بارسلونا ستاره 17 ساله برزیلی را به چلسی باخت !
باشگاه بارسلونا در سالهای اخیر در مورد خریدهای برزیلی بیشتر از اینکه ضربه زده باشد، ضربه خورده است
آنسو فاتی خودش بازی با سوسیداد را از دست داد !
رسمی: ویتور روکه مهاجم بارسلونا به پالمیراس پیوست!
تاثیرگذارترین بازیکنان فوتبال اروپا در فصل 2024/25: جنگ رافینیا و محمد صلاح!
افرادی مانند داگلاس پریرا، متئوس فرناندز، امرسون رویال، مالکوم و اخیراً ویتور روکه که این هفته پس از یک دوره بد در اسپانیا به برزیل بازگشتند، همگی ثابت شده اند که سرمایه گذاری ضعیفی دارند.
به گزارش اسپورت ، یکی از بازیکنان برزیلی که در چند وقت اخیر توجه بارسلونا را به خود جلب کرده است، دنر اوانجلیستا، بازیکن جوان کورینتیانس است.
این مدافع چپ که به تازگی 17 ساله شده است، یک فوتبالیست برجسته برای سن خود، یک بازیکن بین المللی در سطح جوانان برزیل است و دارای ویژگی های فنی و فیزیکی استثنایی است.
تعدادی از باشگاه های برتر اروپا، از جمله بارسلونا، پس از تماشای اجرای او در آخرین دوره مسابقات کوپینا، او را در رادار خود قرار دادند.
دنر نقشی کلیدی در کمک به کورینتیانس برای رسیدن به فینال مسابقات زیر 20 سال داشت، علیرغم ترکیب محدود، جایی که آنها در نهایت 3-2 مقابل سائوپائولو شکست خوردند. مدافع چپ نوجوان در فینال یک گل به ثمر رساند.
با این حال، بارسلونا آماده است تا دنر را از دست بدهد، زیرا چلسی، سرمایهگذاران کلان لیگ برتر، آماده جذب این اعجوبه 17 ساله است.
در واقع، چلسی پس از هفته ها مذاکره، از رقبای خود جلو افتاد و با کورینتیانس برای 10 میلیون یورو به توافق اولیه رسید.
جلو سیتی که بازی کرد واقعا عالی بود مثل اسب میدوئه خسته هم نمیشه
اسمش چی بود؟
به کجا پیوست؟
عملکردش الان چطوره؟
اگه بخوان میخرن
چجوری فران بنجل رو تو اوج بدبختی با قیمت ۵۰ میل خریدیم
و سی میل ویتور روکه
در کل اگه بخوایم میتونیم بخریم
نخوایم بخریم یه میل هم پول زیادیه

