل طولانی است و همین باعث شده تا بارسلونا دوباره به بازار نگاه کند و نام یردی اشخاتن از آیندهوون اکنون روی میز قرار گرفته است.
ارزش بازار این بازیکن هلندی اکنون 28 میلیون یورو است. بارسلونا در تابستان امسال اولین تماس ها را برقرار کرد اما به دلیل مشکلات مالی هیچ پیشرفتی صورت نگرفت.
البته یردی تنها گزینه بارسلونا نیست. اونانا و کیمیچ نیز همچنان در لیست دکو مدیر ورزشی هستند اما هیچ عملیاتی آسان نیست. اونانا بازیکن گرانی است و استون ویلا برای او حداقل 60 میلیون یورو می خواهد. در مورد کیمیچ قراردادش با بایرن رو به اتمام می رود و او میتواند به صورت آزاد به بارسلونا بیایید اما مشکل اینجاست که کیمیچ اخیرا بیشتر مدافع راست بوده تا پیوت و این یک نقص برای انتقال اوست.
با این حال در حال حاضر همه ی نگاه ها به مارک کاسادو است و پیشرفت او زیر نظر باشگاه و مربی خواهد بود و برای برنال نیز باید صبر کرد.
دیدن مشخصات و پروفایل آمادو اونانا
دیدن مشخصات و پروفایل جاشوا کیمیچ
خودمون لاماسیا رو داریم که سالی تو هر پست حداقل یه بازیکن رو میده بیرون چه نیازیه بریم استعداد های نو ظهور بقیه تیم هارو بخریم
داره عُمرِ ، منو آتیش میزنه..."
تا وقتی که تو بازار یک هافبک پیدا بشه بتونه جا پای بوسکتس بزاره. نباید بازیکنن بخرن. کسایی که الان ثابت شده هستن مث تونالی گیمارش با 70 میل بیان خیلی بهتر از خرید بنجل 40 میلیه



